• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Bu akşam feriha var fragmanını gördünüz mü o nasıl bir gecelik hayatımda hiç bu kadar basit bir gecelik görmedim ayağında şıpıdık terlikler:1:

sakın bana o diziyi izliyorum deme dranas :19:

eltim çok sıkı izleyicisi,bir kaç kez onlara gittiğimde denk geldim..saçma sapan bişey :27:

sakın bana o diziyi izliyorum deme dranas :19:

eltim çok sıkı izleyicisi,bir kaç kez onlara gittiğimde denk geldim..saçma sapan bişey :27:

ya ben orada levent var çok yakışıklı onun için izliyorum:17: aslında ilk başlarda şu ferihanın nişanlısı varya onun için izliyordum komik oluyordu baya gülüyorduk
Başka dizi izlemiyorum valla ama nedense bu diziyi izliyorum ha birde bilkentliyle de söylemiyorum izlediğimi kesin dalga geçer:27:

ya ben orada levent var çok yakışıklı onun için izliyorum:17: aslında ilk başlarda şu ferihanın nişanlısı varya onun için izliyordum komik oluyordu baya gülüyorduk
Başka dizi izlemiyorum valla ama nedense bu diziyi izliyorum ha birde bilkentliyle de söylemiyorum izlediğimi kesin dalga geçer:27:

canım benim,takılıyorum sana beğeniyorsan izlersin tabi de..o ferihanın duruşu,ezikliği beni sıkıyo :6:

teveccühünüz :D

aslında daha fantastikleri de vardı ama bununla idare ediyorum artık

Sen ediyorsun da ben edemiyorum. Bööööle bi ürperiyorum bi ürperiyorum. Sevgilim de yok ki sarılsın sakinleştirsin. Yazık bana :50:

vayyyy kanki, sırtımdan vurdun beni hain.

ben hep diyorum yaz deyu, sen yazmayı beceremiyorsun.

Ona pamukprenses avatarı sectim kabul etmedi :1:

Yokluğu nasıl bellli oluyorrrr iletiver sen csi ye en kırmızılısından öpüyom onu :54::54:

Ben senin yerine öperim zevkle...

pambik prensesi sen kullan kanka

zaten burada elini sallasan pamuk prensese çarpıyor

Yok öyle birşey. Burda csi'ımız vardı tek pamuk prenses. O da gitti :(

Son düzenleme:
:34:

yazmayı beceren az insanlarda bence...ama vira'da laf kalabalığı yok,tek bir cümle bazen kelime ile aha aynen böyle yapıo insanı :9: :9: :9:

Kısa ve öz konuşuyo, lafı gediğine koyuyo bayılıyorum onun yorumlarına:D

pambik prensesi sen kullan kanka

zaten burada elini sallasan pamuk prensese çarpıyor

ahahahah ben dönyanın en gozel garısıyam :D

ben de isterdim alengirli hikayeler yazıp ortalığı birbirine katmayı

ama yok işte lanet olsun ki :(

Bence senin küçük emrah ve yengesinden oluşan bi hikayen var :D

ya bugünün itirafinda kadinin biri esinin abisine asik olmus.. bunun üzerine ne hikayeler yazardim ben yaaa...

toparlansin buraya gelsin cabuk herkes... benim hayal gücüme zarar veriyorsunuz böyle.. köreltmeyin yeteneklerimi !! :47:

ya bugünün itirafinda kadinin biri esinin abisine asik olmus.. bunun üzerine ne hikayeler yazardim ben yaaa...

toparlansin buraya gelsin cabuk herkes... benim hayal gücüme zarar veriyorsunuz böyle.. köreltmeyin yeteneklerimi !! :47:

abisine hem de offf ne malzemeler vardır sen de :D elelrimi ovuşturdum bekliyorum :D

yok canım,fazla izlemem...bir ara cemile'yi izliyodum ondan da vazgeçtim.

şimdi yok öyle sıkı takip ettiğim bir yapım....kitap okumayı seviyorum ben :68:

kitap okumak güzel aslinda ama ben izliyorum valla dizileri....klasik bi türk kadiniyim bu gurbet ellerde....

aynen öyle şöleee bi ses çıkıyo ardından cuuukkkkkkkkkkk :1:

şişşşşşş sinir yok :20: gelecekler :23:

Ben de kitap okuyorum genelde okuyarak uyurum

ivit,yatakta kitap okumak çok zevkli

küçük emrah ve yengesinden oluşan hikaye mi

kanka kalbime indireceksin vallaha bu ikisi başlı başına ülkeyi terk etme sebebi

Son düzenleyen: Moderatör:

eşinin abisine mi:53: ay allahım ne zor bir durum:50:
Bu tarz konularda arkadaşlarla oturup tartışmıştık ben hep şunu söylerim hayat bu karşına ne çıkacağı belli olmaz hiç olmadık birine gönlün kaydı ne yaparsın o kişiyi görmemeye çalışıp duygularını içine atarak bu düşünceden yavaş yavaş kurtulursun yani sonuçta beynine hükmedemezsin bir arkadaşım bana böyle saçmalık olmaz bu çok günah bir insan beynine düşüncelerine hükmedebilir yani kafanda atamadığın düşünce bile günah:37:

eşinin abisine mi:53: ay allahım ne zor bir durum:50:
Bu tarz konularda arkadaşlarla oturup tartışmıştık ben hep şunu söylerim hayat bu karşına ne çıkacağı belli olmaz hiç olmadık birine gönlün kaydı ne yaparsın o kişiyi görmemeye çalışıp duygularını içine atarak bu düşünceden yavaş yavaş kurtulursun yani sonuçta beynine hükmedemezsin bir arkadaşım bana böyle saçmalık olmaz bu çok günah bir insan beynine düşüncelerine hükmedebilir yani kafanda atamadığın düşünce bile günah:37:

büyük konusmamak lazim, ama insan isterse kalbine de beynine de söz gecirir.. asigim, yaniyorum, bitiyorum, ölüyorum.. gibi seyler sacma, acizlik..

gizemuuuu o konu nerde bdvde mi????

yok canim, baska bi site.. itiraflar falan var hani..

Back
X