kim nikini tuzlu çekirdek yaptı yaaa....
hayırdır canım ne oldu???
ne oldu canim????
o ne öyle ya
ya aslında belki iyi birşey ama şuan korkutucu gelio..
bizim müdür gidiyo,genel muhasebeyi buraya alacaklar,ben bordrolara bakıcam,ön muhasebeye devam edicem,tabi arada sayamadığım bir çok işi de bana yükleyecekler...
bir ablamız var onuda çıkaracaklarmış,onun işleri de muhtemelen bana kalacak...zam yapacaklarmış ama daha önce hiç yapmadığım işleri yapmam gerekecek ve şuan için
kendime hiç güvenemiyorum...çıkmak da istemiyorum çünkü eve masraf yapıyoruz şimdilerde tek kişinin maaşıyla çok zorlanırız
ne yapacağımı bilmiyorum,ya yapamazsam ya başaramazsam???
o zaman kendime inancım güvenim tamamen biter
bazen esiyor canım bizimkilere, tepeden inme emirler. hadi bakalım ulus gecelerine akalım, hobaa eller havaya
@betiii özledim senii, nerelerdesiin
öyle ilginç nikler kimden çıkar sence?kim nikini tuzlu çekirdek yaptı yaaa....
bundan sonra mesai 20.00 de bitecekmiş. ikinci bir emre kadar.
harikulade.
teşekkürler
csi, sen nörüyon yılbaşında gı?
seviye baya ilginç..
öyle ilginç nikler kimden çıkar sence?
zeki kadınsındır sen
nasıl ya?
sabah geç başlayacakmıymışsınız bari işe?
saçma ama...
mesai verecekler mi?
gerçi verseler ne yazar da
alla allaaaa
ya aslında belki iyi birşey ama şuan korkutucu gelio..
bizim müdür gidiyo,genel muhasebeyi buraya alacaklar,ben bordrolara bakıcam,ön muhasebeye devam edicem,tabi arada sayamadığım bir çok işi de bana yükleyecekler...
bir ablamız var onuda çıkaracaklarmış,onun işleri de muhtemelen bana kalacak...zam yapacaklarmış ama daha önce hiç yapmadığım işleri yapmam gerekecek ve şuan için
kendime hiç güvenemiyorum...çıkmak da istemiyorum çünkü eve masraf yapıyoruz şimdilerde tek kişinin maaşıyla çok zorlanırız
ne yapacağımı bilmiyorum,ya yapamazsam ya başaramazsam???
o zaman kendime inancım güvenim tamamen biter
Bu insanlar sana güveniyorsa korkmana gerek yok canım
Hem maaşına zam da yapacaklarmış kısa zamanda da işleri öğrenirsin
Tek maaş zor canım bence sebat etmelisin
csi, sen nörüyon yılbaşında gı?
seviye baya ilginç..
noree, bilmediğimiz her şeyden biraz korkarız.. senin için iyi olur bence.. senden öncekilerin ne yaptığına bakarak halledersin.
ben de geldim buraya tek başıma oturdum.. geldiğim gün duruşmaya gittim elimde vekalet yok bir şey yok.. off.. hiçbir şey bilmiyordum.. ama öğrendim.. hatta kendi formatımı oluşturdum.. şimdi tekdüze bile oldu..
ilk başlarda zorlanırsın belki ama zamanla alışır, çözersin bence canım.
eğer sende o potansiyeli görmeseler böyle bir şey yapmazlardı patronların.
sonuçta muhasebe bir şirketin en önemli dallarından biri...
hem bak maaş farkı da olacakmış
bir nevi terfi olarak gör bence...
yok canım, aynı saatte yerimizdeyiz. biri bişe sorar ister diye bekleyeceğiz.
mesai ücreti uzman personele yok malesef, taşrada kapılarda çalışan memurlara veriyorlar sadece.
bir getirisi olsa tamam dicem. neyse ki evde bekleyenim yok.
iş çıkışı çok fena oluyor burası, tam piyasa. amirimin baskın yaptığı yerlerden dolu. asıl macera o oluyor bizim için.
yok canım, aynı saatte yerimizdeyiz. biri bişe sorar ister diye bekleyeceğiz.
mesai ücreti uzman personele yok malesef, taşrada kapılarda çalışan memurlara veriyorlar sadece.
bir getirisi olsa tamam dicem. neyse ki evde bekleyenim yok.
iş çıkışı çok fena oluyor burası, tam piyasa. amirimin baskın yaptığı yerlerden dolu. asıl macera o oluyor bizim için.
Duşa kabinin camını cif ve banyo temizliyiciyle silersem ne olur deterjan kokusundan ölürcesine öksürülür demi,vallla yaptım bunu boğazlarım yanıyor şimdi
Bizim burası da ulusu aratmıyor canım gece bizim bir acile gel travestiden tut bütün akıl hastaları acilde bir kere hayat kadını görmüştüm kadın memeleri açık ulu orta oturuyordu kadını bir göreceksiniz 50 yaşında belki şişman bir şey
eee belki amirim bir gün oraya baskın yapar
biz de seni görmüş oluruz o bahaneyle
töbe est
saçma ya, saçma...
din, SİYASET konuşmak yasaktı
ben susayım bari
Duşa kabinin camını cif ve banyo temizliyiciyle silersem ne olur deterjan kokusundan ölürcesine öksürülür demi,vallla yaptım bunu boğazlarım yanıyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?