- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
mrb herkese çok yoğun bir hafta sonu geçirdim dün kantar kaza yapmış eskişehir yolunda şu an hastanede moralim çok bozuk arkadaşlar![]()
Geçmiş olsun cnm. Noldu, ne kazası? Durumu nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb herkese çok yoğun bir hafta sonu geçirdim dün kantar kaza yapmış eskişehir yolunda şu an hastanede moralim çok bozuk arkadaşlar![]()
günaydınlar....
@ noree,
duygusalım benim...yaş ilerleleyince insanın içinde geçekten kırgınlıklar acayip yer ediyor..
ama neye değip değmeyeceğini biliyor insan artık deneyimle
@elmayra,
bu gün yine neşeliyiz? Allah bozmasın
@pata,
seniin yaşının 34 olduğunu bilmek hayata umutla sarılmama neden oluyor hehehe
@kedi,
yemeklerden deşifre olacağım demişsin ya öldüm gülmekten
senin kayınpeder de oldukça hamaratmış hani
offf süper..
ben hafta sonu da erken kalktım.
bende mutluyum.
hafta sonu bir etkinlik vardı.
plaket aldım çalışmam karşılığı.
çocuk gibi sevindirik oldum.
ama ağır ağabey modu bana da geçti sanırsam..
çaktırmadım hiç mutlu olduğumu,
bu ne ki heh her gün alıyorumpozu verdim
![]()
aaa niye caktırmıosun tatlım, ben plaketi boynuma takar mahallenin delisi gibi gezerdim![]()
Senin yakışıklı ile ağır abi den ne haber bakalım.
hımmmm,olabilir pazartesi sendromundan...
bu arada dün bişi oldu anlatayım;
akşam benim kara odun eltimin çocukunu getirdi,sevdik oynadık falan sonra geri götürdü.
geri gelince "biz hep böyle başlarının çocuğunu mu sevicez" dedim...bende bunu düşündüm zaman zaman dedi..
bende düşünmekle olmuyo işte dedim..
tamam doktora git ve aşılama cart curt ne gerekiosa yapalım dedi![]()
Allah işte. Biliyor da vermiyor![]()
Bu smiley senin için bebeyimmm :104:
Bu smiley senin için bebeyimmm :104:
İdrak yollarım mı tıkandı ne! Anlamadı ben :44:
Kötü bişeyse de iyi bişeyse de aynen iade ediyorum![]()
ayyy süper bir smileymiş bu canım ya...
gözünü kapatmadan yapılan türü var mı onun?
sadistim sadist![]()
çok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemedim..
durumu nasıl?
eskişehire giderken yanında kankisi varmış kırmızı ışıkta beklerken arkadan araç gelip çarpmış arabayı tarlaya sürüklemiş bunlarda kafalarını çarpmışlar bayılmışlar aracın resmen yarısı yok olmuş durumu iyi ama bulduklarında baygınlarmış hiç uyuyamadım ona bir şey olacak diye![]()
eskişehire giderken yanında kankisi varmış kırmızı ışıkta beklerken arkadan araç gelip çarpmış arabayı tarlaya sürüklemiş bunlarda kafalarını çarpmışlar bayılmışlar aracın resmen yarısı yok olmuş durumu iyi ama bulduklarında baygınlarmış hiç uyuyamadım ona bir şey olacak diye![]()
ne biliyim onu kaybetme korkusu sardı beni moralim bozuk yok yoğun bakımda değil iyi dün gece yanında kaldım daha doğrusu o istedi bugün taburcu oluyor ama o hali beni çok üzdü
ne biliyim onu kaybetme korkusu sardı beni moralim bozuk yok yoğun bakımda değil iyi dün gece yanında kaldım daha doğrusu o istedi bugün taburcu oluyor ama o hali beni çok üzdü
Ne durumda peki şu an? Bilinci açık mı? (Pek bi doktor edasıyla sordum di mi)
Kıralım beraber. İnş raporla falan biraz daha az maliyetlli olur size. Gönlümüzü ferah tutalım.
:) hallet gel müdürüm![]()
Günaydın kate'imm.. Sen de bugün formundasın hani.
noree'ye yazdıklarının alt metnine bayıldımmm
Hele bana yazdığın metnin hem altına hem üstüne ayrı bayıldım. Vallahi öpüjemmm
Ay koptumSüpersin sen. Devamını dilerim canım...
Allah işte. Biliyor da vermiyor
İşte bu güzel haber. Darısı "minnak böcüğümüz geliyooor" haberine inşallah...
Sevdiğin adam üzülürsün tabi ki. Sıkma canını. Güçlü ol. Kaybetme korkusuyla yüzleştin kolay değil tabi. O da seni istemiş yanında, çok duygusal geldi bana.
Annesinde mi kalacak?