Dert yok, Sohbet var.... :)

Günaydın gencecik kızlar, minnak odunlar :12::12:

@sweet; dişi rambo rambosuna kavuşmuş sonunda, çok sevindim senin adına :16: Bol bol hasret giderin

@nore; yavrukuş sen bu işten ayrılma meselesini iyice tart

@kate; kıskanç bi adamla ömür gecmez be kateim. İltifat sanırım erkek milletinin en önemli özrü, sevgiliyken prenses gibi hissediyorsun kendini evliyken kakılmış gibi. Oysa bi iki iltifatla best model gibi davranabiliriz :1:
@sevo; günaydıınnn

@ağsudeeem; sonunda sahalara döndün. Dilin törpülendi mi bi aaa de bakimmmm :33:

@noree,
aklın yolu bir görüyorsun değil mi?

bir de devlette değil miydin sen?
tekrar geri dönüşün zor olur...
rapor al sık sık..

çocuk için bile olsa kadın çalışma hayatından çekilmemeli..
erkeklerle ilgili bir garanti verebilir misin?
çocuğuna en düşkün gözüken erkek bile yeri geliyor sırtını çeviriyor...

bak ben üniversite bitti biteli çalışıyorum...
hatta son sınıfta başladım..hayatımda tek bir yıl çalışmadım...o da hamile olduğum yıl...
bu hep kafama kakılır...

asla ama asla işini bırakma..

Son düzenleme:
ama boşuna dememişlerdir herhalde seven kıskanır diye ...

@kate; kıskanç bi adamla ömür gecmez be kateim. İltifat sanırım erkek milletinin en önemli özrü, sevgiliyken prenses gibi hissediyorsun kendini evliyken kakılmış gibi. Oysa bi iki iltifatla best model gibi davranabiliriz :1:
@sevo; günaydıınnn

:

Seven kıskanır da neden kıskanır mesela? Domuşta hayır o adamın yanında durmayacaksın, bakkalda neden yan gözle baktın, markete sen gitmeyeceksin manavla kırıştırıyosun diyenler de kıskanıyor kate.

Ama mesela; kıvanc tatlıtuğ kelimesi gectiğinde ucan tekme yeme ihtimalim ciddi olmasa bile hoşuma gidiyor. Hoşuma gittiğini bildiği icin kanalı acmıyor vs vs. Bu tarz kücük ve komik seyler mi? Dök bana icini yewrumm aslıııı :D

40 tas su dökündüm, yundum yıkandım arındım geldim bebeğim :D

betiden habarı olan (haber yazılır, habar okunur) var mı?

csi nerelerde ayrıca..

Eyüp camiine gidip tövbe ettiğini duyunca tamamdır dedim :D Bizim kuş ehilleşmiş :34:

Beti bu hafta dönüyordu gelir haralda, csi bilmiyorum :(

Seven kıskanır da neden kıskanır mesela? Domuşta hayır o adamın yanında durmayacaksın, bakkalda neden yan gözle baktın, markete sen gitmeyeceksin manavla kırıştırıyosun diyenler de kıskanıyor kate.

Ama mesela; kıvanc tatlıtuğ kelimesi gectiğinde ucan tekme yeme ihtimalim ciddi olmasa bile hoşuma gidiyor. Hoşuma gittiğini bildiği icin kanalı acmıyor vs vs. Bu tarz kücük ve komik seyler mi? Dök bana icini yewrumm aslıııı :D

yani..

her erkek dozajı ayarlayamıyor ki..

kıskanç bir erkekle evli olacağıma, hiç kıskanç olmayan bir adamı yeğlerim..

tamam tatlı kıskançlıklar ilişkiye renk katabilir elmayranın dediği gibi; amma lakin ki, bu dozajı aşmasındansa, bir erkeğin kıskanç olmamasını tercihe ederim..

Günaydın gencecik kızlar, minnak odunlar :12::12:

@sweet; dişi rambo rambosuna kavuşmuş sonunda, çok sevindim senin adına :16: Bol bol hasret giderin

@nore; yavrukuş sen bu işten ayrılma meselesini iyice tart

@sevo; günaydıınnn

@ağsudeeem; sonunda sahalara döndün. Dilin törpülendi mi bi aaa de bakimmmm :33:

günaydın cicim..eşime cuma günü ayrılmıcam dedim,hayır ayrılcaksın dedi :4:

bende sıkılırım evde ayrılmıcam dedim...tamam o zaman sen maaşınla birikim yap dedi...tamam dedim :1:

@noree,
aklın yolu bir görüyorsun değil mi?

bir de devlette değil miydin sen?
tekrar geri dönüşün zor olur...
rapor al sık sık..

çocuk için bile olsa kadın çalışma hayatından çekilmemeli..
erkeklerle ilgili bir garanti verebilir misin?
çocuğuna en düşkün gözüken erkek bile yeri geliyor sırtını çeviriyor...

bak ben üniversite bitti biteli çalışıyorum...
hatta son sınıfta başladım..hayatımda tek bir yıl çalışmadım...o da hamile olduğum yıl...
bu hep kafama kakılır...

asla ama asla işini bırakma..

canım ben devlette değilim...

doktor cart curt işini halledicez artık,tabi tüpe karar verirse benim kara odun :9:

çalışmakla ilgili problemim yok aslında benim...ama iyice anladım ki asıl evde dursam sorunlar bitmeyecek :19:

billur kalkavan cumartesi habertürkte "seven kıskanır"ı anlamıyorum ben filan diyordu.. çok geri bir düşünceymiş kıskançlık.. medeni değilmiş Türk toplumu, onun öyle türk davranışları yokmuş..

bilemiyorum yani kate.. bak büyük filozof kalkavani böyle söylüyor..

ben, kıskançlığın dozunda kalmasını isterim.. benimki de bence çok kıskanç.. akşam en geç 8'de evde olmalıyım mesela..abim babam veya erkek kuzenim, eniştem yanımda olursa sorun yok.. ya da gittiğim yerden arabayla bırakılacaksam sorun yok.. bu yüzden bir an önce araba istiyorum zaten..

bir de beni bir erkeğin cepten aramasına deli oluyor.. kamuda olmasam bu mesleği nasıl yapıcam bilmiyorum.. ama artık aşması gerektiğini yavaş yavaş idrak ediyor.. bana güvenmemesi için hiçbir sebep de yok, çok güvendiğini de söylüyor ama gerçekten bazen çok bunaltıyor..

yani..

her erkek dozajı ayarlayamıyor ki..

kıskanç bir erkekle evli olacağıma, hiç kıskanç olmayan bir adamı yeğlerim..

tamam tatlı kıskançlıklar ilişkiye renk katabilir elmayranın dediği gibi; amma lakin ki, bu dozajı aşmasındansa, bir erkeğin kıskanç olmamasını tercihe ederim..

Hah en önemli noktalardan biri; ayarları yok adamların. Ya hep ya hic :S

Ben de yapamazdım kıskanc bi adamla. Bi dönem kıskanclık sancısı tutmuştu benim paşazadenin; hayatı zindan etti bana. Iyyy kabus gibiydi :S

günaydın cicim..eşime cuma günü ayrılmıcam dedim,hayır ayrılcaksın dedi :4:

bende sıkılırım evde ayrılmıcam dedim...tamam o zaman sen maaşınla birikim yap dedi...tamam dedim :1:

Hah işteee bu, karaböcük de senle iddialaşıyo haaa, ayrılmıcam dediysem ayrılmıcam deseydin :22: Çok sevindim bu kararrına kuşum. Güzel bi karar. Hem gelecek icin, hem de yaşayacağın sıkıntıların önüne gecmiş olacaksın

günaydın güzel hatunlar

@sweetim
gözün aydınnnn.... ayyy nasıl sevindim bilemezsin... güzel güzel hasret gider sevdiceğinle. bizler buralardayız, kaçmıyoruz ancak zaman zaman "ce eeeee"lemeyi unutma, malum, KOCİŞ(!)in dönünce gene bize kalacan :37::54:

@norecik
yağmurdan kaçarken doluya tutulmasan diyorum. o koloni sizin yaşam alanınızın o kadar dibindeyken, sen rahat bir yaşam sürebileceğini zannediyormusun? hatta tedavi sürecinde bile yatıp dinleneceğne inanıyormusun? ben inanmıyorum da, sen de hayal dünaysında yaşamasan dedim:37:

@katecim, katecim, katecim
pek canına susamış gördüm seni? ne demek eşim beni kıskanmıyor? otur sadaka ver, adak ver, kurban kes. benim ağır abi de kıskandığını belli etmeyip içine atangillerden olduğundan (biriktirip biriktrip toplu çemkirdiğinden) bu soruyu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç görmedim farzediyorum. ALlah'ım herkese kıskanç olmayan bir koca nasip eylesin. Amin!

@ağsuuuuuuuuuudemmmmmmmmm
hoşgeldin güzel yüzlü kahramanım. bundan sonra yamacımızdan çok ayrılma, gelene merhaba, gidene eyvallah. anlaştık???

kate'cim bizim evdeki kara odun çok kıskançtır...

geçen gün bizim oraya güzel bir kuaför açılmış ama unisex..eşime dedim burada kestireyim saçlarımı..

orada erkek müşteriler de varmış,gitmeyeymişim vs vs..

bende zaten kuaför de erkek dedim,bana diyo sen saçlarını erkeğe mi kestiriyosun??evet dedim..

cevap aynen şu;tamam ben sana kadın kuaför bulayım :4:

kısaca kıskançlık iyi birşey değil canım :19:

Hah en önemli noktalardan biri; ayarları yok adamların. Ya hep ya hic :S

Ben de yapamazdım kıskanc bi adamla. Bi dönem kıskanclık sancısı tutmuştu benim paşazadenin; hayatı zindan etti bana. Iyyy kabus gibiydi :S

Hah işteee bu, karaböcük de senle iddialaşıyo haaa, ayrılmıcam dediysem ayrılmıcam deseydin :22: Çok sevindim bu kararrına kuşum. Güzel bi karar. Hem gelecek icin, hem de yaşayacağın sıkıntıların önüne gecmiş olacaksın

şiiiiiii alooooo almayayım senin ayamın altına çalışcam dedimse çalışcam dedim :9:

günaydın güzel hatunlar

@sweetim
gözün aydınnnn.... ayyy nasıl sevindim bilemezsin... güzel güzel hasret gider sevdiceğinle. bizler buralardayız, kaçmıyoruz ancak zaman zaman "ce eeeee"lemeyi unutma, malum, KOCİŞ(!)in dönünce gene bize kalacan :37::54:

@norecik
yağmurdan kaçarken doluya tutulmasan diyorum. o koloni sizin yaşam alanınızın o kadar dibindeyken, sen rahat bir yaşam sürebileceğini zannediyormusun? hatta tedavi sürecinde bile yatıp dinleneceğne inanıyormusun? ben inanmıyorum da, sen de hayal dünaysında yaşamasan dedim:37:

@katecim, katecim, katecim
pek canına susamış gördüm seni? ne demek eşim beni kıskanmıyor? otur sadaka ver, adak ver, kurban kes. benim ağır abi de kıskandığını belli etmeyip içine atangillerden olduğundan (biriktirip biriktrip toplu çemkirdiğinden) bu soruyu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç görmedim farzediyorum. ALlah'ım herkese kıskanç olmayan bir koca nasip eylesin. Amin!

@ağsuuuuuuuuuudemmmmmmmmm
hoşgeldin güzel yüzlü kahramanım. bundan sonra yamacımızdan çok ayrılma, gelene merhaba, gidene eyvallah. anlaştık???

csi'cim günaydın...durmak yok işe devam :9:

Back
X