Eşim i zor durumda bırakıyorlar annesi ağlak bir insan benimkide dayanamıyor zaten bir iki defa yok dese eşim o zaman isteyemezlerKocaman adam ne yapacağını bilmeli . .
Evladınız da doğacak ne güzel ..
Eşinizle oturup konuşun..
Bınlara takılıp üzülmeyin. .
İş Eşinde bitiyor. .Eşim i zor durumda bırakıyorlar annesi ağlak bir insan benimkide dayanamıyor zaten bir iki defa yok dese eşim o zaman isteyemezler
Doğru diosun canımİş Eşinde bitiyor. .
Yok canım ya masraflarımız zaten belli her ay ne kadar ödeyeceğimiz fakat brnim eşim fazla parasını değil bizim harcayacağımız tutarı gönderiyor ama bu parayı isteyen hatalı çünkü kaç yaşına grlmiş anne baba kocaman insanlar ve bıktım çocuğum stresli doğacak diye korkuyorumkıyamam ben sana canım ya hamilesin üzme kendini bu kadar boşvermeyi öğrenmeye çalış böyle durumlar olduğunda içinden de ki boşver o düşünsün ne yapcağını. ayın başında kendine bi liste çıkar o listeye masraflarını yaz ver eşinin eline tatlı dille hayatım bak bu ayki masraflarım bu kadar diye oda belki böyle yaparsan ayağını yorganına göre uzatır
2ewden gelen kiraları war kpederin emekli maaşı we arabaları war giderleri şuan oturdukları ew kirası ki bunu ödemiyorlar ve 1500kredi borçları war bizden çok çok iyi durumdalarbu annen baba ve görümcenin bir kazancı bir işi yok mu merak ettim
hani durumları olmaz bir nebze anlarım ama onların size bebek beklerken destek olmaları gerekirken sizden para istemeleri hiç doğru değil.2ewden gelen kiraları war kpederin emekli maaşı we arabaları war giderleri şuan oturdukları ew kirası ki bunu ödemiyorlar ve 1500kredi borçları war bizden çok çok iyi durumdalar
İşde bende bu işin içinden çıkamıyorum ve yoruldumhani durumları olmaz bir nebze anlarım ama onların size bebek beklerken destek olmaları gerekirken sizden para istemeleri hiç doğru değil.
bu durumun sizi ne kadar etkilediğini eşinize söyleyinİşde bende bu işin içinden çıkamıyorum ve yoruldum
Dedim ki çocuğumuz olacak eğer ailen wazgeçmezse çocuğumuz olduğunda da senden para istediklerinde ne yapacaksın o zaman vermem diyor ama buna inanmıyorum inşallah vermez ama onun ailesi bu kadar yüzsüzken para göndermemesi imkansız olacaktır ve sürekli önüme sundukları biz oğlumuzu daha ewlendirmeyi düşünmüyorduk bizim ewlendirecek durumumuz yoktu we bize eewlenmicem diye söz vermişti of daha bunun gibi bi ton saçma sapan olaylarbu durumun sizi ne kadar etkilediğini eşinize söyleyin
hem maddi hemde manevi yıprandım de.
yakında bebeğimiz olacak ve paraya ihtiyacımız artacak de.
ne biçim aile bu ya?Dedim ki çocuğumuz olacak eğer ailen wazgeçmezse çocuğumuz olduğunda da senden para istediklerinde ne yapacaksın o zaman vermem diyor ama buna inanmıyorum inşallah vermez ama onun ailesi bu kadar yüzsüzken para göndermemesi imkansız olacaktır ve sürekli önüme sundukları biz oğlumuzu daha ewlendirmeyi düşünmüyorduk bizim ewlendirecek durumumuz yoktu we bize eewlenmicem diye söz vermişti of daha bunun gibi bi ton saçma sapan olaylar
İşde aynen babanızım durumu benim eşimde war peki ne zaman bırakmış para göndermeyine biçim aile bu ya?
resmen oğlumuzun etinden sütünden yününden daha pek yararlanamamıştık demek istemişler.
zamanında ailesi de benim anneme aynı şeyi yapmış. babamla evlenmesini istememişler çünkü annem o zamanlar yeni memur olmuş ve ailesi de para ellerinden gidecek diye vermek istememişler. ama annem de aynı senin eşin gibi, evlendikten sonra da ailesine yardım etmiş. ben ve kardeşim doğduktan sonra da devam etti bu durum, babam da aynı sizin gibi çok şikayetçiydi bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?