Dert yok, Sohbet var.... :)

yok bea canim... niye düsüneyim... lütfen yanlis anlama.. takiliyorum sadece. üstelik ister ist.da bulusun ist angarada, benim gelebilme gibi bi imkanim olmadigina göre :))

yanlış anlamam canım hani diğer üyelere karşı diyorum sizler beni tanıyorsunuz

bir ara bir konu vardı kadın kocasını anlatıyor sonra kocası da topiğe girip karısına yazıyordu ay çok komikti şöyle ekşınlı bir konu yok

Bu yaptıklarını milliyetçilik zannediyorlar bir de deliriyorum o zaman

evet evet Türk zekası..

ya bayrağa yaslanılır mı? biz amerikalı mıyız bayrağı bikini yapıp giyelim?
hey Allahım..

aahhhh aahhhhh... vatan sevgisini kirmizi beyaz donanmakla olmayacagini anlasak, zaten suan bu hallerde olmazdik...

ben o dediğin kişinin albümüne baktım ve sanki photoshop ile sonradan konmuş o bayraklar gibi geldi bana canım
özellikle de perdedekine dikkat edersen

aahhhh aahhhhh... vatan sevgisini kirmizi beyaz donanmakla olmayacagini anlasak, zaten suan bu hallerde olmazdik...

ben, cuma aksami yaptim brownie :)) cok güzel oldu.. herkes coook begendi...

Brownileri kekleri yap ye sonra da spora git

Hani teyzeler sabah yürüyüşü yapıyolar da sonra hep beraber toplanıp patates kızartıp kahvaltı yapıolar o hesap

Kızlar ya bilkentli mesaj attı
Benim derdim araba değil niye anlamıyorsun yazmış
ne yazayım bilemedim dün tunayla vakit geçirdiğim için aradığında müsait değilim demiştim oysa ona küstüğümden falan değil ama o yanlış anladı heralde

Dün akşam kızçemle çene çalmaktan Behzat Ç yi izleyemedim! Bu akşam hemen izlemeliyim

Brownileri kekleri yap ye sonra da spora git

Hani teyzeler sabah yürüyüşü yapıyolar da sonra hep beraber toplanıp patates kızartıp kahvaltı yapıolar o hesap

ama ben sadece yaptigim aksam 1.5 dilim bir de sonra minik bir dilim yedim zaten pismanlik duyuyordum, sagol ((

:26::26:

Dün akşam kızçemle çene çalmaktan Behzat Ç yi izleyemedim! Bu akşam hemen izlemeliyim

dizi ağır ilerliyor canım ya ama en komik sahnesi harunun akbaba ile don sahnesiydi
cevdet eve gelip özel eşyalarımı almam lazım diyor harun da akbaba sana donlarından versin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…