Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

yok canım bilmiyorum ismini, niyet belirli olduktan sonra ismin önemi yok zannımca
ben de yarın türbeye gidebilirsem dua edeceğim hepimize.
Allah kabul etsin.

yok canım bilmiyorum ismini, niyet belirli olduktan sonra ismin önemi yok zannımca
ben de yarın türbeye gidebilirsem dua edeceğim hepimize.
Allah kabul etsin.

amin

Orası öyle tabi Rabbim bilir kimin ne derdi olduğunu kuşkusuz. Bazen isimleriyle niyet etmemizi isteyenler oluyor o sebepten söylemiştim canım.

Çok mutlu olurum dualarına bizi de katarsan. Allah razı olsun.

Bende okumak isterim benide aranıza alın ancak arapçası kaçıncı sayfada bulamadım arapcadan okursam daa iyi olur sanırım

mavimenekşe ve bahar için duaları okudum. Rabb'im bu mübarek cuma gecesi hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. En kısa zamanda güzel haberlerini alalım...

Bende okumak isterim benide aranıza alın ancak arapçası kaçıncı sayfada bulamadım arapcadan okursam daa iyi olur sanırım

bu bir dua kitabından canım Kur'anda yazmıyor ama içinde Kur'andan ayetler de var.
vck arapça olarak yazılışını bulamadığı için yazamamıştı hala da öyle sanırım
eğer Kur'an okuyosan kolaylıkla yazımı çözebilirsin.

kızlar liste değişti mi benmi karıştırdım
dün girememiştim yazamadım
ben dünü bügünü okudum
güneyder silindi salı gününden mi başladı liste
ben onada okumuştum
pazartesi güneyder için salı günü turkuaz için okudum
benim evde bi kağıda yazdım liste var hergün ona bakıp okuyorum

o listeye göre
1 güneyder
2 turkuaz
3 zarif inci
4 doğa3
böyle gidiyo ilk başta öyle değilmiydi yanlış bişeyler yaptım galiba:18::18:

merhablarr kızlarrr sızdenn allah razı olsunnn dun hamıle oldugumu ogrendımmm rabbım dıleyen herkeze versın ınsl..paylasmak ıstedım sızınlede duaedınde bebegımı saglıcakla kucagıma alıyım ınsl..rabbım dıleyen herkeze versınn sımdıden sagolun dualarını z icınnnn

doğa3 için okudum Allah kabul etsin.

Slm kizlar. Allah im bu mubarek persembe gecesinde okudugumuz dualarimizi kabul etsin ins. tez zamanda hayirli bir sekilde Bizlere Allah dan korkan vicdanli durust guvenilir sadik hayirli bir insanla hayirli huzurlu bir yuva nasip etsin ins.bir omur boyu bizi gonulden sevecek sayacak deger verecek hayirli bir insan ile bize omur boyu ayni yastiga hayirla huzurla bas koymayi nasip etsin ins. Bende yazmis oodugunuz salavati ve zikiri sizler ( emine, saniye, asli, esilayagmu, aybirgen, moon light) adina okudum. Allah kabul etsin amin amin Ya Rabbi. İns tez vakitte bizlerin karsina da hayirli biri cikarda bizde hayirli bir yuva kurup hayirli huzurlu bir omur sureriz. İns Allah im bizleri huzurlu yuva hayirli es hasretiule birakmasin ins.

Cnm slm evt degisti bazilari listeden cikti. Bugun esmeralda icin okuduk.
Yarin doga3 icin okuyacagiz. Allah kabul etsin ins. Hepimizin dualarini

Cnm Allah kucagina hayirla ve saglikla almayi nasip ins evladini. Allah im isteyenlere banada ins o gunleri hayirli bir sekilde nasip etsin ins. Amin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn allah razi olsun canimm

amin amin amin... Allah kabul etsin inşallah.

Bende şimdi bitirdim haber vereyim dedim. Umarım Rabbim tez vakitte hayırlı kısmetlerimizi karşımıza çıkarır ve hayırlı bir şekilde tamamına erdirir. O kadar çok istiyorum ki hayırlı, huzurlu, mutlu, çocuklu bir yuvam olmasını bilemezsiniz kızlar eminim sizde aynı istekle rabbime el açıyorsunuzdur Hepimize Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.

Cnm slm evt degisti bazilari listeden cikti. Bugun esmeralda icin okuduk.
Yarin doga3 icin okuyacagiz. Allah kabul etsin ins. Hepimizin dualarini

Bayağı karıştı sanırım.Bugün yani Perşembe doğa ya okunacak,yarın cuma moonlight icin okunacak bildigim kadarıyla.
Listenin son durumu böyle,yanlışım varsa duzeltin lütfen arkadaslar.

burcu_81 kullanıcısından alıntı

1.turkuaz8------------------sali okundu
2.esmeralda------
3.doga3---------------------
4.moonlight_night-------------
5.aybirgen-------------------
6.hytdnze--------
7.burcu_81-------------------
8.nurlum---------------------
9.dttubakoc------

hanımlar bu ara nete pek giremiyorum başımda öyle bir dert var ki..( neyse listeyi düzenleyen arkadaşlardan allah razı olsun

Sıkıntını en kısa sürede atlatırsın inşallah,Allah yardımcın olsun.

Çok sevindim senin adına hayırlı olsun,Allah bebeğini sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Bebek için açılan elleri Rabbim hayırlısıyla boş çevirmesin,isteyen herkese hayırlı evlat,hepimizede hayırlı anne-baba olmayı nasip etsin inşallah.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

baharcığımın duasını okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…