Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de misafirlere yaptım.. kelepçeli kalıp da aldım havuç dilim dilimledim pasta gibi yani.. güzel görüktü (bayılıyorum çocukların görükmek demesine)

ellerine saglik..

peki tepkileri ne oldu??

bilmiyorum ama senin anlatimindan yola cikarak, söyle catalinin ucuyla, korka korka yemek yiyen bi kadin canlandi gözüm de..

ama ben sadece yaptigim aksam 1.5 dilim bir de sonra minik bir dilim yedim zaten pismanlik duyuyordum, sagol ((

:26::26:

oy oy oy :) pişman olmak yokkkkkk dost acı söler

dizi ağır ilerliyor canım ya ama en komik sahnesi harunun akbaba ile don sahnesiydi
cevdet eve gelip özel eşyalarımı almam lazım diyor harun da akbaba sana donlarından versin diyor

Poff cok merak ettim şimdi iyi mi

Görüşüyorum ben

dönmeyi düsünmüyormu?

bosver biraz tavir yaptigini düsünsün....

Ben eğitime çıkıyorum, 15,00 te burdayım. Öpüldünüz

ellerine saglik..

peki tepkileri ne oldu??

bilmiyorum ama senin anlatimindan yola cikarak, söyle catalinin ucuyla, korka korka yemek yiyen bi kadin canlandi gözüm de..

valla kek börek kısır havuç topları bir de poğaça yapmıştım..

silip süpürdüler.. ben de şaşırdım..

pazar gününden beri özür diliyor
muhtemelen yakında isyan edecek ya da arayıp sormayı kesecek ama nedense ben de bu durumdan zevk alıyorum:26:

beri mi?kuzucum bugün zaten henüz pazartesi birak dilesin....

Emin olun o gelene kadar başının etini yicem katenin ya gelecek ya gelecek

Selamı var bu arada katenin hepinize.

bizim adimiza da ye...bizden de selam söyle....

ona özel mesaj atma imkanim var mi bi sekilde?

valla kek börek kısır havuç topları bir de poğaça yapmıştım..

silip süpürdüler.. ben de şaşırdım..

oooohhhh misssssssss.... daha ne olsun... ee hic, gecen seferden bahsettiler mi? pek olmadi o zaman, onu saymayiz yine bekleriz falan gibi?? sen isinabildin mi kadina??

@Sweet

@Dranas

Sabah evden cıkarken aklıma geldi, bir dahaki buluşmamızı dışarda yapmak yerine bana gelmeyi tercih eder miydiniz acebağ?

Gün gibi olur, teybe mezdeke takarız

ara gazcı üye :)

Swwt de gelsin de ayarlarız

ben geldim sen kaçtın kuzu, bir ayarlayamadık ki. betiye de soralım, şehir dışında falan mı yine_? tüm geçmiş okudum ama kaçırmış olabilirim. bu arada akşam yemeği bana zor, ev uzak. arabayla da gelemem, tek başıma kullandırtmıyorlar babam&beyim
erken kalkmam gerekir eve gidebilmek için, son otobüsü kaçırmamam lazım. babam gelir alırdı ama o da rahatsız şimdi.
haftasonu ev fikri hoşuma gitti bana da gelebilirsiniz, benim ev de her daim müsait. azıcık uzak sadece.

aslında akşam iyiydi ama tabi eşin izin vermezse başka bir çare bulalım

oooohhhh misssssssss.... daha ne olsun... ee hic, gecen seferden bahsettiler mi? pek olmadi o zaman, onu saymayiz yine bekleriz falan gibi?? sen isinabildin mi kadina??

evden konuşulurken siz yukarı çıkmamış mıydınız dedi.. ben cevap vermedim.
eşim ben kediyle evlenmeden önce görmüştüm evinizi de kediyle geldiğimizde aşağıda oturmuştuk dedi..

aa evet yaa dedi.. bir şey söylemedi.herhangi bir açıklama yapmadı.

k.validem kısırı biraz daha salçalı ve bol nar ekşili yapıyor. simsiyah birşey oluyor onların kısırı ben o kadar koyu yapmadım.. bence gayet iyi olmuştu da eşim çok sabit fikirlidir. eşim kısır dışındakilere bir kusur bulamadı.

onlar da davet ettiler.. mutlaka bekliyoruz filan dediler. daha samimiydi kadın bu sefer. ben zaten evime gelmiş insana soğuk davranamam. çocuklar da usluydu allahtan..

Türk kahvesi yaptım bir de sonra yanına da biscolata mood koydum

@dranascım ev uzak olduğu ve i.m.gökçek de bizim o tarafa lojistik destek sağlamadığı için gece dönüş sorunlu oluyor. kışın özellikle. istanbul yolu kilitleniyor, çok az otobüs geçiyor. onlarda da akraba oluyorsun tüm sincan tarafı ahalisiyle.

AŞKIN, DOSTLUĞUN BİSKÜVİSİ OLUR MU?

BİSCOLATA İSE OLUR.
HELE İÇİNDE ÇİKOLATA DOLGUSU VARSA,
TADINA DA DOYUM OLMAZ

dediysen daha ne olsun :)))

hazalcım çok teşekkürler canım, bi kaç haftadır yoktum. sen nasılsın canım?

inşallah inşallah, bu arada müsait olunca konuşmaya devam edelim bebeyim

Geç gördüm msjını canım sağol bende iyim
Babanda rahatsızlanmış geçmiş olsun
benimde babam yattı geçen hafta hast. kalpten
bende iş yerinden izin alabilirsem çarşm. gibi ist. la gitmeyi düşünüyorum
ameliyat olma ihtimali var

yok canım daha bişey belli değil, eforluya girecekmiş, holter takılacakmış. şimdilik evde dinleniyor.
sana da geçmiş olsun canım, noldu bizim babalara böyle anlamadım...allah şifa versin. ameliyat durumu mu var sizde?
gittiğinde haber vermeyi ihmal etme, inşallah her şey yoluna girer hazalcım.

İnşallah canım.
Babam daha öncede 2006 da kalp krizi geçirmişti anjiyo olmuştu
o zamandan beri bişeyi yoktu canım geçen hafta işte rahatsızlanmış
şimdilik ilaç tedavisi yapılıyor hastanede inşallah ameliyat olmaz zorlu bir süreç olur çünkü
bakalım belli olur yarına falan olup olmayacağı canım haberdar ederim
Senin babandada inşallah önemli bir problem olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…