Dert yok, Sohbet var.... :)

başa gelen çekilir

valla yalan yok biz de onu bekledik...ama düzelir diye düşünüyorum,her zaman karamsar olan noree bu kez umutlu...

bu arada bilkentli ile yemekler falan filan

Valla akşam yemekten inanın hiç zevk almadım bir de salak gibi hadi sohbete devam edelim gibi bir avamlık yaptım:26:

Ara yavrukuşum ya da şöyle yapalım, sen müsaitsen ben patron yemeğe cıkınca seni arayayım rahat rahat konuşalım olur mu

sweetim tekrar hosgeldin umarim esinle biraz da olsa hasret giderebilmissindir....aklimdaydin hep....

olanlar malesef üzücü....ama toparlayacagiz insallah.....

yanık ses denince akla ben gelirim yakın çevremde
eşimle henüz nişanlı olduğumuz dönemde satılık olan bi arazilerine müşteri çıkmış evli bi çift bize telefon ettiler gittik... yeri gösterdik ettik beğendiler bunlar almalarına kesin gözüyle bakıyoruz mutlu olduk tabi neyse ayrıldık bunlardan ben çok mutluyum bağıra bağıra şarkı söylüyorum ama gittiğimiz yerde yerleşim yok yeni imarr çıkan boş araziler etrafta manzarası var insanlar içmeye falan filan geliyolar abuk subuk ilerde sağda da bi araç var eşim demiş ki bak bunlar sivil polis ben hiç duymadım bağıra bağıra söylemeye devam ediyorum şarkıyı arabada sonra birden acııı bi siren sesi duyduk ve eşimin aniden fren yapmasıyla ben kendime geldim bi baktım ki az önce yanından geçtiğimiz o sivil polisler takmışlar tepe lambasını önümüzü kestiler:111: eşim açtı camı hayırdır memur bey bi sorun mu var ? asıl size sormalı!!! hanımefendi iyi misiniz ama nasıl sert eşim beni kaçırıyo bende bağırıp çırpınıyorum sanmışlar oysaki sadece mutluydum şarkı söyleyip dans ediyodum

ona avamlık demeyelim....buranın müdavimleri senin kalbini biliyor cicim...merak etme

Az çok beni tanıyorsunuz biraz patavatsızımdır mesela ilk işe başladığımda yanımda bir ablam vardı şimdi emekli oldu
cüzdanında bir resim gördüm aaa ablacım babana çok benziyorsun resimdeki adam oysa eşiymiş
Yine aynı ablama böyle değişik renkte bir gömlek giymişti doktorların ameliyat önlükleri renginde aaa ablacım hayırdır ameliyata mı gireceksin dedim kadıncağız benimle tüm gün konuşmadı
Bir kere de diş tedavisine gidiyordu ablacım dişlerin takma değil miydi? kadını çıldırtmıştım ama sağolsun beni çok sever emekli oldu hala görüşürüz

içinde tutmuyosun en saf,temiz halinle döküyosun ortaya

gerçekten filmsin dranas,seviyorum seni

hehehehe:) ALLAH iyiliğini versin :)

benim de sesim güzeldir hatta kuzenim çok ısrara ediyor kafede söyle diye kuzen işi beleşe getirebilir
Ama kantar çok kızardı

bunu bende çok yaparım...etrafıma bakmadan ve birazda sesimi iğrençleştirerek şarkı söylerim

buradan aşk sarhoşu swett hanıma sesleniyorum;

lütfen üzerinizden kalp kalıntılarını atmak için silkelenin ve topice geri dönün,bakmayın efenim öle aşağıdan aşağıdan aaaaaa

döndüm norem, csi ya mail atmakla ve elmayrayla konuşmaya çalışıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…