Dert yok, Sohbet var.... :)

noluyor yahu, herkes sustu..

ben de grip oluyorum galiba..

theraflu içtim

haftasonu yemeğe alıcam milleti. temizlik de yapmam lazım hiç zamanı değil hasta olmanın..

ben ya cumartesi yada pazar akşamı seni rüyamda gördüm...

şimdi sana mail atacağım...

sıkıntını acaba hissettim mi?

iyi ki varsınız.
"güçlü" veyahut "güçlü" gibi davranan bilinçleriz biz.
aşarız elbet sorunları.
yeter ki teker teker gelsinler

not: kızlar hepinizi tek tek alıntılamadım sayfa uzamasın diye, hepinize tşkl

mercimek çorba+tepsi kebabı(kilis tava) +pilav+fırında patates(fırın poşetinde yapıyorum garnitür niyetine)+çerkez tavuğu+söğürme (közlenmiş patlıcan)+çoban salata+içecek

tatlı olarak da profiterol

menüyü böyle düşünüyorum.. nasıl sizce?

csi,
benim en çok korumaya çalıştığım şey samimiyetim..

samimiyetimizden şüphe duymadan burada paylaşabiliyor olmak benim için çok önemli..
biliyorum ki senin için de öyle..

sen de iyi ki varsın.. iyi ki buradasın.. buradayız..

ımhhhh güzel duruyor

karnim inanilmaz tok ama agzim sulandi :)) of ya memleketimin yemekleri diyorum baska da birsey demiyorum....

patlicanlari közleyip, ezip zeytinyagi ve sarimsakla mi servis ediyorsun? hem pilav hem patates agir olmaz mi?

karnim inanilmaz tok ama agzim sulandi :)) of ya memleketimin yemekleri diyorum baska da birsey demiyorum....

patlicanlari közleyip, ezip zeytinyagi ve sarimsakla mi servis ediyorsun? hem pilav hem patates agir olmaz mi?

toplantıya gidiyorum...hukuk da dahil...yani uzayabilir...görüşürüüükkk...

canım bana kalsa pilav hiç yapmam.. zaten kilis tavanın yanında pilav yenmiyor.. ama yapmayınca da olmuyor işte.. az da olsa sofraya koymam gerekiyo sanırım..

patatesi soğan sarımsak salça azcık sıvıyağ baharatla birlikte fırın poşetine atıyorsun mükemmel bişi oluyo..

buzlukta közlenmiş patlıcanlarım var..
domatesi de közlüyosun veya tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp (emine beder hep böyle yazmış çok gülüyorum) tavada biraz çeviriyorsun.. sarımsak soğan zeytinyağı mmmmmmmmm..

çerkez tavuğunu da yoğurtlu bi meze olarak düşündüm.. eşim bayılıyor..

başka bir şeye gerek var mı?

tmm o zaman bulunsun ikisi de isteyen alir.. cok yorulma diye seettim ben..

tatli da profitorol e bayilirim ben...

annemse boyle agis misafirler oldugunda serbetli tatlilari tercih eder.. kadayif gibi.. ama o da biraz agir olabilir.. sütlü hafif bir tatli iyi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…