Dün bilkentliyi yakaladım ay sinir oldum ya bu kalıp gibi fönle kimseye görünmeden eve çıkayım diyordum asansörün önünde bizimki elinde bilgisayar çantaları yanında kendi boyunda upuzun saçları ve bacakları olan bir kız sanarsın rus o derecede ben kezban gibi sinir oldum 170 boyumla yanlarında kısacık duruyordumhiç konuşmadım ama bilkentli şok olmuş bir vaziyette bakıyor eve geldim neyse beş dk geçmeden msj geldi o saçlar ne öyle at yelesi gibi olmuş niye böyle yaptın ne güzel saçların vardı hayır yani beğenmemiş olabilirsin ama bunu söylemenin bir adabı var değil mi, yanındaki arkadaşı da iş yerinden arkadaşıymış da proje hazırlıyorlarmış kendisi sofu geçiniyor içki içmez ama eve kız getirmekte bir sakınca görmüyor
sonra üzerinde annemi seviyorum yazan çıtçıtlı badiler alırız (ama 3 çıtçıt olacak altta 2 olanlar rahat olmuyor:))
sonra sen o gaz sancısı çekerken bizi ara diye tel nolarımızı veririz...
sonra buraya gelip anne dedi galiba derken seninle ağlarız mutluluktan...
ilk doğumgünü için şahane bir davetiye hazırlarız...tüm notları fotoları derler hazırlarız...
sonra...biz yine yapacak bişeyler buluruz...
insanlardan nefret ediyorum
(sözüm meclisten dışarı)
gerçekten nefret ediyorum.
en çok da kendimden
kaba serseri
canım sıkılıo napim
uuuuu doymamış heee
kuzu bence dene
bana biraz okumus görmüs ama yinede biraz geri kafali gibi geliyor...yani insan bunu söyler mi?bana biraz tuhaf geliyor dranasim....
yorumsuz.............................
kızlar tuna bile gelmedi tanımadı beni ve anne saçların eh olmuş dedi
niçünn...
@csi sakinleş...insanlardan nefret etmekle uğraşma kuzum yaaa...
boşveerrrr...et et bitmez...
dranasim mühendis o incelik bekleme ondan.. ayrica sen mesajina mi sinirlendin, is arkadasini evde agirlamasina mi???
şimdi dranasın fotoyu benim profile koyuyorum ok????
şimdi dranasın fotoyu benim profile koyuyorum ok????
kötü olmuş kuzum yaaa...
düzelttir bence...
kk'nın içinde...
dranas...modele az müdahale ettirip sarışınlığa dön bence acilen...
sarı saç benim için az insana yakışır...biri kesinlikle sensin...
dranas canım...
üzgünüm ama bence de olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?