Dert yok, Sohbet var.... :)

çok romantik cidden kartpostal gibi ama ben kesin o gölde kaymaya çalışırım sonra sulara gömülürüm

çok romantik cidden kartpostal gibi ama ben kesin o gölde kaymaya çalışırım sonra sulara gömülürüm

:))

kisin, suyu bosaltiyorlar, buz pisti yapiyorlar, buz pateni yapilsin diye.. yazin da kanolarla dolasiyorsun icinde..

gercekten guzel bir yer.. yalniz kalmak istedigimde, gidip, saatlerce yuruyup kafa dinleyebiliyorum..

çok güzel ve rahatlatıcı bir manzara gizemcim.
okulumu özledim, çok benziyor. epeydir gidemedim.eşim yokken üzüyor beni gidemiyorum

Bir taraf gergin olunca diğeride maalesef öyle oluyor canım yıllanmış evlilşklerdede böyle inan.

Sevmesen zaten eşinin hayatından düşünmeden çıkardın, çıkardınız birlikte sevgi bağlıyor işte hayatı..

Diyet için gayet güzel bir menü sık dişini biraz daha zamanla alışır miden boş kalmaya

Kartpostal gibi yaa ne güzelll

ne oldu ki niye kavga ettiniz

cok sacma bir sebep.. dun aksam, spordan gelince cagri atmistim, o o sirada oyun oynuyormus bana donmedi, yarim saat sonra aradi, konustuk. o arada ben havaalanina nasil gidecegimi ayarlamaya calisyordum, islerimi halledince kapattim bilg.i yataga uzandim, konusmaya devam ediyoruz. o da tam o sirada, hadi kameradan devam edelim demesin mi... hiic canim istemiyordu ben de kabul etmedim.. bunun uzerine kizdi o..
ben seni ozledim, gormek istiyorum sen sacma sapan bahaneler sunuyorsun falan filan..

bu konuda hakli, yani ben kendi onceliklerim once gelir.. ama aksam gec yatmayi sevmiyorum, saat olmus 11.. sabah erken kalkacagim, onun bugun dersi yok, simdi belki hala uyuyordur.. bu konuda anlayis gostermesi lazim. ama o da benimle vakit gecirmek istiyor.. yani lal.in muzik olayinin baska versiyonu :))

neyse ben yattim tabiki de

Topiğimin güzel hanımlarına slm

hosgeldin :))

çok güzel ve rahatlatıcı bir manzara gizemcim.
okulumu özledim, çok benziyor. epeydir gidemedim.eşim yokken üzüyor beni gidemiyorum

gitme o zaman.. esin geldiginde birlikte gidersiniz... ve uzulme de oyle herseye.. uzaksiniz ama sagliklisiniz, konusma imkanlariniz var.. ve kavusmaniza da az kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…