Dert yok, Sohbet var.... :)

ben ya cumartesi yada pazar akşamı seni rüyamda gördüm...

şimdi sana mail atacağım...

sıkıntını acaba hissettim mi?

evet ama ben çok yoruldum. bir saniye daha birşeyleri tolere edemiyormuşum gibi hissediyorum

ya en yakınındaki insanlarsa bunlar
en yakını
senden daha yakını:26:

asil onlara rol yapmamaliyiz bence.. onlar en yakinimiz.. bizi oldugumuz gibi kabul edebilmeliler... bilebilir misin ki, belki onlar da sana rol yapiyorlar, onlar da seni idare ediyorlar..

aslinda herseyi konusabilsek, bunlarin hicbirisine gerek kalmaz.. en yakinina, suan ne hissettigni, neyi yapip neyi yapmak istemedigini söyleyemezsen, onlar sana nasil "yakin" olabilsinler ki...

aci cekmeleri, kirilmalari gerekiyorsa birak yasasinlar.. kendin disinda kac kisinin daha yükünü ne kadar tasiyacaksin??

çok merak ettim bende saçın dranas betiyle de arkadaşız ama göremiyorum :44:

Biraz evvel baktım ben de kaldırdı mı acaba :S

canım koyultmadım o benim kendi saç rengim ışıktan öyle gözüküyor off neyse alıştım artık bu yorumlara

Üzülme canımıniçi, bardağa dolu tarafından bakalım; demek ki neymiş kuaförlerin gazına gelmeyecekmişiz

Sarmaz olur muyum minnak odunum, yarabantlarım selobantlarım hepsi yanımda, sen iste selocan bile olurum

oooo, senin haberin yok mu? yarabantlari artikin tarih oluyor... bilim adamlari bulmus...

iki öpücük konduruyorsun yanaga, en datlisindan, yanaktan kana karisan seker, tüm hücreleri yeniliyor...

oooo, senin haberin yok mu? yarabantlari artikin tarih oluyor... bilim adamlari bulmus...

iki öpücük konduruyorsun yanaga, en datlisindan, yanaktan kana karisan seker, tüm hücreleri yeniliyor...

Allah tam bana göre :) Öperim şapur şupur Allah ne verdiyse

bazen aradan çekilmek gerekir belki...
müdahale etmemek...
hani şu meşhur hukuk terimi gibi...hayatın olağan akışına aykırı davranmaamk...
o zaman herşey gerçek olur...
iyi olur ya da kötü olur...
ama gerçek olur...
herkes bir anda döküverir içindekini...
belki bunca yıldır üstüne kat eklediğimiz kağıttan kulelerimiz yıkılıverir...yıkılsın...biz zemindeki kağıtları süpürür taştan bir kule dikeriz...
zaten kopan fırtınada asıl kağıtlar savrulur gider...süpürülecek miktar da azalır...
bazen akışına bırakmak lazım...
hayatın altının üstüne gelmesine izin vermek...
altının üstünden iyi olup olmadığını görmek için...
bu ara bu konulardaki düşüncelerim bunlardır...

ben de sana +1 veriyorum :))

betty çok güzel ifade etmişsin ne eksik ne fazla..

uygulayabiliyor musun peki bettycim?

çünkü kağıttan da olsa senin yaptığın emek verdiğin bir şeyin savrulup gitmesine izin vermek,
bunu seyretmek zor...

çünkü kağıttan da olsa senin yaptığın emek verdiğin bir şeyin savrulup gitmesine izin vermek,
bunu seyretmek zor...

eminim kolay degildir, ama izin vermessen de sen savrulup gideceksin.. o zaman da geriye ne yaptiklarin ne de sen kalmaz..

ama bizler ayakta kalabilirsek, yeniden insa edebiliriz.. belki bu sefer daha dogru, daha saglam...

bunu seyretmek zor...

haklısın...zaten zor kısmı o...
hayatımın bir dönemi evet uyguladım...
bu dönem uygulayamıyordum...ama sanırım özüme dönmeye kararlıyım...
zira ben bana yetiyorum, ekstra kamburlar için yapılabilecek tek şey söküp atmak...
herkesin bir taşıma kapasitesi var...
eskiden daha rahat taşırdım artık anne olmakla değişen düşüncelerim var...
önce kızıma sağlıklı bir anne olma zorunluluğum var...sağlıklı ve mutlu...
her an yıkılabilir kağıt kuleleri olan bir anne olmayacağım ona...
anne babama öyle bir evlat olmadığım gibi...
bu yüzden evet özüme dönme vaktim geldi...
ve uygulamaya geçme vakti...

katekate hoşgeldinnnn
dranascım kökü sende demek istedim kuzum
kötü yazmışım yanlış olmuş:)olsun farklılık olmuş tatlım

uğur polat entellektüel bir duruşu simgeliyor..

cisme olan bir hayranlıktan çok öte..

pek kıskanılacak bir durum göremiyorum..

ha tabi böcük bu, neyi kıskanacağı hiç belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…