Dert yok, Sohbet var.... :)

bayılıyoruz zaten genel olarak deneyimlerimizi paylaşmaya... hepimizin hayatı o kadar mükemmel kiiiiii o kadar olur :1:

Iyyy pazartesi akşamı misafir mi olur yaa :S

noree...
anın kıymetini bilmek lazım ya... misafir gelebilecek bi evin seni seven bi eşin sana misafir olacak arkadaşların var... sizin orda nasıl diyorlar sevgi kelebeği mode on:1::16:

misafir severim aslında...ama 3 haftadır non stop çalışıyorum,bir gün dahi yatıp dinlenmedim bu 3 hafta boyunca hep 06:30'da kalktım...

bende ki yorgunluğu düşünün artık,haksız mıyım sizce :44:

ferihacım arkadaşım da değil bu arada..

misafir severim aslında...ama 3 haftadır non stop çalışıyorum,bir gün dahi yatıp dinlenmedim bu 3 hafta boyunca hep 06:30'da kalktım...

haklısın canım çok çok haklısın... çalışırken zor ya kim ne derse desin hafta sonu da dinlenemeyince iyice çekilmez oluyo bütün hafta... Allah yardımcımız olsun...

noree...
anın kıymetini bilmek lazım ya... misafir gelebilecek bi evin seni seven bi eşin sana misafir olacak arkadaşların var... sizin orda nasıl diyorlar sevgi kelebeği mode on:1::16:

Ferihaaaaa cok olumlu gördüm seni bugün :D kuşlar böcekler çiçekler :D

Emrivaki mi yaptılar yoksa sen mi caırdın :D

haklısın canım çok çok haklısın... çalışırken zor ya kim ne derse desin hafta sonu da dinlenemeyince iyice çekilmez oluyo bütün hafta... Allah yardımcımız olsun...

aminnnn...haftasonu yapamadığım temizliği güya bu akşam yapacaktım ama o da yattı tabi,öffffff nerden atsam kendimi acaba :84:

Ferihaaaaa cok olumlu gördüm seni bugün :D kuşlar böcekler çiçekler :D

Emrivaki mi yaptılar yoksa sen mi caırdın :D

her zamanki halim :16::1:

ya ben bu mesele yüzünden evliliğimin ilk ayları ütü masasını kırmış insanım:1:... bende çok severim misafiri Allah biliyo ama bazen yeter diyosun yani ben dedim ilk aylarda 2 akşamda bi misafirim vardı :31:

Back
X