Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar siz çalışıyorsunuz bu kış aylarında kendinizi iyi koruyun geç yatmayın uykunuzu tam alın hasta olursunuz beslenmenize dikkat edin benden size anne tavsiyesi

Eğer kendi isteğinle girdiğin bir mod ise sorun yok, ama çevresel etmenler sözkonusu ise paylaş rahatla

Bi trakyalı arkadaşım vardı o hep öyle derdi bro

ne demek acaba,burda da bir trakyalı var ama ona sormiciimmm

kızlar siz çalışıyorsunuz bu kış aylarında kendinizi iyi koruyun geç yatmayın uykunuzu tam alın hasta olursunuz beslenmenize dikkat edin benden size anne tavsiyesi

abla kendi adıma söylemem gerekirse ben 12 gibi yatıyorum,ama 9 dada yatsam 10 dada yatsam uykumu alamıyorum,çünkü ben uyku manyağıyım

abla kendi adıma söylemem gerekirse ben 12 gibi yatıyorum,ama 9 dada yatsam 10 dada yatsam uykumu alamıyorum,çünkü ben uyku manyağıyım

bende aynı şekilde 9da da yatsam uyanamıyorum 1 de de yatsam uyanamıyorum... o bence uykuya düşkünlükten değil de canım zihinsel yorgunluktan bide etraftaki teknolojik zımbırtıların etkisi...

beynimi tatile göndermek istiyorum.

mümkün mü?

Eğer kendi isteğinle girdiğin bir mod ise sorun yok, ama çevresel etmenler sözkonusu ise paylaş rahatla

Bi trakyalı arkadaşım vardı o hep öyle derdi bro

abla kendi adıma söylemem gerekirse ben 12 gibi yatıyorum,ama 9 dada yatsam 10 dada yatsam uykumu alamıyorum,çünkü ben uyku
manyağıyım

Sesleniş anlamına gelirmiş, hey bre vre gibi :)

Ben 8-9 saat uyursam değmeyin keyfime

bende aynı şekilde 9da da yatsam uyanamıyorum 1 de de yatsam uyanamıyorum... o bence uykuya düşkünlükten değil de canım zihinsel yorgunluktan bide etraftaki teknolojik zımbırtıların etkisi...

Ben 8-9 saat uyursam değmeyin keyfime

elmayra ,

canım sıkkın ama ben bunu aşacağım.
üstesinden gelemeyeceğim bir durum değil artık.

ben biraz dışarı çıkayım.
Alışveriş modu iyi gelir bana

olabilir ama ben hep böyleydim

beynimi tatile göndermek istiyorum.

mümkün mü?

hımmmm sen de çok şey istiyosun yahu

elmayra ,

Aşarsın canım benim. Çık gez dolaş azcık, kendine benim icin güzel yumuşacık bi atkı al tmm mı? Atkı güzeldir, sarar sarmalar, soğuğu yanlızlığı gecirir.

Ayyy ne manyak bi insanım ben yaa Küçücük atkıdan ne anlamlar cıkardım

Son düzenleme:

bu tam bir anne tavsiyesi...anneme gitmek istiyorum...

aynen valla al bendende o kadar....

elmayra ,

nore duymasin ama beni de götürebilirsin...

senin anne ile benim ki ne kadan da benziyorlarmis... annem de eczaci olmami cook istemisti, ben de aglamistim, bakkalci mi olcam diye :) nasil bir mantiksa.. simdi pismanim.. hele de ögretmenligi secmedigime... sabah git aksam gel..

annem de tip istemedi ben de cok okur kafayi yerim diye.. simdi farklimiyim degilim.. ama o zamanlar, tip okuyup, mikrocerrahi secip japonyaya gitme planlarim vardi...

Emredersiniz :)

Noel güzeli gizem hanım da gelmişler

geldim geldim... millet uyurkene ben de sizlerle hasret gideriyorum... nasilsiniz??

burasi ilk kez soguk degil ya.. hala kar yok.. noel ve viyana mantigina ters ama bekliyoruz bakalim belkim yagar...

geldim geldim... millet uyurkene ben de sizlerle hasret gideriyorum... nasilsiniz??

burasi ilk kez soguk degil ya.. hala kar yok.. noel ve viyana mantigina ters ama bekliyoruz bakalim belkim yagar...

İyiyiz cnm bi yaramazlık yok. Burda da kar falan yok, kuru ankara soğuğu

Hala uyuyolar mı senin uykucular

nasil geciyor tatil kar yagmamasi disinda canim?bf le nasil gidiyor?

İyiyiz cnm bi yaramazlık yok. Burda da kar falan yok, kuru ankara soğuğu

Hala uyuyolar mı senin uykucular

ivet kiz uyuyor.. bf.de hala gelmedigine ve msj atmadigina göre uyuyordur... kalkmasi hazirlanmasi gelmesi 1-2 saati bulur... ben de biras dizi bakayim... kahvalti hazirlariz falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…