Dert yok, Sohbet var.... :)

selam kızlar,
ben artık malesef çok yoğunum.
yer değişikliği yapılmış, özel bir çalışma grubuna yazmışlar beni. eğitim vs yoğun bir sürece giriyorum. eşyalarımı toplamam lazım.
fırsat buldukça burdayım.

bir de ben bu tarz fönü beğenmiyorum akşam yıkayıp arkasını kıvırcık yapıp jöleyle sadece önü fön çekip deneyeceğim adam kalıp gibi fön çekti

bu saç nasıl düzelir ki

bak belki daha da kısalabilir ama daha tarz bir kısa saça dönüşebilir...
uçlarına platin balyaj yapılabilir...jöleyle şekillenir genç fıstık gibi bir anne olarsın...
zaten suratın biblo gibin...
ama keşke arkadaşın gazına gelmeden bir yazaydın buraya...

akşam jöleyle bir deneyim olmazsa dediğin gibi olabilir sadece uçlarda evet iyi durabilir

yani daha kısaltamam uzamasını beklemem lazım saç rengimi bozmak istemiyorum da:44:

bence rengini açtır, bir de paraya kıyıp çok çok iyi bir kuaföre gidip şunu daha modern bir kesim yap de

bu saç seni olduğundan yaşlı göstermiş

ben de öyle düşündüm bakalım akşam deneyeceğim yarın da bir foto eklerim yorumlarsınız

saçımı kestiricem diye 100 kere söyler herkese ilan eder ancak öyle kestirebilirim.. daha önce de mevzusu geçmişti ben hiç cesur değilim saç konusunda..

amanınnnnnnnnnnnnn
kate
gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
günaydınlar...

doğrudan giriş yapacağım

Dranas,

saç konusunda açık bir sarı renk,

ve ıslak görünüm veren köpük,

çok büyük olmayan halka küpeler,

boğazlı streç kazak,

ve son olarak

gözü ve elmacık kemiklerini ön plana çıkaran makyajla ruh açık renk olacak belki sadece bir parlatıcı
(elmacık kemiklerin için mutlaka şeftali tonu)

yarın bu şekilde yaparsan,
süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…