Dert yok, Sohbet var.... :)

favorim bu ara chloe...öldüm kokusuna...
şu an lady million takılıyorum...ama çok benlik değil...
çok uzun süre givenchy hot couture ve ralph lauren romance dönüşümlü takıldım...
ama hastalıktı cofre alıyordum...ahh ne paracıklarını döktüm babacığımın...
sonra uzun süre jadore kullandım hala çok severim...
sonra boss intense...
bir ara çok iyi bir doldurmacı buldum ondan lacoste classic aldım...ama çevirip çevirip soruyorlardı hakkatten...adam kapattı gitti...pehhh...
erkekte de pacco rabanne ultra violet man üstüne tanımam...
yok böyle bir koku...

Burberry London'ı daha çok beğeniyorum ben. Yaz için harika...
Güle güle kullan 69 TL'lik parfümünü. Güzelmiş indirim...
Ara ara böyle kampanyalar yapılıyor, takip etmek lazım...

Yapma kuzuuu, tütün "kolanya"sı daha kalıcıdır. Yanlış yönlendirme insanları :9:

Kötüdür kuyruk acısı. Sen de hiç sadık değilsin ama. Hemen satışa getirme planları kurmuşsun ayıp ayıp :27:

Bununda güzel kokusu london yoktu indirimde fiatıda iyi olunca alayım dedim ...

Çok mersiii hayatımmm gıdım gıdımm fıslıyom vallla :12: bitmesin diyeeee

çok uzun süre givenchy hot couture ve ralph lauren romance dönüşümlü takıldım...
sonra boss intense...
bir ara çok iyi bir doldurmacı buldum ondan lacoste classic aldım...ama çevirip çevirip soruyorlardı hakkatten...adam kapattı gitti...pehhh...
yok böyle bir koku...

maşallah canım parfüm kültürün çok genişmiş:1:

sonra boss intense...
yok böyle bir koku...

denemediğin koku kalmış mı:9::9::9:

Yalovadan siparişle getirtiyoruz :1:
kayısı kolonyasının yanında laf bile olmaz:37:
sen dünü okudun mu canım:26:

kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.
sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor:12:

evime gelip jumbo çaydanlığı görecek hali yok ya hayır yani kendi de değil arkadaşı yaşamış sanane
Ay bir de aranızda adanalı varsa ne olur alınmasın o kız adanalıymış bana diyor ki sen adanalı olsaydın seninle bir sıfır başlardık dedi:27: :1:

Bilkentli tepkili adanaya belli,ben değilimm angaralıyımmm :24:

Yalovadan siparişle getirtiyoruz :1:

Hemen 2 tane siparişşş verecem mıhtarımmmm :1:

Ablacım benim kantar da öyleydi gıdım gıdım kullanırdı ama orjinal olunca az da sıksan kalıcı oluyor
bir de bizimki parfümünü dolapta saklardı bir de bir kaç parfümü vardı 10 yıllık falan:37:

sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor:12:

Okudum aksilikler kraliçesi :) Her ne kadar olumsuzluklar yaşasanız da sonu güzel bitmiş. Sevdiğin adamla yediğin yemek aldığın anlamlı hediyeee:nazar: Bir ömür inş...

Hemen 2 tane siparişşş verecem mıhtarımmmm :1:
Ver ablam ver :D tütün tütün tütelim :D

Kenzoda çok güzelll benim artur bayılıyor onun kokusuna zorla aldırdı bana kullan diye :12:

Dokunuyormu kokusu annene bende çok fazla sıkamam hemen tıkanıyorum öksürük başlıyor

Kenzoda çok güzelll benim artur bayılıyor onun kokusuna zorla aldırdı bana kullan diye :12:

Dokunuyormu kokusu annene bende çok fazla sıkamam hemen tıkanıyorum öksürük başlıyor

annemin doku bağlarında prob var.
6 ay demişlerdi 6 sene oldu, kızımla bağlandı hayata (aslında bu bilgi benim kimliğimi çok net ifşa edebilir. çünkü tr'de sadece 3 kişide var bu hastalık. teşhisi çok zor konuldu)
vücudunda dokular öldüğü için derisinde prob var
o yüzden parfüm yasak, saçını boyatması yasa vs vs vs

Ablacım benim kantar da öyleydi gıdım gıdım kullanırdı ama orjinal olunca az da sıksan kalıcı oluyor
bir de bizimki parfümünü dolapta saklardı bir de bir kaç parfümü vardı 10 yıllık falan:37:

Senin kantar iyiymiş benim artur resmen yıkanıyordu,kokusu glince öksürük krizine giriyordum resmen :1: diyordum az sık diye artık yapmıyor o kadar..Kosovada görev yapmıştı 6 ay kadar bir dünya parfüm getirmişti oradan hepsi bitti şimdi idareli kullanıyor

Okudum aksilikler kraliçesi :) Her ne kadar olumsuzluklar yaşasanız da sonu güzel bitmiş. Sevdiğin adamla yediğin yemek aldığın anlamlı hediyeee:nazar: Bir ömür inş...

Ver ablam ver :D tütün tütün tütelim :D

Üstünede cigara yakalı dimiiii iyice tütün kokalımm :1:

6 ay demişlerdi 6 sene oldu, kızımla bağlandı hayata (aslında bu bilgi benim kimliğimi çok net ifşa edebilir. çünkü tr'de sadece 3 kişide var bu hastalık. teşhisi çok zor konuldu)

Ben de sanırım faranjit var kronik öksürük hele geceleri yaşlı kadınlar gibi öksürüyorum sonra kalkıp bal içiyorum ancak öyle uyuyabiliyorum:1:
en çok kol altı deodorantları etkiliyor sabah kol altıma sıkarken bir yandan deli gibi öksürüyorum

Son düzenleme:
Bilkentli tepkili adanaya belli,ben değilimm angaralıyımmm :24:

Ben ona bir hikaye uyduracağım amasyalı biriyle ilgili bir şey anlatayım ama uydurmasyon :27:

Yermi bunu bilkentli :1:

Çok çok geçmiş olsun anneciğinede iyi olsunda parfüm yasak olsun canım benim :48:

offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...

offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...

Ben bugünün bitmesini istemiyorum hafta sonu kabus başlıyor tuna beni mahvedecek yine:50: artık o oyun kulübü bu oyun kulübü deli gibi dolaşırız

Back
X