• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar csi bir topikte tabi ki eleştirmek maksatlı "kadın erkek eşitliği istemiyoruz kadın üstün olsun istiyoruz" demiş.

bence de böyle olmaya başladı..

bir örnek:
evi temizlemeye yardımcı gelir ütülere varana kadar yardımcı yapar.
çocuğun bakıcısı var çocuğun yemekleri yapılır çamaşırı yıkanır ütüler yapılır. hatta bazen akşam için yemek yapıp bırakır.
adam eve gelince yemek yoksa birşeyler hazırlar sofrayı kurup bulaşıkları yerleştirir çünkü anne tüm gün hasret kalmıştır çocuğuyla zaman geçirir.
adam meyve getirmesini isteyince kadın meyveler dolapta git kendin al der adama.
"ben çalışıyorum bütün gün" bu bahaneye çok mu sığınır oldu kadınlar?

ayda bir kadının ailesi gelir bir hafta kalır. erkeğin ailesiyle aynı şehirde yaşandığı halde ayda bir zar zor gidilir 2 saat oturulur.

böyle örnekleri görünce kendimi aptal gibi hissediyorum..

kedişcim ben bahsettiğin kadınlardan değilim.. öyle olabilmek bir lüks.. anlayışlı koca lazım vs..

ben her işini halledenlerdenim. başta kendimi aptal gibi hissediyorum eyvallah, ama şimdi tam tersi bir durum oluştu.. bu ev işi olmasa nasıl stres aticiiim allahımız iyi ki ev işi diye bişi vaaar çok şükür sana dinimiz amin tarzına dönüştüm.. çünkü her işi sistematik yapıyorum, çok çok vaktimi almıyor, keyif veriyor, kafam dağılıyor..

ben genel bir kendi görüşümü yazmıştım...

ben mi hassas günümdeyim yoksa gerçekten ağır bir laf mı sokuluyor şu an tahlil edemiyorum..

ünkü üzgünüm, darıldım...

kate, lütfen alinma.. (benzer durum asude ile ilk tanistigimizda ben de yasadim), üzülme, sinirlenme.. Asudecim, sen de kizma, hemen bi aciklama moduna girdigime.. ama gercekten gereksiz bir konu üzerinden tartisiyoruz. Hicbirimizin ayni fikirde olmasi beklenemez, Asudenin yapisi herseyi direk söyler, adam kayirmaz, söylenen yorumu begenmemisse direk belirtir. Bazen iyi bazen kötü. Direk carpiyor insanin yüzüne. O an inciniyorsunda.. ama su var, fesatca arkadan konusulmus bir laf degil.

kendilerini romen olarak adlandıran, halk arasında çingene olarak kabul görmüş vatandaşlarımızı küçümseme lüksüm elbetteki yok, haddim değil.. ama yine de en yüksek eğitim seviyesine haiz gs klubu kitlesini de o eğitimleri yaşam şartları gereği yok ila asgari arasında değişen kesimle özdeşleştirmek, istatistiki verileri yok saymak ve hayal ettiğini yansıtmaktır kanımca..

ayrica fb.lisini gs.lisini, bjk.lisini degerlendirirken farkinda olmadan istanbul ankara baz aliniyor.. peki ya geriye kalan 79 il... oralarin cogunda ya ilce takimlari ya da il takimlari tutulur. onun disinda3-4 büyük takimdan biri.. o zana nasil degerlendircez..

aslında sabahları hep ağır ilerliyoruz..
e işlerimizi de hallediyoruz bir yandan..

(Sanki yabancısıyım buraların :9:)
Eee? Öğlenleri nasıl oluyor?
Dayanışma sevgi kucaklaşma var mı yoksa sadece takım muhabbetinden bile kırabiliyor mu insanlar birbirlerini? :37:

kedicim, ev hanimi da olup inanilmaz rahat hatunlar gördüm. aksam koca isten gelince, ben bütün gün cocuklarla ugrastim, evle ugrastim, artik ben oturacagim, biraz da sen ilgilen... ev hanimiyim diye yaptigim hicbirsey kabul görmüyor.. falan filan diye.. bir sürü yakinma...

he calisip, eve gelince de deli gibi calisanini da, ya da ben de calisiyorum sen de bana yardci ol diyenini de...

herbirey kendinden sorumlu, kocasi kabul ediyorsa carklari döner, etmiyorsa, hadi sana güle güle olayi olur...

ben nasil biri olurum.. bilmiyorum.. bu aralar rahatima fazla düskün oldum gibi.. canim istedigi zaman is yapiyorum, yemek yapiyorum.

canim istemezse, erteleyebiliyorum. birtek kendime sorumluyum.. buna da fazla alismasam iyi olur sanirim.

kedişcim ben bahsettiğin kadınlardan değilim.. öyle olabilmek bir lüks.. anlayışlı koca lazım vs..

ben her işini halledenlerdenim. başta kendimi aptal gibi hissediyorum eyvallah, ama şimdi tam tersi bir durum oluştu.. bu ev işi olmasa nasıl stres aticiiim allahımız iyi ki ev işi diye bişi vaaar çok şükür sana dinimiz amin tarzına dönüştüm.. çünkü her işi sistematik yapıyorum, çok çok vaktimi almıyor, keyif veriyor, kafam dağılıyor..

işin doğrusu ben de ev işi yapmayı seviyorum, sanırım evimi çok sevdiğimden.. bir de müzik dinleyerek filan yapıyorum hoşuma gidiyor.
evlenmeden önce ben cam falan silemem diyordum onu bile yaptım.. ütü yapmayı zaten çok seviyorum..
dediğin gibi benim de bir sistemim var evim her daim derli toplu temiz..

bazen kont benden erken evde oluyor salatayı yapıp sofrayı kurar allah için..
ben zaten 8'de 9'da yemeyelim diye yemek yapıyorum bi gün önceden.. yani ne bileyim bütün bunları düşünüyorum.
sonra ailesiyle görüşelim hiç sıkıntı etmiyorum gelsinler biz gidelim.. kontun işinden dolayı bazen annemde kalabiliyorum bu yüzden her hafta her hafta anneme gidelim diye de diretmiyorum..

evliliğimde eziliyorum diye bir düşüncem de yok.. tabi biliyorsunuz bazen yaranamıyorum duygusuna kapılıyorum..

az önceki örnek eltimdi..

Eklentiler

• $hirvat-hakem-1.webp
    $hirvat-hakem-1.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
Dayanışma sevgi kucaklaşma var mı yoksa sadece takım muhabbetinden bile kırabiliyor mu insanlar birbirlerini? :37:

ya ne var beaa

keyfimiz ister tartışırız, keyfimiz ister güler oynaşırız

csiynen elmayra şimdi biraz tribal takıyolar ama kısa sürede yuvalarına dönerler

oynaşırız derken +18 şeyler değil tabiisi :1:

vay cadı

doktor adamı kaptı, bi de yan gelip yatıyor

(kaynana stayla :1:)

abimiz doktor diil, mühendis.

valla birkaç kere gittik yemekleri abimiz yapmştı. yöresel yemekleri de yapabiliyor.
valla ailecek becerikliler k.peder de kebaplarda filan süperdir. benimki bulaşmasa da eli pek udumlu

ya ne var beaa

csiynen elmayra şimdi biraz tribal takıyolar ama kısa sürede yuvalarına dönerler

yok lan valla tribal değildim, ince işler peşindeyim, sabah servise binen bir arkadaşın güzerhanını değiştiricem :D bana 20 dk kaybettiriyo :D onunla uğraşıyorum

sarılalım sıkı sıkı

ya ne var beaa

evet evet, gereksiz bir konuda gereksiz yere gereksiz laflar edip gerekli dosluklarimizi zedeledik.. ben kendi adima özür dilerim (noree ve kedicik sizlerle ayni fikirde olmadigim kisimlar vardi, uzattim konuyu, elmeyra, csi ben sizleri seviyorum)

Asu, lal, dranas, pata, ve kate i de...

:))

aaa danisi unuttum :)) :38:

ya ne var beaa

Keyiften anladığın şey insanları kırmak gücendirmekse eğer keyif alma yöntemini değiştirmelisin bence.
Kate de csi da ve sanıyorum ki elmayra da sırf bu yüzden uzaklar şu an ve keyfe keder uzak durduklarını da hiç sanmıyorum...

Ben de bir fb taraftarı olarak susmayı tercih ettim ama bozulmadım mı evet bozuldum.
Münazaranın da bir kalitesi olmalı. +18 sadece genital bölgeleri içermiyor.
Küstürdüğün kelimeler de gayet +18'di asude...

kedicim, ev hanimi da olup inanilmaz rahat hatunlar gördüm. aksam koca isten gelince, ben bütün gün cocuklarla ugrastim, evle ugrastim, artik ben oturacagim, biraz da sen ilgilen... ev hanimiyim diye yaptigim hicbirsey kabul görmüyor.. falan filan diye.. bir sürü yakinma...

he calisip, eve gelince de deli gibi calisanini da, ya da ben de calisiyorum sen de bana yardci ol diyenini de...

herbirey kendinden sorumlu, kocasi kabul ediyorsa carklari döner, etmiyorsa, hadi sana güle güle olayi olur...

ben nasil biri olurum.. bilmiyorum.. bu aralar rahatima fazla düskün oldum gibi.. canim istedigi zaman is yapiyorum, yemek yapiyorum.

canim istemezse, erteleyebiliyorum. birtek kendime sorumluyum.. buna da fazla alismasam iyi olur sanirim.

Bende ev hanımıyım ama hiç birzaman o rahatlığı yaşamadım herşeyim düzenli ve tertiplidir, haaa arada kaçamak yapmıyormuyum yapıyorum tabiki..Yemeğim hazırdır eşimi kapıda karşılar sabahta yolcu ederim,herşeyime ben koşturdum yıllarca eşimin pek yardımcı olduğu söylenemezdi takiii ayaklarım isyan edip ameliyat masasına yatınca eşimde anladı tabi..Şimdi pazara götürüyorum mesela biraz geç kaldı ama suçu tek başına onada atamıyırum.Bende suçluyum tabi her işi ben yaparım dedim diye buda bana olsun :57::57:

bdvde kriz çıkmış yine

kazenciğimi uğraştıyorlar

Hangi konu

Keyiften anladığın şey insanları kırmak gücendirmekse eğer keyif alma yöntemini değiştirmelisin bence.
Kate de csi da ve sanıyorum ki elmayra da sırf bu yüzden uzaklar şu an ve keyfe keder uzak durduklarını da hiç sanmıyorum...

Ben de bir fb taraftarı olarak susmayı tercih ettim ama bozulmadım mı evet bozuldum.
Münazaranın da bir kalitesi olmalı. +18 sadece genital bölgeleri içermiyor.
Küstürdüğün kelimeler de gayet +18'di asude...

adlarına konuştuğun insanlarla olan hukukum seninle olandan kat be kat fazla.. kendi aramızda hallederiz biz, gereksiz bir misyon üstlenmişsin kendince..

Back
X