Dert yok, Sohbet var.... :)

Konuşmadık :)

Şöyle ki, ben eve geç gittim. Yemek muhabbeti yüzünden gerildik. Yemek boyunca konuşmadık. Ben de noluyo diye sormadım. Derdi olan gelir söyler dimi. Ben zaten gerginim bi de onu çekemezdim. Sonra da internetten dizi izledim yatağımda uyandığımda yanımdaydı.

Sen neden gerginsin peki?

Demek ki kapatmadığınız bir çukur var. Çok rahatsız edici. Sorun varsa ertelenmemeli. Üzerine ekleniyor yoksa...

herkese günaydin...ben hala cok kötü hastayim bu halde ise geldim mecburen...

dün aksam ateslendim yemegi bile zor yedim hemen yattim...12 saat den fazla uyudum sanirim....

Lal cim sen neler yaptın nasıl geçti görüşmeler faydası oldumu :38:

olanlari birazdan anlatacagim....ama önce su isleri biraz toparlayayim....

ben daha ödevimi yapmadim, gecmisi okumadim :P

:52::32:

ay toplantimiz olcek mi acaba bugün... keltos profumla karsilastik, pek bi neseliydi :))

dün aksam ateslendim yemegi bile zor yedim hemen yattim...12 saat den fazla uyudum sanirim....

Günaydın...

Anlat hadi bekliyoruz...

Tamam canımmmmm sen işlerini hallettt

ivittttttttttttttt

dün akşam eve gittim baktım mutfağın ışığı yanıyor
"aha" dedim "yemek yapıyor benimki"
anahtarla açmayayım zili çalayım dedim
çaldım zili benimkindeki ilk tepki
"anahtarı al da para çekip geliver"
hoppaaa:52: "hayırdır?"
"git gel konuşuruz"

neyse çektim geldim.
girdim eve... bir de ne göreyim
mutfak havada yerler ıslak, halı ıslak
aklımı kaçırıyorum zannettim
"bu ne" dedim
"yok bişey lavabonun gideri patladı, adam geldi yaptı" dedi
"dedim bu yapılmış hali mi?"; "yok dedi kırması gerekiyormuş yarın devam edecek":22:
"allahım sen sabır" dedim, üstümü değiştim, mutfağı adam etmeye çalışıyorum bir yandan söyleniyorum
"hay benim şansıma, hay benim bahtıma".... bu arada mutfak balkonuna bir çıkmaya yeltendim, aman allahım:52:
akan pis suyu kovaya doldurup oraya mı atmış ne yapış yapış balkon, bir acayip:22:
nasıl cırladıysam, yetti anında"botlarımı ver" dedi, "ben temizlerim":9:
neyse mutfağı balkonu temizledik oldu saat 19:30...:18:

"hadi giyin" dedi "çıkıyoruz", neyse söylenmeyeyim dedim, tam giyiniyorum telim çaldı, baktım üstteki eltim
"napıyorsun" dedi, hiç dedim hazırlanıyorum, sen?"oturuyoruz", oturuyoruz derken?"; "kaynananla" :52::53:
ata yanımda bişey diyemedim "hayırdır" dedim sadece, "dedi hastaymış tansiyonu yüksekmiş bize geldi"
bunun meali .. kaynanan hasta olduğunu sana duyuyrup buraya gelmenizi istedi. gelmezsen ...tın :47:
"tmm" dedim; "giyinip geliyorum"..:113:

çıktım. merhaba, merhaba... bunlar bana bakıyorlar. giyiniyorumdan muhtemelen ev kıyafetlerimi giyiyorum anladılar, ben full makyajlı çıkınca karşılarına bakıyorlar böle.:53:
neyse, her doğumgünüm ve evlilik yıldönümümde alışıldığı üzere (oğlu unutur anası unutmaz, doğumgünümü kutlamaz ama mutlaka bir action yapar) hanımefendi hastalanmış, tansiyonu yükselmiş (e be kadın ilaçlarını içmezsen yükselir)... ben diken üstündeyim hıhı hıhı diyip duruyorum, kalkamıyorum da.:18:
zil çaldı baktım kavak... girdi içeri "hayırdır" falan. o da gran tuvalet. annesi dedi ki "hayırdır işten mi?" (hıı yedik biz de sanki görmedin arabayı aşağıda) "yok" dedi benimki, "dışarı çıkmamız gerek şirket yemeği var" (csi'ın doğumgünü dese bir kaşık suda boğar beni) "iyi" dedi "hadi gidin ama arabayı abine bıraksan, hani hastalanırım" "anneeeee" dedi :47:"ben neyle gidicem pardon? taksi denen bişey var, bişey olursa ararsınız".
çıktık. bu arada oldu saat 21:00 falan

neyse bindik arabaya. dedim "nereye gidiyoruz" dedi "blackk'e rez yaptırdım" heee dedim oldu, bu saatten sonra oraya gitmemiz 22.00; yemek yiyip kalkmamız nerden baksan 24.00, bu arada çalacak teller de cabası".. "e dedi ne yapalım" dedim "balık yiyelim yakınlarda bir yerde" neyse; gittik , güzel bir balık yedik. hediyemi verdi (parfüm ve oyuncak bebek almış eşek kadar. o olmayınca ona sarılacakmışım. "bari bebek erkek olaydı" dedim; "o kadar da değil" dedi)

1-1.5 saat sonra döndük eve.
diken üstünde. açtık absolutumuzu çektik kafaları 3'te salonda sızmışız.
sabah bir kalktım saat 9. "ben arabayı alıyorum işin var mı?" dedim. "yok" dedi. muhtemelen ayılmamıştı. ayılıp da anası yandım ben hastayımmm dediğinde arar gel diye

işte böyle
bir doğumgünü daha traji komedi dalında oscar olmaya aday bir film gibi geçti.

Son düzenleme:
ivittttttttttttttt

"git gel konuşuruz"

neyse çektim geldim.
"bu ne" dedim
"dedim bu yapılmış hali mi?"; "yok dedi kırması gerekiyormuş yarın devam edecek"
"allahım sen sabır" dedim, üstümü değiştim, mutfağı adam etmeye çalışıyorum bir yandan söyleniyorum
"hay benim şansıma, hay benim bahtıma".... bu arada mutfak balkonuna bir çıkmaya yeltendim, aman allahım:52:
akan pis suyu kovaya doldurup oraya mı atmış ne yapış yapış balkon, bir acayip
nasıl cırladıysam, yetti anında"botlarımı ver" dedi, "ben temizlerim"
neyse mutfağı balkonu temizledik oldu saat 19:30...

"hadi giyin" dedi "çıkıyoruz", neyse söylenmeyeyim dedim, tam giyiniyorum telim çaldı, baktım üstteki eltim
"napıyorsun" dedi, hiç dedim hazırlanıyorum, sen?"oturuyoruz", oturuyoruz derken?"; "kaynananla" :52::53:
ata yanımda bişey diyemedim "hayırdır" dedim sadece, "dedi hastaymış tansiyonu yüksekmiş bize geldi"
bunun meali .. kaynanan hasta olduğunu sana duyuyrup buraya gelmenizi istedi. gelmezsen ...tın :47:
"tmm" dedim; "giyinip geliyorum"..

çıktım. merhaba, merhaba... bunlar bana bakıyorlar. giyiniyorumdan muhtemelen ev kıyafetlerimi giyiyorum anladılar, ben full makyajlı çıkınca karşılarına bakıyorlar böle.:53:
neyse, her doğumgünüm ve evlilik yıldönümümde alışıldığı üzere (oğlu unutur anası unutmaz, doğugünümü kutlamaz ama mutlaka bir action yapar) hanımefendi hastalanmış, tansiyonu yükselmiş (e be kadın ilaçlarını içmezsen yükselir)... ben diken üstündeyim hıhı ıhı diyipo duruyorum, kalkamıyorum da.:18:
zil çaldı baktım kavak... girdi içeri "hayırdır" falan. o da gran tuvalet. annesi dedi ki "hayırdır işten mi?" (hıı yedik biz de sanki görmedin arabayı aşağıda) "yok" dedi benimki, "dışarı çıkmamız gerek şirket yemeği var" (csi'ın doumgünü dese bir kaşık suda boğar beni) "iyi" dedi "hadi gidin ama arabayı abine bıraksan, hani hastalanırım" "anneeeee" dedi "ben neyle gidicem pardon? taksi denen bişey var, bişey olursa ararsınız".

neyse bindik arabaya. dedim "nereye gidiyoruz" dedi "blackk'e rez yaptırdım" heee dedim oldu, bu saatten sonra oraya gitmemiz 22.00; yemek yiyip kalkmamız nerden baksan 24.00, bu arada çalacak teller de cabası".. "e dedi ne yapalım" dedim "balık yiyelim yakınlarda bir yerde" neyse; gittik , güzel bir balık yedik. hediyemi verdi (parfüm ve oyuncak bebek almış eşek kadar. o olmayınca ona sarılacakmışım. "bari bebek erkek olaydı" dedim; "o kadar da değil" dedi)

sabah bir kalktım saat 9. "ben arabayı alıyorum işin var mı?" dedim. "yok" dedi. muhtemelen ayılmamıştı. ayılıp da anası yandım ben hastayımmm dediğinde arar gel diye

işte böyle

Helal eniştee daha ne yapsın:nazar::nazar:
Ya anasının hastalık numerosunu yeseydi.
Mutfak işide biraz piyango olmuş ama olsun sonu güzel bitmiş.

ivittttttttttttttt

"git gel konuşuruz"

neyse çektim geldim.
"bu ne" dedim
"dedim bu yapılmış hali mi?"; "yok dedi kırması gerekiyormuş yarın devam edecek":22:
akan pis suyu kovaya doldurup oraya mı atmış ne yapış yapış balkon, bir acayip:22:
nasıl cırladıysam, yetti anında"botlarımı ver" dedi, "ben temizlerim":9:
neyse mutfağı balkonu temizledik oldu saat 19:30...:18:

"tmm" dedim; "giyinip geliyorum"..:113:

neyse, her doğumgünüm ve evlilik yıldönümümde alışıldığı üzere (oğlu unutur anası unutmaz, doğumgünümü kutlamaz ama mutlaka bir action yapar) hanımefendi hastalanmış, tansiyonu yükselmiş (e be kadın ilaçlarını içmezsen yükselir)... ben diken üstündeyim hıhı hıhı diyip duruyorum, kalkamıyorum da.:18:
zil çaldı baktım kavak... girdi içeri "hayırdır" falan. o da gran tuvalet. annesi dedi ki "hayırdır işten mi?" (hıı yedik biz de sanki görmedin arabayı aşağıda) "yok" dedi benimki, "dışarı çıkmamız gerek şirket yemeği var" (csi'ın doğumgünü dese bir kaşık suda boğar beni) "iyi" dedi "hadi gidin ama arabayı abine bıraksan, hani hastalanırım" "anneeeee" dedi :47:"ben neyle gidicem pardon? taksi denen bişey var, bişey olursa ararsınız".

işte böyle

Canım ya okurken çok güldüm ne olur kızma bütün aksilikler bir akşama toplanır mı ya :27:

ivittttttttttttttt

"git gel konuşuruz"

neyse çektim geldim.
"bu ne" dedim
"dedim bu yapılmış hali mi?"; "yok dedi kırması gerekiyormuş yarın devam edecek"
akan pis suyu kovaya doldurup oraya mı atmış ne yapış yapış balkon, bir acayip
nasıl cırladıysam, yetti anında"botlarımı ver" dedi, "ben temizlerim"
neyse mutfağı balkonu temizledik oldu saat 19:30...

"tmm" dedim; "giyinip geliyorum"..

neyse, her doğumgünüm ve evlilik yıldönümümde alışıldığı üzere (oğlu unutur anası unutmaz, doğugünümü kutlamaz ama mutlaka bir action yapar) hanımefendi hastalanmış, tansiyonu yükselmiş (e be kadın ilaçlarını içmezsen yükselir)... ben diken üstündeyim hıhı ıhı diyipo duruyorum, kalkamıyorum da.:18:
zil çaldı baktım kavak... girdi içeri "hayırdır" falan. o da gran tuvalet. annesi dedi ki "hayırdır işten mi?" (hıı yedik biz de sanki görmedin arabayı aşağıda) "yok" dedi benimki, "dışarı çıkmamız gerek şirket yemeği var" (csi'ın doumgünü dese bir kaşık suda boğar beni) "iyi" dedi "hadi gidin ama arabayı abine bıraksan, hani hastalanırım" "anneeeee" dedi "ben neyle gidicem pardon? taksi denen bişey var, bişey olursa ararsınız".

işte böyle

"Sevgili"! kayınvalidenin, patlayan gidere tüy dikmemesi zaten beklenemezdi. İyi kurtarmışsınız paçayı öncelikle geçmiş olsun.
Bebek üzerinden atışmanıza bayıldım :9:
Hangi parfümü almış???

hediye yanlız tam bir fiyasko ama gene de çok tatlısınız ayrıca eşinin bütün aksiliklere rağmen programı iptal etmemesi süper:nazar:

Hiç bir erkek kantar gibi olamaz doğum günümde kendi sevdiği pastayı alıp mutfakta oturup kendi başına yemişti o anda onu boğasım gelmişti:43:

bebegin fotosunu yollar misin merak ettim :))

bence kizin kesin el koyar ona :P ya da ben cocuk muyum yaaa der, seni cileden cikartir :1:

Canım ya okurken çok güldüm ne olur kızma bütün aksilikler bir akşama toplanır mı ya :27:
toplanır canım.
eğer günün başrol oyuncusu ben isem, toplanır.
bu kadarına da şükür:9:

Helal eniştee daha ne yapsın:nazar::nazar:
Ya anasının hastalık numerosunu yeseydi.
Mutfak işide biraz piyango olmuş ama olsun sonu güzel bitmiş.
evet canım, ilk şok ardından gelen ikinci şoktan sonra üçüncüyü kaldıramazdım zaten (oturup yemek yapmak ve dışardan pizza söylemek gibi)
neyse iyi kurtardı gene.
bir de salonda sızmayaydık:9:

"Sevgili"! kayınvalidenin, patlayan gidere tüy dikmemesi zaten beklenemezdi. İyi kurtarmışsınız paçayı öncelikle geçmiş olsun.
Bebek üzerinden atışmanıza bayıldım :9:
Hangi parfümü almış???
merci bebem:29:
hypnose canım.
bu aralar ona taktım ya.
bu 3.şişe:12:

Back
X