Bu akşam feriha var fragmanını gördünüz mü o nasıl bir gecelik hayatımda hiç bu kadar basit bir gecelik görmedim ayağında şıpıdık terlikler
sakın bana o diziyi izliyorum deme dranas
eltim çok sıkı izleyicisi,bir kaç kez onlara gittiğimde denk geldim..saçma sapan bişey
yazmayı beceren az insanlarda bence...ama vira'da laf kalabalığı yok,tek bir cümle bazen kelime ile aha aynen böyle yapıo insanı
ya ben orada levent var çok yakışıklı onun için izliyorumaslında ilk başlarda şu ferihanın nişanlısı varya onun için izliyordum komik oluyordu baya gülüyorduk
Başka dizi izlemiyorum valla ama nedense bu diziyi izliyorum ha birde bilkentliyle de söylemiyorum izlediğimi kesin dalga geçer
canım benim,takılıyorum sana beğeniyorsan izlersin tabi de..o ferihanın duruşu,ezikliği beni sıkıyo
canım benim,takılıyorum sana beğeniyorsan izlersin tabi de..o ferihanın duruşu,ezikliği beni sıkıyo
ben de isterdim alengirli hikayeler yazıp ortalığı birbirine katmayı
ama yok işte lanet olsun ki
teveccühünüz
aslında daha fantastikleri de vardı ama bununla idare ediyorum artık
vayyyy kanki, sırtımdan vurdun beni hain.
ben hep diyorum yaz deyu, sen yazmayı beceremiyorsun.
Ona pamukprenses avatarı sectim kabul etmedi
Yokluğu nasıl bellli oluyorrrr iletiver sen csi ye en kırmızılısından öpüyom onu
pambik prensesi sen kullan kanka
zaten burada elini sallasan pamuk prensese çarpıyor
yazmayı beceren az insanlarda bence...ama vira'da laf kalabalığı yok,tek bir cümle bazen kelime ile aha aynen böyle yapıo insanı
pambik prensesi sen kullan kanka
zaten burada elini sallasan pamuk prensese çarpıyor
ben de isterdim alengirli hikayeler yazıp ortalığı birbirine katmayı
ama yok işte lanet olsun ki
noremu sen dizi izlemiyormusun?
yok canım,fazla izlemem...bir ara cemile'yi izliyodum ondan da vazgeçtim.
şimdi yok öyle sıkı takip ettiğim bir yapım....kitap okumayı seviyorum ben
ya bugünün itirafinda kadinin biri esinin abisine asik olmus.. bunun üzerine ne hikayeler yazardim ben yaaa...
toparlansin buraya gelsin cabuk herkes... benim hayal gücüme zarar veriyorsunuz böyle.. köreltmeyin yeteneklerimi !!
yok canım,fazla izlemem...bir ara cemile'yi izliyodum ondan da vazgeçtim.
şimdi yok öyle sıkı takip ettiğim bir yapım....kitap okumayı seviyorum ben
Kısa ve öz konuşuyo, lafı gediğine koyuyo bayılıyorum onun yorumlarına
ahahahah ben dönyanın en gozel garısıyam
Bence senin küçük emrah ve yengesinden oluşan bi hikayen var
ya bugünün itirafinda kadinin biri esinin abisine asik olmus.. bunun üzerine ne hikayeler yazardim ben yaaa...
toparlansin buraya gelsin cabuk herkes... benim hayal gücüme zarar veriyorsunuz böyle.. köreltmeyin yeteneklerimi !!
Ben de kitap okuyorum genelde okuyarak uyurum
Kısa ve öz konuşuyo, lafı gediğine koyuyo bayılıyorum onun yorumlarına
ahahahah ben dönyanın en gozel garısıyam
Bence senin küçük emrah ve yengesinden oluşan bi hikayen var
kitap okumak güzel aslinda ama ben izliyorum valla dizileri....klasik bi türk kadiniyim bu gurbet ellerde....
eşinin abisine miay allahım ne zor bir durum
Bu tarz konularda arkadaşlarla oturup tartışmıştık ben hep şunu söylerim hayat bu karşına ne çıkacağı belli olmaz hiç olmadık birine gönlün kaydı ne yaparsın o kişiyi görmemeye çalışıp duygularını içine atarak bu düşünceden yavaş yavaş kurtulursun yani sonuçta beynine hükmedemezsin bir arkadaşım bana böyle saçmalık olmaz bu çok günah bir insan beynine düşüncelerine hükmedebilir yani kafanda atamadığın düşünce bile günah
gizemuuuu o konu nerde bdvde mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?