- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
valla dedem rahmetli olana kadar belli aralıklarla yolladıİşde aynen babanızım durumu benim eşimde war peki ne zaman bırakmış para göndermeyi
Hımm o zaman o durumda tabi yapılacak birşey yok böyle bir durumda tabikide gönderilir sıkıntı olmaz ve ben bugün görümcemede söyledim benim eşim kiralarını ödeyecekse toplanıp gelsin bizimle yaşasınlar çünkü ben nereye kadar kaldırabilirim bilmiyorum helede çocuğum olacakken sinirleniyorum. We hala bu durum üstüne görümcem bana nasıl diyebiliyor vicdanını rahatlatmak için gönderiyor diye yaw neyin wicdanı bu ya böyle birşey olamaz kabullenilir bişey değilvalla dedem rahmetli olana kadar belli aralıklarla yolladı
ama çok sık değil...
hani bizim hayatımızı etkileyecek kadar değil
napsın anneciğim acıyordu onlara, onlar hayvancılıkla geçimlerini sağlıyorlardı canım. hani senin eşinin ailesi gibi rahat değildi koşulları... dayım ve ailesi de köyde onlarla yaşıyordu ve içki içiyordu sürekli, dedemin elindeki avuncundakini alıyordu, dedem de çaresizce annemden istiyordu.
evet durum vahim...bir an evvel çözüm bulmak lazım. eşin de yumuşak yüzlü galiba. hadi çok ihtiyaçları olsa neyse ama bu aç gözlülük yani. onlar size yardım edeceklerine siz onlara yardım ediyorsunuzHımm o zaman o durumda tabi yapılacak birşey yok böyle bir durumda tabikide gönderilir sıkıntı olmaz ve ben bugün görümcemede söyledim benim eşim kiralarını ödeyecekse toplanıp gelsin bizimle yaşasınlar çünkü ben nereye kadar kaldırabilirim bilmiyorum helede çocuğum olacakken sinirleniyorum. We hala bu durum üstüne görümcem bana nasıl diyebiliyor vicdanını rahatlatmak için gönderiyor diye yaw neyin wicdanı bu ya böyle birşey olamaz kabullenilir bişey değil
Aynen öyle canım ya ama bu durumdan nasık kurtulucaz bilmiyorum we eşime karşıda kin dolular ama sorsan hepside çok sewiyorevet durum vahim...bir an evvel çözüm bulmak lazım. eşin de yumuşak yüzlü galiba. hadi çok ihtiyaçları olsa neyse ama bu aç gözlülük yani. onlar size yardım edeceklerine siz onlara yardım ediyorsunuz
eşinin bunları görmesi lazımAynen öyle canım ya ama bu durumdan nasık kurtulucaz bilmiyorum we eşime karşıda kin dolular ama sorsan hepside çok sewiyor
Bu çok güzel bir cewap geçen görümceme söyledim zaten ben bilseydim böyle olacağını ewlenmezdim dedimbu kocanın daha beteri bende var. son çare olarak herkese her şeyi yüzlerine vurmaya başladım. mesela sana biz oğlumuzu evlendirmeyi düşünmüyoduk dediklerinde sen de biz de evlenirken sürekli size para göndermeyi düşünmüyoduk de
Önemli olan benim eşimin buna son wermesi bakalım şimdi çok merak ediyorum bu ay da yine isteyeceklermiNasıl aileler var ya sizden nasıl isteyebiliyorlar bu parayı aklım almıyor. Bence artık yüzünüzü karartın vermeyin parayı. Alışmış onlar artık vazgeçmezler bu gidişle.
Anlamıyorlar şimdi ama bu böyle dewam etmeyecek patlak vericemBence eşine çocuğunun rızgını ailesi de olsa onlara göndermemesini söyle. Yazık değil mi o doğmamışın ihtiyacına harcanacak parayı onlara göndermesi. O bebeğin daha ne masrafları olucak. Benim yeğenim var 2 tane,beziydi mamasıydı derken abim ve yengem inanılmaz zorlanıyorlar,2si de çalıştığı halde.
Peki bu şekilde ewliliklerimiz nereye kadar gidicekÜzüldüm canım ama gecmiyr duzelmiyor.bir sure sonra bu boyle diyip kabulleniyorsun.ayni durumdayim ve artik banane naparsa yapsin diyorum.is esimde bitiyor çünkü. Ben konuştukça dahada düşkün oluyo ailesine karsi.bebegimiz olunca.duzelir sanmistim ama hala ayni.bir paket bez bile getirmeyen ailesine hala cok düşkün...
Yok canım ne bebeğime göre nede bana göre ayarrlama yaapmayacak dün bunu açıkça söyledicanim keyfine bak otur ve icindeki mucizeyi buyut keyifle.. esinin ailesi, maddiyat ivir zivir bunlar hep hayatta olan sorunlar, gozunun onunde bloke etmeye calis ben oyle yapiyorum. insan baska turlu kafayi siyirir, sinir mi ediyorlar duymazdan gel. Bebegin rizkiyla geliyor sen bunu unutma. Zaten dogum yaptiktan sonra vaktin olmayacak onlara esinde butceyi daha cok size gore bebegin ihtiyaclarina gore ayarlayacaktir bundan emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?