günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...
ne kadar tuttu peki?tabi bi mahsuru yoksa
aa öylemi...iyiymis ya...senin icin kolaylik olur...
önce romantik bir yemek.. sonra da kuzenin cafeye eglenmeye.. sen sarki da söylersin.. vardir belki bi plani.. ona Bartina gidecegini söylemeden önce, onun planini anlatmasini bekle.. begenmezsen gidersin gezine..
ben oy kullanmıyorum kızlar yaaa...
biçok bişeyi kişiyi bilmiyorum zati...epiciine elamyara csi hanımabla mı yazsam ki...
püfff...
gidis dönüs 98 euro tuttu canim.. pegasusta kampanya vardi.. valiz hakkim 20 kg sadece.. ama ekleme yapmam gerekir mi bilmiyorum.. birsürü kapak biriktirdim, onlari getircem.. kiyafet götürmüyorum, kardesimle ortak giyiniriz. bir de cadi kardesimin siparisleri :))
yok ya onun yanında şarkı söyleyemem utanırım
Bartına gideceğimi söylemedim akşam ona haber vermeden spora gittim ya bozuldu
Bundan sonra akşamları spor salonun kapısında beni bekleyecekmiş ne meraklı benle spor yapmaya
Ben de onun yanında çekiniyorum:26:
ben oy kullanmıyorum kızlar yaaa...
biçok bişeyi kişiyi bilmiyorum zati...epiciine elamyara csi hanımabla mı yazsam ki...
püfff...
offffffffff
salak bennnnnnnnnnnnnn
telefonu takmamışım şarja
şarjı bitti iyi mi
usb'de şarj etmiyor nedense
kutlamalar için kaç kişi tel açacaktır şimdik,
pehhhh havam söndü
henüz ortada birşey yok canım
aman ne bileyim,belki sonra veririm
gidis dönüs 98 euro tuttu canim.. pegasusta kampanya vardi.. valiz hakkim 20 kg sadece.. ama ekleme yapmam gerekir mi bilmiyorum.. birsürü kapak biriktirdim, onlari getircem.. kiyafet götürmüyorum, kardesimle ortak giyiniriz. bir de cadi kardesimin siparisleri :))
2 kisi cok daha keyifli oluyor.. rahat ol bosver.. yalniz fit bir vücudu varsa ve düzenli spor yapiyorsa, kondisyonu cok iyidir, sen yetiscem diye hirs yapma.. patlayiverir dalagin
benim dün 3. gündü üst üste, bu yüzden de dayanamadim.. bas agrim olmasaydi da cok yapamazdim ama daha iyi olurdu...
20 kg valiz zaten ne götüreceksin ki gerçi hediye falan alırsan dolar heralde
pegasusun uçakları biraz küçük ama belki yurt dışı farklıdır gerçi bu fiyata çok iyi
kac yasina giriyor gözdemiz?
yokmu bi sarj aleti birilerine sorsan?ama tabi benim bb den kimsede yok diyorsan bilemicem....
desene simdiden koplekse girdi...
cok hesapli almissin...keske bende gidebilsem...gerci esim gidelim bi yerlere dedi ama bilemiyorum...
fazla yük satin alma imkanin var aslinda ama pegasus da da varmi bilmiyorum...
istanbul ucuyorsun degilmi?
yokmu bi sarj aleti birilerine sorsan?ama tabi benim bb den kimsede yok diyorsan bilemicem....
desene simdiden koplekse girdi...
cok hesapli almissin...keske bende gidebilsem...gerci esim gidelim bi yerlere dedi ama bilemiyorum...
fazla yük satin alma imkanin var aslinda ama pegasus da da varmi bilmiyorum...
istanbul ucuyorsun degilmi?
çok teşekkür ederim canım
Yaş 35.Yolun yarısı eder
günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...
2 canım benim...
hatırladım heyecanlandım heee...
2 canım benim...
hatırladım heyecanlandım heee...
ben sadece içimden gelenleri oyladım, her birine bişeyler yazmak gerekmez herhalde ya:26:
gerçi her konuda bir fikri olan üye sensin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?