Dert yok, Sohbet var.... :)

ahahah yaptın mı lan doğruyu söle :D

kac günlerdir pucca yı okuyorum mala bağladım :D hoşgör beni bebeyimmmmm

yaptım tabi kızım :1:

puccanın kitabını alacaktım haftasonu merakımdan, bizimki dedi ki, o kadar ezdiğin kızın kitabını mı alıyosun?

önce, "insan düşmanını tanımalıdır" gibi bişeyler zırvaladım, sonra bu pis pis gülünce "yaaee tamam yürü almıyorum" falan dedim geçtim..

bebeyim potuk deme diyosun da, ben bu şikko diye potuk demiyorum ki, yaradılışı (fıtrat olarak) bir ayı formunda olduğu için diyorum :1:

nereden okuyorsun elmayra?

blog mu kitap mı? 2. kitabını çıkarmış bir de ayşe armana röpörtaj vermiş bravo valla..

Blogunu okudum, ama kitap konusunda kararsızım. Evet tamam eğlenceli, blog dünyasında yeni bi anlyış/anlatış vs ama kitap olayı bambaşka bir boyut benim gözümde. Belki fikir sahibi olmak acısında alıp okuyabilirim ama emin değilim.:44:

Şimdi siz bana 230 sayfa okumam gerektiğini mi sözylüyorsunuz...
hadi canım...şaka...
günaydııınnnn...ben geldiiimmm...

yaptım tabi kızım :1:

puccanın kitabını alacaktım haftasonu merakımdan, bizimki dedi ki, o kadar ezdiğin kızın kitabını mı alıyosun?

önce, "insan düşmanını tanımalıdır" gibi bişeyler zırvaladım, sonra bu pis pis gülünce "yaaee tamam yürü almıyorum" falan dedim geçtim..

bebeyim potuk deme diyosun da, ben bu şikko diye potuk demiyorum ki, yaradılışı (fıtrat olarak) bir ayı formunda olduğu için diyorum :1:

Ben de gidip geliyorum almak ile almamak arasında, bilmek lazım. Gerçi esra erolun bile kitap yazabildiği güzide ülkemde pukka yazmış cok mu demeden de edemiyorum.

Potuk yaradılışlı ile; potuk farklı seyler haklısın, evet rumuzu ölümsüzleştirelim o halde :113:

hadi canım...şaka...

Günaydın gayserü gülüüüüü :D bi pastırma kokusu aldım sen gelmeden önce :1:

Ödevini yap gel :D

2010 yazında boş vaktimin çok olduğu bir dönemde (nişanı attığımız dönem) blogu okudum ben.. iyi geldi eğlendim..

ilk kitap blogun aynısı.. ama olayları düzenlemiş birbirine bağlamış blogda yazdığından farklı anlattığı bir iki nokta var.. kızkardeşimin arkadaşında gördüm kitabı aldım bi akşamda okudum.. para vermem ama 2. kitabı da denk gelirse okurum.. sonuçta merak uyandırıyor ne dersek diyelim..

hadi canım...şaka...

Betişşşş gelmişşşşş :42::42: pastırmanın en çemenlisiniden aldınmı barii kokulu kokulu hemde :16:

ablacım sağolsun bazı kadim dostlarımız çamaşırdı, sigaraydı, çeşitli dış desteklerle varlıklarını hissettirdiler, çok zorlanmadım :1:

Bizim mapısta corcumuz var her oraya düştüğümğzde bize iyi bakarrr :27::27:kadim dostumuz oldu kendileri :1:

Back
X