Dert yok, Sohbet var.... :)

ya tamam ama bi insan esine karsi bu kadar mi tahammülsüz olur ben bunu anlamiyorum....

esinin tahammulsuzlugunun altinda baska seyler yatiyor.. benim anladigim, siz duzgun iletisim kuramadiniz en basindan beri.. be da bircok seyi biriktirdi icinizde. ve artik en ufak seylerde hortluyor..

bence 0 dan baslayabilmelisiniz..

danisman belki size bu konuda yardimci olur, bilmiyorum.

ya tamam ama bi insan esine karsi bu kadar mi tahammülsüz olur ben bunu anlamiyorum....

canım sizin aranızda tahammülsüzlük var, ama karşılıklı.
para konusu sizi yıpratmış.

üst örtme konusunda ben de eşime hep derim
senin yüzünden uyuyamadım bütün gece üstünü açtın diye,
o da aynısını der zaman zaman. yorganımı aldın da üşüdüm diye.
ama bunun şaka olduğunu asıl meselenin burda yaptığımız fedakarlık olmadığını,
birbirimizi ne kadar sevdiğimizin şaka yollu ifadesi olduğunu bilmek gerekir.
bir çeşit eşin de sana naz yapmış. kendi yöntemiyle ama yanlış zamanda.
şu anda ikinizde saldırı/savunma modundasınız gibi geliyor bana.
suçlayacak, alınacak, "bu evlilik yürümüyor biz zaten birbirimize uygun değiliz" diye düşünmenize sebep olacak bunlar.

ya diyorum ya bunlar insancil seyler bu kadar abartilacak seyler degil...ben senin icin neler yaptim denilecek seyler degil....

evet öyle iletisim problemi var....saygi duyamamak var....kücük görme var...önemsememek var....

hakaretler var....

ailemde hiç görücü usulü evlilik olmadığı için bana çok yabancı geliyor bunlar, çok anlamsız buluyorum ailelerin bu işe karışmasını.
sadece aşk için evlenilmez, mantıkla uyumla birlikte güzel bir beraberlik varsa evliliğe dönüşebilir.

Evet ben aşık oldum evlendim sonuç fiyasko

Kendisiyle çok gurur duyuyor belkide,bak işte karımın üstünü örttüm belki her eş bunu yapmaz diyemi düşünüyor acaba..

Oysaki insancıl bir davranıştır bu,kadın yada erkek hiç fark etmez ki ..

Sen eşini seviyormusun peki,eşininde sana karşı sevgisi nasıl

bu yaziyi yazanin kesin "mantik" a da bir kulp takacagindan eminim.. okuyunca cok sinir oldum bu yuzden de paylasmak istedim..

sunun kizi ile bunun oglu yakisirlar birbirlerine, hem oglanin da kizin da aileleri cok iyi..

iyi de aile iyi diye cocuklar da mi iyi oluyor..

para konusu yipratti...bu dogru...cok yiprandim....

sizde saki olarak söyleniyor belli ki bazi seyler ama bizde öyle degil ciddi anlarda ciddi bi sekilde söyleniyor....

ya ben anlamiyorum ben onun yerinde olsam onu bu kadar üzdügümü görsem durur bi kendimce düsünürüm acaba gercekten mi bu kadar üzüyorum diye....

bilmiyorum belki ben yanlis düsünüyorum....

bu yazıyı kesinlikle benim annem ve teyzelerim görmemeli habire yen bir isimle çıkıyorlar karşıma bak bu çocuk mühendis bizim memleketten , yok bu çocuk bankacı bizim komşu çok iyiler ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

offf cok fena kar yagiyor... heryer bembeyaz oldu...

fotograf mak. getircektim yanimda ceker size yollarim diye, unutmusum...

evet aynen öyle...

benim psikolojim bozukmus onunkini de bozmusum....böyle bi suclama olabilirmi ya?bozuk olabilir ama böyle suclanmaz insan...

böyle sevgi mi olur diyecektir bazilariniz....

esimi seviyorum....icinde beni sevdiginide biliyorum...ama cok yiprandik yiprattik....

sabah bir simit bir kibrit kutusu peynir şekersiz çay
arada bir mandalina
öğlen bir kepçe çorba 2 dilim ekmek dört yemek kaşığı salata ama yağlı

açım ama üstüne acı bir kahve içeyim de bastırsın

Bakalım danışman bu sefer ne diyecek çok zor gerçekten

telefonla çeksen canım

malesef bununla olmas :))

Google-Ergebnis für http://www.chip.de/ii/124331632_e90c7ac8ca.jpg

ya ben sana yazmicam ne yedigimi... dun yazdim... ne guzel uymustum da ona.. spora giderken tanidiga ugradim, o da gelecekti.. gozleme zyapmis.. bi ispanakli bir de sade gozleme yedim

oh yarasın löp löp et pıt pıt yağ olsun

olmaaaaaaaaaaasssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eviimin oradaki park.. suan kesin boyledir...

onde gozuken duz alan aslinda yapay gol.. yazin dolduruyorlar.. kisin da boyle karla kaplaniyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…