ya tamam ama bi insan esine karsi bu kadar mi tahammülsüz olur ben bunu anlamiyorum....
ya tamam ama bi insan esine karsi bu kadar mi tahammülsüz olur ben bunu anlamiyorum....
Kadın biraz daha sakin yaklaşıyor belki olaylara,erkekler böyle değiş işte,söyledikleri şeylerin hemen kabul görmesini isterler ...Üst örtmeyi bu kadar mı önemsiyor yani,bende hep açıkta uyuyormuşum eşimde söyler örterim diye ama bunu basa basa söylemez en azından..
esinin tahammulsuzlugunun altinda baska seyler yatiyor.. benim anladigim, siz duzgun iletisim kuramadiniz en basindan beri.. be da bircok seyi biriktirdi icinizde. ve artik en ufak seylerde hortluyor..
bence 0 dan baslayabilmelisiniz..
danisman belki size bu konuda yardimci olur, bilmiyorum.
............
.........
........
.........
Yani nikah masasindan bosanma durusmalarina giden yolun ASK evliliklerinden gectigini artik anlamanin zamani geldide geciyor bile...
Görücü usulü diye küçümseyip ASK evliligi zirvasina inanip goklere cikardigimiz gunden bu tarafa bosanma rekorlari kirilmaya devam ediyor ...
Begenmedigimiz ve kucumsedigimiz GÖRÜCÜ USULÜ ile evlenen anne babalarimiz yada dedelerimiz, ninelerimiz hala evliliklerinin kirkinci,ellinci veya atmisinci yil donumlerini, alti ay bile surmeyen ASK evliliklerine, meydan okurcasina kutlamaya devam ediyorlar ...
Cunku Asik olan körler yada kör olan Asıkların sectikleri es adaylarinin kusurlarını, gunahlarını,uygunsuzluklarini,edepsizlik ve ahlaksikliklarini gozlerine soksaniz bile yinede goremedikleri icin, yapilan evliliklerde cicim ayindan hemen sonra bazanda cicim ayinin bitmeisnii bile beklemeden bosanmak icin solugu mahkemede aldiklarini ne yazikki goruyoruz...
Ask evlılıkllerı: Turuva ati gibi ici bombos bir evliliktir Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz...
Artik nedenini siz dusunun
Lafin tamami deliye soylenirmis !
.........
.........
.........
(alintidir)
buyur buradan yak... bu yaziya ne demeli...
ailemde hiç görücü usulü evlilik olmadığı için bana çok yabancı geliyor bunlar, çok anlamsız buluyorum ailelerin bu işe karışmasını.
sadece aşk için evlenilmez, mantıkla uyumla birlikte güzel bir beraberlik varsa evliliğe dönüşebilir.
ya diyorum ya bunlar insancil seyler bu kadar abartilacak seyler degil...ben senin icin neler yaptim denilecek seyler degil....
evet öyle iletisim problemi var....saygi duyamamak var....kücük görme var...önemsememek var....
hakaretler var....
ailemde hiç görücü usulü evlilik olmadığı için bana çok yabancı geliyor bunlar, çok anlamsız buluyorum ailelerin bu işe karışmasını.
sadece aşk için evlenilmez, mantıkla uyumla birlikte güzel bir beraberlik varsa evliliğe dönüşebilir.
canım sizin aranızda tahammülsüzlük var, ama karşılıklı.
para konusu sizi yıpratmış.
üst örtme konusunda ben de eşime hep derim
senin yüzünden uyuyamadım bütün gece üstünü açtın diye,
o da aynısını der zaman zaman. yorganımı aldın da üşüdüm diye.
ama bunun şaka olduğunu asıl meselenin burda yaptığımız fedakarlık olmadığını,
birbirimizi ne kadar sevdiğimizin şaka yollu ifadesi olduğunu bilmek gerekir.
bir çeşit eşin de sana naz yapmış. kendi yöntemiyle ama yanlış zamanda.
şu anda ikinizde saldırı/savunma modundasınız gibi geliyor bana.
suçlayacak, alınacak, "bu evlilik yürümüyor biz zaten birbirimize uygun değiliz" diye düşünmenize sebep olacak bunlar.
Evet ben aşık oldum evlendim sonuç fiyasko
............
.........
........
.........
Yani nikah masasindan bosanma durusmalarina giden yolun ASK evliliklerinden gectigini artik anlamanin zamani geldide geciyor bile...
Görücü usulü diye küçümseyip ASK evliligi zirvasina inanip goklere cikardigimiz gunden bu tarafa bosanma rekorlari kirilmaya devam ediyor ...
Begenmedigimiz ve kucumsedigimiz GÖRÜCÜ USULÜ ile evlenen anne babalarimiz yada dedelerimiz, ninelerimiz hala evliliklerinin kirkinci,ellinci veya atmisinci yil donumlerini, alti ay bile surmeyen ASK evliliklerine, meydan okurcasina kutlamaya devam ediyorlar ...
Cunku Asik olan körler yada kör olan Asıkların sectikleri es adaylarinin kusurlarını, gunahlarını,uygunsuzluklarini,edepsizlik ve ahlaksikliklarini gozlerine soksaniz bile yinede goremedikleri icin, yapilan evliliklerde cicim ayindan hemen sonra bazanda cicim ayinin bitmeisnii bile beklemeden bosanmak icin solugu mahkemede aldiklarini ne yazikki goruyoruz...
Ask evlılıkllerı: Turuva ati gibi ici bombos bir evliliktir Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz...
Artik nedenini siz dusunun
Lafin tamami deliye soylenirmis !
.........
.........
.........
(alintidir)
buyur buradan yak... bu yaziya ne demeli...
offf cok fena kar yagiyor... heryer bembeyaz oldu...
fotograf mak. getircektim yanimda ceker size yollarim diye, unutmusum...
Kendisiyle çok gurur duyuyor belkide,bak işte karımın üstünü örttüm belki her eş bunu yapmaz diyemi düşünüyor acaba..
Oysaki insancıl bir davranıştır bu,kadın yada erkek hiç fark etmez ki ..
Sen eşini seviyormusun peki,eşininde sana karşı sevgisi nasıl
evet aynen öyle...
benim psikolojim bozukmus onunkini de bozmusum....böyle bi suclama olabilirmi ya?bozuk olabilir ama böyle suclanmaz insan...
böyle sevgi mi olur diyecektir bazilariniz....
esimi seviyorum....icinde beni sevdiginide biliyorum...ama cok yiprandik yiprattik....
Bakalım danışman bu sefer ne diyecek çok zor gerçekten
telefonla çeksen canım
sabah bir simit bir kibrit kutusu peynir şekersiz çay
arada bir mandalina
öğlen bir kepçe çorba 2 dilim ekmek dört yemek kaşığı salata ama yağlı
açım ama üstüne acı bir kahve içeyim de bastırsın
malesef bununla olmas :))
Google-Ergebnis für http://www.chip.de/ii/124331632_e90c7ac8ca.jpg
ya ben sana yazmicam ne yedigimi... dun yazdim... ne guzel uymustum da ona.. spora giderken tanidiga ugradim, o da gelecekti.. gozleme zyapmis.. bi ispanakli bir de sade gozleme yedim
olmaaaaaaaaaaasssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 310482
eviimin oradaki park.. suan kesin boyledir...
onde gozuken duz alan aslinda yapay gol.. yazin dolduruyorlar.. kisin da boyle karla kaplaniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?