Dert yok, Sohbet var.... :)

evet daha ucuzmus en azinda benim parfümü kiyaslayabildim :)) arada min 25-30 tl fark var.

bf, caldion kullaniyor.. cok yakisiyor o koku ona.. onun bi parcasi gibi..ama burada yok :(

mecbur tr.den aliniyor..

Caldion :16:
Genç kızlığımın parfümü. Ne çok severdim...
Ama ben çok çabuk sıkılıyorum aynı kokulardan.
Her güne ayrı kullanıyorum. O gün hangisi ruh halime uyuyorsa onu sıkıyorum :27:
Mesela Happy var Clinique'in. Ciddi ciddi mutlu hissediyorsun sıktığında...

25-30 tl'den çok daha fark var birtanem.
freesopta 75€ (75 ml) mesela hypnose; sevilde 220 tl (hatta şu anda online baktığımda 209 a inmiş gibi gözüküyor).

Çok para yaa. Parfümlere o kadar para döktüm ki, şimdi düşününce acıyorum :50:

Canım özelden mesaj atarmısın çok mersi:38:
Bilekntliye almam zaten sürekli yurt dışında free shoplardan alır

Oki beybi...

Parfüm tutkusu doğuştan geliyor sanırım. Sonradan edinilmiyor.
Oldum olası güzel kokmak için elimden gelen herşeyi yaparım. Takıntı işte...
Kadıköy'de bir parfümcü dükkanı buldum. Csi oraya gidip bakacaktı.
Kutusuz ama orijinal parfümler. 10 tane kadar aldım ayıptır söylemesi :6:
Yönlendirdiğim başka kişiler de oldu. Dua ediyorlar bana, sırtım yere gelmez artık, eheheee.
Piyasanın en az yarı fiyatında çünkü...

Verilmez tabii bebeyim. Enişteyi de sokma masrafa, sonuçta bütçeniz ortak, ucu sana da dokunur yani.
Bekleme vazgeçmesini, kimse parayı ağaçtan toplamıyor :1:

Denk gelirsen indirimlere, hesaplı çıkıyorsun, ama zor. Yurt dışında kesinlikle daha uygun...

Bana kalırsa 1 million 30 yaş üzeri erkeklere yakışmıyor.
Enişteyi bildiğim için kesinlikle Chanel almalısın ona, kesinlikle. Allure mesela...

Patacım kadıköyde nerde ya bu yer yerini söylersen gidip bakayım bende bana yakın nasısa

Caldion :16:
Genç kızlığımın parfümü. Ne çok severdim...
Ama ben çok çabuk sıkılıyorum aynı kokulardan.
Her güne ayrı kullanıyorum. O gün hangisi ruh halime uyuyorsa onu sıkıyorum :27:
Mesela Happy var Clinique'in. Ciddi ciddi mutlu hissediyorsun sıktığında...

Çok para yaa. Parfümlere o kadar para döktüm ki, şimdi düşününce acıyorum :50:

Oki beybi...

Clinique happy art kullanıyorum çok güzel kokusu var 2 fıs yap mis gibi kokuyor ..

Natilüs altuğda indirimde şu anda 69 lira olmuş kapış kapış alıyordu herkes

Son düzenleme:
Dün işten çıkınca alışveriş merkezine gittim jumboda indirim varmış diye çaydanlık istiyordum
Bilkentli de geldi neyse bana jumbodan alışveriş yaptırmadı sebep ise çok komik çok yakın bir arkadaşının sevgilisi yedi yıllık ilişkileri varmış üniversitede sonra kız aniden ayrılıp bir ayın içerisinde jumbonun sahibinin oğluyla evlenmiş sebep bu yani ciddi ciddi aldırmadı hisara gittik ama almadım kafama jumbo takıldı ya bugün gidip alacağım:1:

25-30 tl'den çok daha fark var birtanem.
freesopta 75€ (75 ml) mesela hypnose; sevilde 220 tl (hatta şu anda online baktığımda 209 a inmiş gibi gözüküyor).

mutlaka ki.. beim kullandigim zaten uygun fiyatli.. asil markalarda cok daha fark vardir...

50 ml lik aldım 69 liraya 100'lük yoktu indirimde..

Burberry touch da 30 ml likte 49 liraya aldım ...

Teşekkürler aldım bile :34:

Burberry London'ı daha çok beğeniyorum ben. Yaz için harika...
Güle güle kullan 69 TL'lik parfümünü. Güzelmiş indirim...
Ara ara böyle kampanyalar yapılıyor, takip etmek lazım...

Ben de Yalova Geceleri Limon Kolonyasını tavsiye ederim :1:

Yapma kuzuuu, tütün "kolanya"sı daha kalıcıdır. Yanlış yönlendirme insanları :9:

Dün işten çıkınca alışveriş merkezine gittim jumboda indirim varmış diye çaydanlık istiyordum
Bilkentli de geldi neyse bana jumbodan alışveriş yaptırmadı sebep ise çok komik çok yakın bir arkadaşının sevgilisi yedi yıllık ilişkileri varmış üniversitede sonra kız aniden ayrılıp bir ayın içerisinde jumbonun sahibinin oğluyla evlenmiş sebep bu yani ciddi ciddi aldırmadı hisara gittik ama almadım kafama jumbo takıldı ya bugün gidip alacağım:1:

Kötüdür kuyruk acısı. Sen de hiç sadık değilsin ama. Hemen satışa getirme planları kurmuşsun ayıp ayıp :27:

ben de bir ara burberry weekend kullanmıştım sonra baktım herkeste var, vazgeçtim:34:

bombacım ysl paris gecelerini tavsiye ederim sana
özellikle gece bir yere çıkarken falan süper bir koku

Yves Saint Laurent Paris Pour Femme EDT Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler

Seviyorum burbeery'i çok ağırda değil kokusu ysl parisi bilmiyorum ama bakarım kokusuna,ogün kocam kenzo flower aldırdı zorla bana daha öncede kullanmıştım oda çok güzel kokuyor :12:

Ben de Yalova Geceleri Limon Kolonyasını tavsiye ederim :1:

Hahahaahahaha koptum valla :27::27: süpermişşşş nerden buluruzzz bunu mıhtarımmmm :38:

Bilkentlide farkını koymuş ortaya :1::1: yok illa aldırmayacak çaydanlığı

sıkıldım senin eğitiminden :33:
çabuk gel :1:

Geldim baaak erken bitti cuma namazı vesilesiyle :D

Sen neden gerginsin peki?

Demek ki kapatmadığınız bir çukur var. Çok rahatsız edici. Sorun varsa ertelenmemeli. Üzerine ekleniyor yoksa...

Haklısın, ertelemek huyum değildir aslında, konuşur çözerim ama dün onu eşeleyecek hadi anlat diyecek gücü kendimde bulamadım.

:1::1:

zeytin cecigi kolonyasi da süper :))

tütün kolonyası olmasın da ne olursa olsun :D

Yapma kuzuuu, tütün "kolanya"sı daha kalıcıdır. Yanlış yönlendirme insanları :9:

ahaha ivet tütün favorim, ellerini aceye de yatırsan çıkmaz kokusu :1:

Burberry London'ı daha çok beğeniyorum ben. Yaz için harika...
Güle güle kullan 69 TL'lik parfümünü. Güzelmiş indirim...
Ara ara böyle kampanyalar yapılıyor, takip etmek lazım...

Kötüdür kuyruk acısı. Sen de hiç sadık değilsin ama. Hemen satışa getirme planları kurmuşsun ayıp ayıp :27:

evime gelip jumbo çaydanlığı görecek hali yok ya hayır yani kendi de değil arkadaşı yaşamış sanane
Ay bir de aranızda adanalı varsa ne olur alınmasın o kız adanalıymış bana diyor ki sen adanalı olsaydın seninle bir sıfır başlardık dedi:27: :1:

Son düzenleme:
Back
X