tatile gönderebilirsiniz mesela
Eğer kendi isteğinle girdiğin bir mod ise sorun yok, ama çevresel etmenler sözkonusu ise paylaş rahatla
Bi trakyalı arkadaşım vardı o hep öyle derdibro
kızlar siz çalışıyorsunuz bu kış aylarında kendinizi iyi koruyun geç yatmayın uykunuzu tam alın hasta olursunuz beslenmenize dikkat edin benden size anne tavsiyesi
ne demek acaba,burda da bir trakyalı var ama ona sormiciimmm
abla kendi adıma söylemem gerekirse ben 12 gibi yatıyorum,ama 9 dada yatsam 10 dada yatsam uykumu alamıyorum,çünkü ben uyku manyağıyım
Eğer kendi isteğinle girdiğin bir mod ise sorun yok, ama çevresel etmenler sözkonusu ise paylaş rahatla
Bi trakyalı arkadaşım vardı o hep öyle derdibro
hımmmm,tamam şöyle yapalım;
önce nereye gitmek istersin onu bi söyle,rezervasyonunu yaptıralım..
çikolatayı da bana gönder,bu süre zarfında ben ilgileneyim
not:çocuk bakımında tecrübem vardır,endişelenmeyiniz efemmm
ne demek acaba,burda da bir trakyalı var ama ona sormiciimmm
abla kendi adıma söylemem gerekirse ben 12 gibi yatıyorum,ama 9 dada yatsam 10 dada yatsam uykumu alamıyorum,çünkü ben uyku
manyağıyım
bende aynı şekilde 9da da yatsam uyanamıyorum 1 de de yatsam uyanamıyorum... o bence uykuya düşkünlükten değil de canım zihinsel yorgunluktan bide etraftaki teknolojik zımbırtıların etkisi...
beynimi tatile göndermek istiyorum.
mümkün mü?
bende aynı şekilde 9da da yatsam uyanamıyorum 1 de de yatsam uyanamıyorum... o bence uykuya düşkünlükten değil de canım zihinsel yorgunluktan bide etraftaki teknolojik zımbırtıların etkisi...
beynimi tatile göndermek istiyorum.
mümkün mü?
elmayra ,
canım sıkkın ama ben bunu aşacağım.
üstesinden gelemeyeceğim bir durum değil artık.
ben biraz dışarı çıkayım.
Alışveriş modu iyi gelir bana
Tabisi mümkün, cok güzel astral seyahatlerimiz var. 4 gece 5 gün D: 2 beyin
arada beni de gönder o vakit tatlım
Hemen organize ediyorum hamfendi :) Değişik seçeneklerimiz de mevcut
o zaman teklifinizi ve seçenekleri bekliyorum hammfendi
kızlar siz çalışıyorsunuz bu kış aylarında kendinizi iyi koruyun geç yatmayın uykunuzu tam alın hasta olursunuz beslenmenize dikkat edin benden size anne tavsiyesi
elmayra ,
canım sıkkın ama ben bunu aşacağım.
üstesinden gelemeyeceğim bir durum değil artık.
ben biraz dışarı çıkayım.
Alışveriş modu iyi gelir bana
yapamam zannediyordum, çok önyargılıymışım.. kimler doktor oluyor..
lise2'de alan seçerken annem yalvarmıştı, başarılısın fm seç diye.. yok hukuk okuyacam ya tm olması lazım..
bi de bizde ortaöğretim başarı puanı yok katsayı farkları filan acaipti.. biz öss çocuğuyuzzz..
annem diş hekimi veya eczacı olmamı isterdi.
tıp istemezdi tıp okuyacaksın sonra pratisyen kalmıyım diyeceksin hayatın okumakla geçecek diş hekimi ol hemen muayenehane açarız diyordu.
ben şimdi öğretmen olmadığıma pişmanım..
Emredersiniz :)
Noel güzeli gizem hanım da gelmişler
geldim geldim... millet uyurkene ben de sizlerle hasret gideriyorum... nasilsiniz??
burasi ilk kez soguk degil ya.. hala kar yok.. noel ve viyana mantigina ters ama bekliyoruz bakalim belkim yagar...
geldim geldim... millet uyurkene ben de sizlerle hasret gideriyorum... nasilsiniz??
burasi ilk kez soguk degil ya.. hala kar yok.. noel ve viyana mantigina ters ama bekliyoruz bakalim belkim yagar...
İyiyiz cnm bi yaramazlık yok. Burda da kar falan yok, kuru ankara soğuğu
Hala uyuyolar mı senin uykucular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?