pardon aynı avatar olmuş değiştirdim ama fazla avatar seçeneği yok ne kötü
Kızlar sohbetiniz çok keyifli, ara sıra okumaya geliyorum topiğinize.
Bu kez içimden selam vermek geldi.
İyi sohbetler..Selamlar..
gurur duyarım avatarımın kapılmasından
gurur
gurur duyarım avatarımın kapılmasından
gurur
Saygıyla eğilirim avatarının karşısında arkadaşım
@gizoooooooooooooooooooooo
hadi attırıver ortaya bir hikayecik
yoksa ben attırıvercem ona göre
Ben eğitime cıkıyorum, gelince görüşürüz, öpyrm
Parcalandim..
evet kizlar, tipki Candan ablamin parcasindaki gibi parcalandim... 4 yildir birlikte oldugumuz, canimdan cok sevdigim, hayatimin anlami sevgilim beni terk etti. Oysa o kadar mükemmel bir iliskimiz vardi ki. neredeyse hergün birbirimize
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp
Banıp yer gibi
Geceleri ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa
Su içer gibi
..
sarkisini söylerdik. O müzik bölümünde okuyor, bende tarih. Onun askiyla müzik askim olustu, her sarkida ya sevinir ya hüzünlenirdim. Bazen ufacik tartismalarimiz olur, ben oturur kücük emrah, nadide sultan, ceylan dinler aglardim, mutlu günlerimizde hadise ile demet ile cosardik. Ama artik hicbir sarki beni etkilemiyor. Ismail yk da bile birsey hissetmez oldum.
cok kötüyüm cok... nefret ediyorum erkeklerden. Hepsi cok igrenc, yalanci.. pislikler...
-------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz...
ah canım benimmmmm
kıyamam sana
neden terketti?
anlat bakayım ablana
yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz...
sagol ablacim, beni neden aldatti... uzun bir hikaye ama anlatayim.
Benim erkek arkadasim A.B'nin cok yakin bi arkadasi var B.C (erkek), onun eski kiz arkadasi C.D'nin kankisi D.E birgün A.B ile B.C'i uni'nin cafesinde görüyor, onlarin yanina oturuyor. o da baska bi uni de cografya okuyormus ama müzik bölümüne gecmek istiyormus. A.B'den yardim istiyor, ve bunlar calismaya basliyorlar. Ben ilk basta bisey demedim ama bu D.E sürekli erkek arkadasima mesaj falan atiyordu. erkek arkadasim ise derslerle ilgili falan diyordu, ben cok sinirlenmeye basladim. Sürekli kavga eder olduk. Sonra A.B bana, biktim bu kiskancliklarindan dedi. mesaj atti, seni bir daha görmek istemiyorum diye. 4 yili böyle bir mesajla bitirdi yaaa...
cok kötüyüm. günlerdir agliyorum. erkeklerden, hayattan herseyden nefret ediyorum.
---------------
Parcalandim..
evet kizlar, tipki Candan ablamin parcasindaki gibi parcalandim... 4 yildir birlikte oldugumuz, canimdan cok sevdigim, hayatimin anlami sevgilim beni terk etti. Oysa o kadar mükemmel bir iliskimiz vardi ki. neredeyse hergün birbirimize
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp
Banıp yer gibi
Geceleri ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa
Su içer gibi
..
sarkisini söylerdik. O müzik bölümünde okuyor, bende tarih. Onun askiyla müzik askim olustu, her sarkida ya sevinir ya hüzünlenirdim. Bazen ufacik tartismalarimiz olur, ben oturur kücük emrah, nadide sultan, ceylan dinler aglardim, mutlu günlerimizde hadise ile demet ile cosardik. Ama artik hicbir sarki beni etkilemiyor. Ismail yk da bile birsey hissetmez oldum.
cok kötüyüm cok... nefret ediyorum erkeklerden. Hepsi cok igrenc, yalanci.. pislikler...
-------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?