Dert yok, Sohbet var.... :)

aminnnn...haftasonu yapamadığım temizliği güya bu akşam yapacaktım ama o da yattı tabi,öffffff nerden atsam kendimi acaba :84:

benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyen :31: düşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?

her zamanki halim :16::1:

ya ben bu mesele yüzünden evliliğimin ilk ayları ütü masasını kırmış insanım:1:... bende çok severim misafiri Allah biliyo ama bazen yeter diyosun yani ben dedim ilk aylarda 2 akşamda bi misafirim vardı :31:

bize çok misafir gelmez....ama hep abuk subuk zamanda gelir nedense...

ben çalışan arkadaşlarımın,hatta çalışmayanların da müsait olup olmadığını sormadan gitmem kimseye..

QUOTE=BenFeriha;22348043]benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyen :31: düşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?[/QUOTE]

kv ile hep iç içeyiz zaten....onların sopundan birileri :19:

Son düzenleme:
ben çağırmadım tabisiiii :19:

Sen caırmadın ben caırmadım kim caırdı :D kv mi :D

her zamanki halim :16::1:

ya ben bu mesele yüzünden evliliğimin ilk ayları ütü masasını kırmış insanım:1:... bende çok severim misafiri Allah biliyo ama bazen yeter diyosun yani ben dedim ilk aylarda 2 akşamda bi misafirim vardı :31:

oy oy oy :D ben misafir sevmem, yani severim de gereksiz misafirleri sevmiyorum :D olaylar kontrolümün dışında geliştiğinde zıvanadan cıkarım :1:

bize çok misafir gelmez....ama hep abuk subuk zamanda gelir nedense...

ben çalışan arkadaşlarımın,hatta çalışmayanların da müsait olup olmadığını sormadan gitmem kimseye..

QUOTE=BenFeriha;22348043]benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyen :31: düşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?

kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri :19:[/QUOTE]

alemsin nore :D onların sopundan biri ne :D sen de onların sopundansın artık :D

QUOTE=BenFeriha;22348043]benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyen :31: düşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?

kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri :19:[/QUOTE]

canım napıcaksın herkes yaşıyo benzzer şeyleri gelip geçicek bu gece sen kendini sıkıntıya sokmamaya bak elinden geldiğince... benimde eşim aradı şimdi o bu akşam geç çıkıcak işten kayın valideme de falanca yengeler gelmiş beni de çağırıyolarmış ......................................... ütülerim var dedim yorgunum dedim falan filan ama 1000 kere ararlar dayanamaz giderim gibi geliyo :52:

Sen caırmadın ben caırmadım kim caırdı :D kv mi :D

oy oy oy :D ben misafir sevmem, yani severim de gereksiz misafirleri sevmiyorum :D olaylar kontrolümün dışında geliştiğinde zıvanadan cıkarım :1:

kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri :19:

alemsin nore :D onların sopundan biri ne :D sen de onların sopundansın artık :D
[/QUOTE]

kendi kendilerini davet ettiler desem...

evet ben oğlakım,kontrolün bende olması önemli benim için :30:

ben onların sopundan değilim tabiki,benim sopum farklı :19:

kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri :19:

canım napıcaksın herkes yaşıyo benzzer şeyleri gelip geçicek bu gece sen kendini sıkıntıya sokmamaya bak elinden geldiğince... benimde eşim aradı şimdi o bu akşam geç çıkıcak işten kayın valideme de falanca yengeler gelmiş beni de çağırıyolarmış ......................................... ütülerim var dedim yorgunum dedim falan filan ama 1000 kere ararlar dayanamaz giderim gibi geliyo :52:[/QUOTE]

işte evlilik bu maalesef....

feriha bende ütü yapıciymm bu akşam aynı kaderi paylaşıyoruz.evim temiz dün yemekli misafir ağırladım.hemen bi duş alırım yemek yer ütüye geçerim.
maşallah sende kayınvalideciğine gitmeye pek bir heveslisin kuzum:1:
örnek gelin Feriha:40:

feriha bende ütü yapıciymm bu akşam aynı kaderi paylaşıyoruz.evim temiz dün yemekli misafir ağırladım.hemen bi duş alırım yemek yer ütüye geçerim.
maşallah sende kayınvalideciğine gitmeye pek bir heveslisin kuzum:1:
örnek gelin Feriha:40:

kayın validemi severim bilirsin biriciğim örnek gelin olduğumu da söyleyen ilk kişi deilsin senden duyduğuma sevindim ayrıca teşekkür ederim mersiii :54::42:

Son düzenleme:
Bi sigara içeyim dedim suratım uyuştu... Ankaranın ayazı dondurdu beni :117:

çokmu soğuk ankara ayaz değilmi dışarıda içiyorsun tabi bişey anlamadınmı sigaradan boşver içme canına cebine yazık

34 yıllık hayatımda ütüyü elime toplasan 5 kez almışımdır, nefret ederim.
Ama bu "ütü, misafir, temizlik" muhabbetinden sonra "bir düzenim, evim olsa da her gün ütü yapsam" diye düşünürken buldum kendimi.
Kıyamet çok yakın kızlar, hazırlanın :27:

Back
X