Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydınlaaarr..

internet gidiyor geliyor gidiyor geliyor.. bir günaydın diyemedim yahu..

kızlar ben pazartesiye kadar yokum.. yarın gidiyorum pazara kadar şehir dışındayım.. iş sebebiyle.. cumartesimi yediler :47::47:

herkese günaydinnn....

nasilsiniz???

günaydın gizemcim,iyi diyelim iyi olsun..sen nasılsın??

günaydınlaaarr..

kızlar ben pazartesiye kadar yokum.. yarın gidiyorum pazara kadar şehir dışındayım.. iş sebebiyle.. cumartesimi yediler :47::47:

günaydın kedimuuuu

haftasonu çalışan insan için çok önemli dimi...

kızlar günaydınız..

@kediş

varlığını beyan eden bişiler yaz bebeğim

@noree

günaydın tatlım

günaydın ablacım :71:

sana da günaydın bebeeem :34:

herkese günaydinnn....

nasilsiniz???

günaydınlaaarr..

Günaydın.İyi bir gün olsun hepimize.

Günaydınn kızlarrrrr :3::3: çay içip cigara keyfi yapıyomm tabi aç karnına :27:

günaydın kedimuuuu haftasonu çalışan insan için çok önemli dimi...[/QUOTE .!.:
ben geç kalkan bi insan değilim ama, pazar da sabahın köründe kalkıcam uçağa yetişmek için.. eve gelene kadar öğlen olacak

bu haftasonu iptal yani.. hiç dinlenmeden öbür haftaya başla..

tabi bu da bir değişiklik.. biraz kafam dağılır.. kocam beni özler.. zaten nasıl bir şey demedi hayret ediyorum.. çıkarken 1 haftalık bir eğitim vardı.. gitmeden 2 kez gittikten sonra da 2 kez ciddi tartıştık.. sırf kıskandığından.. yine nefes aldırmayacak bana zırt pırt arayacak ama olsun.. en azından gitmeden sinirlerimi bozmadı..

Benim günüm aymadı ama sizinki aymıştır umarım.

Kabusu ağzıyla çağıran biriyim, ol dediğim kötü ne varsa oluveriyo, iyilik namına bişey yok hayatımda. Korkunc bir akşam geçirdim. Size yazmak cok istedim ama hic kimse yoktu. Hoş yazsam ne değişirdi ki, neyi değiştirebildim hayatımda da bu değişsin.

Bilin bakalım ne oldu; sorumluluk sahibi, evimin reisi işten cıktı!

Kabusu ağzıyla çağıran biriyim, ol dediğim kötü ne varsa oluveriyo, iyilik namına bişey yok hayatımda. Korkunc bir akşam geçirdim. Size yazmak cok istedim ama hic kimse yoktu. Hoş yazsam ne değişirdi ki, neyi değiştirebildim hayatımda da bu değişsin.

dur bakalım elmayram canımın içi,

bildiğim kadarıyla iş zor bir işti, pazarlama vs.. sıkıntılı..

ayrıca paşayı bu süreçte arayan görüşmeye çağıranlar da oluyordu..

yani tutunacak bazı dalların var..

neden ayrılmış? ayrılmadan önce sana danıştı mı? bunlara mı sinirlendin?

ablam sen niye bu kadar erken başlıyosun güne?

evde olsam, 12den önce hayata merhaba demem sanırım :1:

Kocaya kahvaltı hazırlanak gerekiyor :27: kapıdan uğurlar öper yollarım her sabah 8 gibi kalkıyoz işte hafta sonları izinliyim ama uyurum bol bol :24:

ben geç kalkan bi insan değilim ama, pazar da sabahın köründe kalkıcam uçağa yetişmek için.. eve gelene kadar öğlen olacak

bu haftasonu iptal yani.. hiç dinlenmeden öbür haftaya başla..

tabi bu da bir değişiklik.. biraz kafam dağılır.. kocam beni özler.. zaten nasıl bir şey demedi hayret ediyorum.. çıkarken 1 haftalık bir eğitim vardı.. gitmeden 2 kez gittikten sonra da 2 kez ciddi tartıştık.. sırf kıskandığından.. yine nefes aldırmayacak bana zırt pırt arayacak ama olsun.. en azından gitmeden sinirlerimi bozmadı..

Ayrı kalmanında tadı güzel olur kedicimm özlem olur eşler arasında biz bile bak 25 yılıık evliyiz ayrı kalıp döndüğüm zaman bile başka oluyor inan hasret oluyor anlıyor bensiz yapamadığını

Hadi ya ne olacak peki şimdi umarım başka bir iş bulur eşinde :26:

dur bakalım elmayram canımın içi,

bildiğim kadarıyla iş zor bir işti, pazarlama vs.. sıkıntılı..

ayrıca paşayı bu süreçte arayan görüşmeye çağıranlar da oluyordu..

yani tutunacak bazı dalların var..

neden ayrılmış? ayrılmadan önce sana danıştı mı? bunlara mı sinirlendin?

Evet sıkıntılı ama sıkıntıdan boğulmuyordu. En yakın arkadaşı da aynı yerde çalışıyor ama o çıkmadı. Bana danışmadı bile, evet her akşam veryansın ediyordu ama cıkıcam demedi.

-Çok soğuk oluyormuş. Akşama kadar montla oturuyormuş.
-Primleri yetersizmiş,
-Maaşını geç veriyorlarmış
-Patronlar ückağıtçıymış
-Cumartesi 12 ye kadar demişler de 16 ya kadar calısıyormuş

Mış miş saydı durdu.

Evet iş görüşmeleri için arıyorlar fakat calısırken de iş aranabilir. İzin istersin iki saat görüşürsün. Şimdi ne olacak. Niye bu kadar rahat davranıyor. Bıktım gerçekten

canım benim.. elin yüreğinde bekliyordun zaten.. ah beni yanıltsa, beni şaşırtsa diyordun ama şaşırmadın, bekliyordun bunu..

daha ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalmalı artık.. artık banane banane diyen bir çocuk şımarıklığında olmaması gerektiğini bilmeli..

bu başlık açıldığı sıralarda konuştuklarımızı hatırlıyorsun.. onları düşün.. artık ben yokum tek başınasın diyebilmelisin gerekirse..

canım benim.. elin yüreğinde bekliyordun zaten.. ah beni yanıltsa, beni şaşırtsa diyordun ama şaşırmadın, bekliyordun bunu..

daha ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalmalı artık.. artık banane banane diyen bir çocuk şımarıklığında olmaması gerektiğini bilmeli..

bu başlık açıldığı sıralarda konuştuklarımızı hatırlıyorsun.. onları düşün.. artık ben yokum tek başınasın diyebilmelisin gerekirse..

Biz onu Ankara'ya getirdiğimiz icin(?) iş bulmak zorundaymışız. Devlet işi bulacakmışız. Bana işimi babam mı buldu? Rahatlığa bakar mısın?

Yoruldum dedim. Ben yapacaklarımdan korkuyorum. Cumartesiye kadar sessz düşünmem lazım. Konuşmak bile istemiyorum cünkü saygımı yitirdim ona karşı. Onu sırtımda taşımaktan yoruldum.

öncelikle hayırlısı olsun diyelim.
bunu sen bekliyordun zaten canım, korkularınla bekliyordun.
senin kızdığın noktanın, bu kararı sana sormadan vermiş olması olduğuna eminim. ki sonuna kadar haklısın..
elbet başka bir yerde vardır bir kısmeti ama hep derim, çalışırken iş bulmak çok daha kolay.

offf yazmak istediğim çok şey var ama kafam o kadar dağınık ki toplarlayamıyorum...

herkese günaydınlar...:29:

günaydın canım

ablam sen niye bu kadar erken başlıyosun güne?

evde olsam, 12den önce hayata merhaba demem sanırım :1:

kesinlikle...

oysa benim içime iyi şeyler doğmuştu :26:

canım haklısın işten çıkmadan da iş arayabilirdi ama hemen bozma moralini...

belki daha iyi bir yere başlar...

yine de yaptığı akılalmaz birşey :50:

sanırım bu kez daha sert olman gerekecek :4:

herkese günaydin canlarim

@elmeyra: öncelikle sakin olmaya calis belki baska bi yerde daha iyi bi kismeti vardir...hayat bi sinav unutma bebegim seninde sinavin belliki bu....

kizlar bu arada dranasi merak ediyorum bugün büyük gün insallah dranas adina olumlu gelismeler olur....

Biz onu Ankara'ya getirdiğimiz icin(?) iş bulmak zorundaymışız. Devlet işi bulacakmışız. Bana işimi babam mı buldu? Rahatlığa bakar mısın?

Yoruldum dedim. Ben yapacaklarımdan korkuyorum. Cumartesiye kadar sessz düşünmem lazım. Konuşmak bile istemiyorum cünkü saygımı yitirdim ona karşı. Onu sırtımda taşımaktan yoruldum.

iş bulmak neden senin/sizin göreviniz olsun ki???

anlayamıyorum :50:

Evet sıkıntılı ama sıkıntıdan boğulmuyordu. En yakın arkadaşı da aynı yerde çalışıyor ama o çıkmadı. Bana danışmadı bile, evet her akşam veryansın ediyordu ama cıkıcam demedi.

-Çok soğuk oluyormuş. Akşama kadar montla oturuyormuş.
-Primleri yetersizmiş,
-Maaşını geç veriyorlarmış
-Patronlar ückağıtçıymış
-Cumartesi 12 ye kadar demişler de 16 ya kadar calısıyormuş

Mış miş saydı durdu.

Evet iş görüşmeleri için arıyorlar fakat calısırken de iş aranabilir. İzin istersin iki saat görüşürsün. Şimdi ne olacak. Niye bu kadar rahat davranıyor. Bıktım gerçekten

Elmayra özür dilerim ilk başta amacım seni üzmek değil.
Eşinin sunduğu bahaneler çok saçma insanlar ne kadar zor şartlarda çalışıyor. Eşin rahata fazlaca alışmış.Sorumluluğu yok eve bakan kadın değil erkektir.Yeri gelir kadın ben çıkıyorum der çıkar fakat erkeğin böyle bir lüksü yok.Umarım o arandığı yerlerden geri dönüş çabuk olur ve biran önce başlar işe.

öncelikle hayırlısı olsun diyelim.
bunu sen bekliyordun zaten canım, korkularınla bekliyordun.
senin kızdığın noktanın, bu kararı sana sormadan vermiş olması olduğuna eminim. ki sonuna kadar haklısın..
elbet başka bir yerde vardır bir kısmeti ama hep derim, çalışırken iş bulmak çok daha kolay.

offf yazmak istediğim çok şey var ama kafam o kadar dağınık ki toplarlayamıyorum...

İnan bana sorması değil sinirlendiğim, bana sormadan bile cıkmaması gerektiğinin bilincinde olması lazımdı. Ama yapmadı. Yapmayacak da. Ben kendimi kandırıyorum.

oysa benim içime iyi şeyler doğmuştu :26:

canım haklısın işten çıkmadan da iş arayabilirdi ama hemen bozma moralini...

belki daha iyi bir yere başlar...

yine de yaptığı akılalmaz birşey :50:

sanırım bu kez daha sert olman gerekecek :4:

Daha sert nasıl olunur nore. Ne yapıcam ki? Ne yapabilirim? Seni boşarım desem ciddiye bile almaz. Hani tehdit etsem falan.

Ruhum sıkılıyo.

Back
X