İşte ondan emin değilim
edicek tabi,işi ne
Norecim geçmiş olsun aman midenide ihmal etme..Bende çok çekiyorum mideden.Strese sinire gelemiyorum:26:
Biraz ele avuca gelsin de sonra ikinciyi düşün bence
Namkör kadın :)
sağol canım....stresten mi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum ki ???
yemek kokusu duyunca direk kalkıo midem,sıkıldım akşam falan demicem gitcem artık bir doktora
Kız noreee yoksaaa
kizlar aksam cok fazla birsey olmadi....isten ciktim esim aldi birlikte alisverise gittik...pasta felan aldik...sonra beni eve birakti..esim tekrar cikti....
hediye almaya....bir magazadan hediye karti(para yüklü bi kart) ve cicek almis...
annemler ve eltimler geldi sonra...oturduk muhabbet ettik....
kizlar aksam cok fazla birsey olmadi....isten ciktim esim aldi birlikte alisverise gittik...pasta felan aldik...sonra beni eve birakti..esim tekrar cikti....
hediye almaya....bir magazadan hediye karti(para yüklü bi kart) ve cicek almis...
ohhh olsun az bile,hem sen benim cinsimsin beni tut
aslında ben çok romantik değilimdir o yüzden öyle beklentilerim de yoktur..
pek takmam kafaya doğumgünümde bir şey yapmadık vs. diye..
hatta ben kuzenlerimle kalabalık dışarda veya evde olmayı severim. öyle romantizme filan gerek yok..
bi de teenage değiliz artık.. doğumgünleri çok önemli değil kanımca
hatta ben kuzenlerimle kalabalık dışarda veya evde olmayı severim. öyle romantizme filan gerek yok..
haklının yanındayım ben
E güzel geçmiş, ne alacağını bilmediğin icin para vermemiş hediye ceki almış, ne güzel
haklının yanındaymış,bana bak yolarım saçını başını ne haklısı...ben haklıyım
ahahaha yok yau daha neler
uuuuu hediye kartı heeetam senlik işte
haklının yanındayım ben
E güzel geçmiş, ne alacağını bilmediğin icin para vermemiş hediye ceki almış, ne güzel
Şöyle saçımın ucundaki kırıklardan alabilirsen cok sevinirim
Ben cok romantiğimdir. Mumlar, müzik, dans, basit ama özenilmiş bir yemek. Her doğumgünümde isterim. hediye olmadan olmaz!
Şöyle saçımın ucundaki kırıklardan alabilirsen cok sevinirim
Ben cok romantiğimdir. Mumlar, müzik, dans, basit ama özenilmiş bir yemek. Her doğumgünümde isterim. hediye olmadan olmaz!
tam benlik ama....dogum günümde degil....kizmayin bana ama biraz tavir yapmadim degil hani....
benim icin problem degildi kalabalik olmasi...yani bi evlilik yildönümünde basbasa yemege gidilir ama dogum gününde kalabalik olmasi daha güzel oluyor...
daha cok kolayina kacmis....evet deliyim belki cok fazla beklenti icindeyim ama ben daha cok kafa yormasini isterdim...
aslinda cok güzel planlari varmis ama olmamis...mis mis mis....
klasik kadın işte
erkeklerden çok şey beklemicen güzelim,odun onlar odun
selam canlarım nasılsınız
evet ama insan ister istemez bekliyor....pahali veya büyük bi hediye olmasina gerek yok...kafa yorsun yeter....veya günlük hayatta begendigim birseyi özel günde alip süpriz yapsin....bunun gibi seyleri beklerim kimse kusura bakmasin...beklerim beklerim tabi ama sonra totomun üzerine otururum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?