Dertler derya olmuş...

Elliton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
46
10
3
35
İlk konum çok heyecanlıyım bu temiz sayfa benim olduğu için teşekkür ederim hep şakaya vurup dertleri derine atmışımdır ama artık boyumu aşıyor..3.5 yıl önce 1 ay süren bir evliliğim oldu.daha sonra bir kaç kişiyle tanıştım ama ya ayrılmamdan faydalanmaya çalıştılar yada olmadı bi şekilde.bende şu yolu izlemeye karar verdim yeni hayatıma girecek kişiye söylemeyip önce beni tanıması için biraz zaman geçirmek.biri geldi çaldı kapıyı 15-20 gündür görüşüyoruz normal arkadaş gibi ve haberi yok olaylardan.nasıl söyleyebilirim ne zaman hiç bilmiyorum bana fikir verir misiniz?

simdiden soyleyin herseyi.dürüstlukle baslayin bir iliskiye ki karsidakindende durust olmasini bekleyebilesiniz.zaten sizi siz oldugunuz icin oldugunuz gibi kabullenmeyen birine el sallayin arkasindan..bayy bayy

Direk konuşmaya girmelisiniz. ben bazi durumlardan dolayi ilk basta söylemek istemedim seni biraz tanimak istedim. Iliskimizin nasil bir yone gideceginiz gormeden hareket etmek istemedim. Basimdan bir aylik bir evlilik gecti. Eger gelecege dönük ola ki anlasacak olursak ilerlemek istersek.. bu durumumu sen yada ailen sorun eder mi bilemiyorum. Daha fazla ilerlemeden paylasmak istedim. Sorun olacak olursa ben yipranmadan son bulsun isterim diyebilirsiniz.
Bu durum bir eksi degil. Ezile buzule değil alniniz açık bir sekilde ifade edin.
Evlenip bosanmayi kullanilabilecek kadin olarak düşünen zihniyet utansin!

Bence bastan dürüst olmalisiniz. Niye evlenip ayrilmak ayip bisey mi ? Sizi bunun icin istemeyen zihniyetten zaten hayir gelmez
Ayıp değil ama çoğu erkekten farklı bir bakış açısı aldığım için önce tanışalım istedim bu sefer..bilemedim tanıdıkça ısınmaya başladım bu sefer korktum nasıl bir dönüş alacagimdan

Bize nasıl açık yürekle söylüyorsanız karşınızdaki kişiye de aynen bu sebebi belirterek söyleyin. Bunda bir şey yok. Yalanı başka yalanla kapatmayın bari.

Bize nasıl açık yürekle söylüyorsanız karşınızdaki kişiye de aynen bu sebebi belirterek söyleyin. Bunda bir şey yok. Yalanı başka yalanla kapatmayın bari.
Aramızda yalan söylemek gibi bir durum yok..diyorum ya arkadaş gibi haftada 2-3 kere görüşüp sohbet ediyoruz ama o konuya hiç girmedik ilişki içindede değiliz zaten.yani ortada yalan yok saklama var diyelim

Aramızda yalan söylemek gibi bir durum yok..diyorum ya arkadaş gibi haftada 2-3 kere görüşüp sohbet ediyoruz ama o konuya hiç girmedik ilişki içindede değiliz zaten.yani ortada yalan yok saklama var diyelim
İlişki içinde değilseniz özelinizi de anlatmanız gerekmez. Özel bir ilişkiye başlamak isterse söylersiniz.

15-20 gundur gorustugum birinden eskiden evli oldugunu ogrenmem kndimi aptal yerine konmus hissettirirdi.
Mantikli insan zaten sizi kisiliginize gore degerlendirir, degerlendirmeyecek adam da 3 yil gecsese baska seylere takilir kalir.
Hem bu kabahat degil ki saklayasiniz, siz bu konuyla ilgili ne hissederseniz onu yansitirsiniz.
Benim arkadasim siZinle ayni seyi yasadi gorustuklerine bile sakayla karisik ben birinciyi bir ayda bosamisim seni mi cekicem derdi. Suan ilk defa evliligini onunla yapan biriyle evli zaten..

İlişki içinde değilseniz özelinizi de anlatmanız gerekmez. Özel bir ilişkiye başlamak isterse söylersiniz.
İşte birazda bu yüzden..bişey yok ama bil istedim ben böyle bisey yasafim demek olmayacak gibi.kendi kendimë gelin güvey oluyormuşum gibi olacak

15-20 gundur gorustugum birinden eskiden evli oldugunu ogrenmem kndimi aptal yerine konmus hissettirirdi.
Mantikli insan zaten sizi kisiliginize gore degerlendirir, degerlendirmeyecek adam da 3 yil gecsese baska seylere takilir kalir.
Hem bu kabahat degil ki saklayasiniz, siz bu konuyla ilgili ne hissederseniz onu yansitirsiniz.
Benim arkadasim siZinle ayni seyi yasadi gorustuklerine bile sakayla karisik ben birinciyi bir ayda bosamisim seni mi cekicem derdi. Suan ilk defa evliligini onunla yapan biriyle evli zaten..
Şimdide bundan çekiniyorum..saklamama daha çok tepki verirse.söyleyeceğim ama laf arasında bende öyle Şakayla karışık mi yoksa ciddi ciddi oturup konuşmak mi onu bilemedim

İşte birazda bu yüzden..bişey yok ama bil istedim ben böyle bisey yasafim demek olmayacak gibi.kendi kendimë gelin güvey oluyormuşum gibi olacak
Tabii... bırakın karşınızdaki kişi size açılsın. Siz de cevap olarak böyle bir evlilik geçirdiğinizi bu nedenle insanlara fazla güvenmediğiniz vs söylersiniz.

Dayımın var böyle bir anısı

Bir eğitimde birisi ile tanışmış

Orada ili kişi çift olmuş öbürleri biz nişanlandık diye ilan etmiş

Dayım da bu kişiye ilişkimizi ileri boyuta taşıyalım mı demiş

O da ben evlendim ayrıldım demiş bence daha önce söylemesi olmazdı zaten

Ama yine de o dönemin şartlarında ailesi vs zaten uzak 20 gün gördün kim kusurlu bilemeyiz çevrenden başka kız bul vs demişlerdi

O evlenmedi o kişi ile ama bir başkası evlenmiş

Laf arasında bir şey anlatır gibi söyleyin eski eşim eski Kv dem deyip bir olay anlatın sonra da öyle dedim ama zaten 1 ay evli kaldık vs der açıklarsınız

Dayımın var böyle bir anısı

Bir eğitimde birisi ile tanışmış

Orada ili kişi çift olmuş öbürleri biz nişanlandık diye ilan etmiş

Dayım da bu kişiye ilişkimizi ileri boyuta taşıyalım mı demiş

O da ben evlendim ayrıldım demiş bence daha önce söylemesi olmazdı zaten

Ama yine de o dönemin şartlarında ailesi vs zaten uzak 20 gün gördün kim kusurlu bilemeyiz çevrenden başka kız bul vs demişlerdi

O evlenmedi o kişi ile ama bir başkası evlenmiş

Laf arasında bir şey anlatır gibi söyleyin eski eşim eski Kv dem deyip bir olay anlatın sonra da öyle dedim ama zaten 1 ay evli kaldık vs der açıklarsınız
kesinlikle kusur kimin belli olmaz ama kimsede ayrılmak için evlenmez. ha benim hakkımda hayırlıysa olur bi şekil değilse zaten bitecekse böyle bitsin..ama geriliyorum bugün söyleyeceğim :(

İlk konum çok heyecanlıyım bu temiz sayfa benim olduğu için teşekkür ederim hep şakaya vurup dertleri derine atmışımdır ama artık boyumu aşıyor..3.5 yıl önce 1 ay süren bir evliliğim oldu.daha sonra bir kaç kişiyle tanıştım ama ya ayrılmamdan faydalanmaya çalıştılar yada olmadı bi şekilde.bende şu yolu izlemeye karar verdim yeni hayatıma girecek kişiye söylemeyip önce beni tanıması için biraz zaman geçirmek.biri geldi çaldı kapıyı 15-20 gündür görüşüyoruz normal arkadaş gibi ve haberi yok olaylardan.nasıl söyleyebilirim ne zaman hiç bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
1 ay içinde neden ayrildiniz ki...bence de baştan dürüst olun sizi tanimak isteyen her türlü tanir..

Iyi yapmiyorsunuz boyle. Karsinizdaki erkek yapsa bunu kizarsiniz ama. Herseyi basindan konusmak daha iyi. Daha sonra size karsi davranislarina bakarsiniz.

Dürüst olmalısın söylemelisin bence. ileride sizi çok sevse bile bunu geç söylemenizden dolayı size güveni azalıcaktır.

Back
X