Dert yok, Sohbet var.... :)

hatta çocukları da izlesin, töbe töbeee

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz..

Son düzenleme:
aa hanfendi, nedir bu tavriniz.. herkese karsi duruyorsunuz.. insanlarin aciklarini ariyorsunuz..

cool olmanin yolu kil olmaktan gecmez taam mi?? (tuba-sirin twit savasina ozenen uye :)))

---------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz..

yuhhhhhhhhhhhhhhhh

hatta çocukları da izlesin, töbe töbeee

aaaa, ne alakasi var hanim hanimmmmmmmmm...

psiolog onlara yardimci olur, adam tecavuze ugramis mi ugramamis mi, zevk almis mi almamis mi... kadina, karisi gibi mi dokunuyor, seye dokunur gibi mi... bunlarin hepsi onemli kriterler bence konu sahibi arkadasim..

ben sevemedim o konuyu, daha doğrusu yorum yapamıyorum böyle acizliklere.
bişe olduysa çık git hastane orda doktor orda,taksiye atla.
ne diye koca beklenir ki yani...pofff

bende kendi yasanmis hikayemi anlatcam ama soz 1 paragrafa sigdircam :))

bdv

iki bölüme sığdırsan?
oku oku bitiremesek?

ben sevemedim o konuyu, daha doğrusu yorum yapamıyorum böyle acizliklere.
bişe olduysa çık git hastane orda doktor orda,taksiye atla.
ne diye koca beklenir ki yani...pofff
ben yorumlara bayılıyorum
çok komik ya

bir de falcı olayı var ki
kk'daki tarot bakıcılarına

ay bana da bak nolurrrr
diye msj atanlar sanırsın ki bu forumdan değil

millet şaşırdı iyice yemin ederim

valla oku oku bitmeyen hikaye bdv.de var.. ben orjinal seyler yapmak istiyorum :))

yaa ama ben de cok severim fali.. ben burdaki hatuna da mesaj attiydim ama bakmadi..

icimde kaldi hala.. elmayrama guveniyorum artik..

saçımı ne renge bıyatsam diye konu var csicım,
el ele hamiş kalalım, neşeli hamişler vs... gülmek için konu dolu valla, seviyorum kk yı

oooofffffffffffffffff... kar iyicene siddetlendi... kocaman parcalar halinde dusuyor.. agac dallari uzerinde bile 5 cm i gecti... kalanini dal tasimiyor dokuluyor zaten... yerler kim bilir ne bicim olmustur... ben nasil eve gitcem yaaa...

oooofffffffffffffffff... kar iyicene siddetlendi... kocaman parcalar halinde dusuyor.. agac dallari uzerinde bile 5 cm i gecti... kalanini dal tasimiyor dokuluyor zaten... yerler kim bilir ne bicim olmustur... ben nasil eve gitcem yaaa...

en sevdiğim havadır kendisi, ama evde olacaksın, pofuduk koltuğunda elinde sıcak çikolatan, kitabın olacak, dışarda lapa lapa kar yağacak...

kafam cok karisik...

csi senin söylediklerini suan yasiyorum....parayi vermeyi düsündügüm anda gururumu ayak altina aldigimi hissediyorum....bi yandan para icin huzursuz olmayayim diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…