- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
kızlar csi bir topikte tabi ki eleştirmek maksatlı "kadın erkek eşitliği istemiyoruz kadın üstün olsun istiyoruz" demiş.
bence de böyle olmaya başladı..
bir örnek:
evi temizlemeye yardımcı gelir ütülere varana kadar yardımcı yapar.
çocuğun bakıcısı var çocuğun yemekleri yapılır çamaşırı yıkanır ütüler yapılır. hatta bazen akşam için yemek yapıp bırakır.
adam eve gelince yemek yoksa birşeyler hazırlar sofrayı kurup bulaşıkları yerleştirir çünkü anne tüm gün hasret kalmıştır çocuğuyla zaman geçirir.
adam meyve getirmesini isteyince kadın meyveler dolapta git kendin al der adama.
"ben çalışıyorum bütün gün" bu bahaneye çok mu sığınır oldu kadınlar?
ayda bir kadının ailesi gelir bir hafta kalır. erkeğin ailesiyle aynı şehirde yaşandığı halde ayda bir zar zor gidilir 2 saat oturulur.
böyle örnekleri görünce kendimi aptal gibi hissediyorum..
kedişcim ben bahsettiğin kadınlardan değilim.. öyle olabilmek bir lüks.. anlayışlı koca lazım vs..
ben her işini halledenlerdenim. başta kendimi aptal gibi hissediyorum eyvallah, ama şimdi tam tersi bir durum oluştu.. bu ev işi olmasa nasıl stres aticiiim allahımız iyi ki ev işi diye bişi vaaar çok şükür sana dinimiz amin tarzına dönüştüm.. çünkü her işi sistematik yapıyorum, çok çok vaktimi almıyor, keyif veriyor, kafam dağılıyor..