Dert yok, Sohbet var.... :)

annemle konuştum tel.de
önümüzdeki cts de k.validemler filan toplanıcaz dedim..

bak ne güzel işte, bir hafta kafa yorarsın ne yemek yapsam diye dalga geçti benimle.
ben de ya anne yardım edeyim diyeceğin yerde bir de dalga geçiyorsun olmuyo ama dedim.. gülüştük..

sarma sarayım istersen dedi..

çorba pilav salata zaten mecburi kısmı..

çerkez tavuğu gibi birkaç meze de olsa

fırında bir et yemeği yapmam icap eder..
birkaç alternatifim var..

henüz karar vermiş diilim..

sevdiğim bütün yemekler patlıcanlı ama patlıcanlar da çok lezzetli olmuyo bu mevsimde..

Duşa kabinin camını cif ve banyo temizliyiciyle silersem ne olur deterjan kokusundan ölürcesine öksürülür demi,vallla yaptım bunu boğazlarım yanıyor şimdi

ablacım cif dediğin bildiğimiz krem gibi cif di mi?

e o duşakabinin camını çizmiyor mu?

yoğurt ye bol bol su iç ablam..

benimki malesef buzlu cam değil gayet normal cam kafayı yedirtiyor bana.. marc banyoyla fısfıs yapıyorum nemli mirofiber bezle siliyorum o damlacıklar yok oluyor..

ablamın ki de cam ama benim ablam tam bir temizlik hastası banyodan tuvaletten kim çıksa sürekli kontrol eder her banyodan sonra sürekli ovalar

geçmiş olsun
ben aynı hatayı domestos cif ikilisi ile yapmış ve bildiğin nefessiz kalmıştım...
şimdi iki fıs cif banyo
oldu da bitti.

olmazsa da keyfi bilir

Su lekesi kalıyor camda cif olmadan da çıkmıyor hadi karıştırayım dedim boyumun ölçüsünü aldım napıyım artık ya olduğu kadarıyla artık nasılsa gene batacak camlar

Örgü örmek rahatlatır kafanı boşaltırsın biraz,yada fırsat buldukça bulmaca filan çöz ben öyle yaparım genelde

Fayanslar sorun olmuyor duşa kabinin camları sinir ediyor beni,ne kadar temizlendede yinede su lekesi kalıyor,bidebizimki buzlu cam de değil direk camlı çok belli oluyor pişmanlık valla böyle yaptırmak kendime kızayım biraz

ablacım sen canına mı susadın???ben birkez 2 farklı kimyasalı karıştırdım ve hastanelik oldum

Valla öyle oldu canım ya kızın bana birazcık hadi

Menüler miss vallla dolmalar çerkez tavukları filan

Krem ciflerden canım yok çizmiyor camları 5 senedir kullanıorum bişey olmadı hiç camlara,bizimde normal camlı işte buzlu cam olsa bu kadar zor olmaz ya..

şimdi bu hastalık sınıfına girmez bence...
ben de dalarım...hatta banyonun kapı kolları ve ışık anahtarı da dahil....
püfffffffffffffff...

kapı kolları ve prizler özellikle de çocukların ardından mutlaka ama mutlaka silinmeli..

ben temizlik hastası değilim.. ama evde olsam olabilirim..

şimdi bu hastalık sınıfına girmez bence...
ben de dalarım...hatta banyonun kapı kolları ve ışık anahtarı da dahil....
püfffffffffffffff...

beticim tabi ki bu hastalık değil,hatta olması gereken...ama kardeşimin bunun dışında da abartıları var bu konuda,ben kardeşimin hasta olduğunu düşünüyorum

beticim tabi ki bu hastalık değil,hatta olması gereken...ama kardeşimin bunun dışında da abartıları var bu konuda,ben kardeşimin hasta olduğunu düşünüyorum

ne gibi mesela?
söyle bakalım??

okb'li olarak elmayra ve ben bu konuda yorum yapabiliriz sanırım

kapı kolları ve prizler özellikle de çocukların ardından mutlaka ama mutlaka silinmeli..

ben temizlik hastası değilim.. ama evde olsam olabilirim..

yalnız yaşamanın tek sevdiğim yanı, her daim temiz.
eşim geldiğinde her wc-banyo sonrası takıyordum eldivenleri,
sonra adamcağız çamaşır suyu kokuyo ellerin demez mi,
o an bıraktım...

Ben hamileyim hem de ikiz biraz problemli o yüzden raporluyum doğuma kadar evdeyim onun dışında herşey iyi sadece bebeklerin korkusu var evdeyim tüm gün sıkılıyorum fazla ayakta da duramıyorum

ne gibi mesela?
söyle bakalım??

okb'li olarak elmayra ve ben bu konuda yorum yapabiliriz sanırım

bir iş yapsın yapmasın 5 dkda bir elini yıkar

evde bile olsa yere düşen kıyafetini 10 kere yıkanmadan giymez

aslında daha çok şey var ama şuan hepsi aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…