Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canım valla ne geldi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. olur bazen öyle insan hayatında üst üste insanı yorar bunaltır.
Ama Rabbim sabrını da verir canım. sende de Allah razı olsun böyle bir topic açıp biraraya gelmemize vesile olduğun için.
öpüyorum kib sevgiler

canım cemrem,mavımenekse,bahar ve mrvb arkadaslarımızın dualarını okudum Rabbım tez zamanda kabul eder insallah...

Kızlar beni bağışlayın, ben dün gece okuyamadım. Bugün okuyacağım inşallah.
Hayırlı cumalar hepinize.

Kızlar Allah inşalahh gönlünüze göre verir..bende yeni evliyim evlenebileceğimi düşünmüyodum yaşım 26 ama sanki kısmetm kapanmş gibi geliyordu..öyle bi zamanda oluyor ki pat diye karşısına çıkıyo insann hiç beklemediği anda..Allah tüm bekarların gönlüne göre hayrlı eşler kısmet etsin..ama hayırlısını istemek en önemlisi sanırım..

oda bişey mi ben asla evlenmem asla asla asla işim olmaz die naralar atıodum 1 haftalıgına ankaraya geldim hooop koca buldum döndüm asla dien ben şimdi 20 yasında evimim kadını çocuklarımın anasıyım (cocugum yok sözgelimi )

..........................................................................................

Son düzenleme:
mesj tekrarıı...........................................................................

Son düzenleme:

haha kısmet valla yaa..

kızlar kusura bakmayın yazamadım kaç gündür ama aksatmıyorum besmelelerimi merak etmeyin okudum herkes için, haftasonu da yazamazsam bile okudum sayın okuyorum çünkü atlamıyorum.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

Kızlar bugün türbede turkuaz8 esmeralisa hurremsultan ve ismi aklıma gelmeyen bu topikteki herkes için toptan dua ettim hayırlı, gönlümüze göre kısmet bulmamız için. Allah kabul etsin.

amin inşallah canım..

Aynı hisleri bende yaşıyorum sanki hiç evlenemeyecekmişim, hayırlı bir eş adayı karşıma hiç çıkmayacak gibi hissediyorum bazen.

Okuduğun dualar olmuşmuydu peki bekarken hayırlı yuva kurmak niyetiyle. Rabbimize el açıp dua etmek kafi elbette ama niyet edip okuduğun belirli bir dua olmuş muydu? Eğer varsa paylaşırsan çok mutlu olurum canım.

İnsan böyle güzel şeyleri okuyunca seviniyor umudunu yitirmiyor. Sağol duygularını paylaştığın için.

Kızlar bugün türbede turkuaz8 esmeralisa hurremsultan ve ismi aklıma gelmeyen bu topikteki herkes için toptan dua ettim hayırlı, gönlümüze göre kısmet bulmamız için. Allah kabul etsin.

amin.. Allah razı olsun canım.

Rabbim dualarımızın karşılığını hayırlı bir şekilde tez vakitte versin (inşallah).

Dualarına beni de kattın sağolasın canım.. Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Asli cim Allah razi olsun cnm RAbbim dualarimizi kabul etsin ins. Allah im ne olur bizlerede burda hepimiz hayirli eslerimizden hayirli yuvamizdan bahsedelim bizde. Cocugumuzdan evimizin huzurundan bahsedelim. Bu sefer burda yuvalarimizi huzuru hayirli esimiz hep hayirli kalmasi icin dua edelim ins Allah im tek yurek olup ettgimiz dualarimizi kabul eyle amin amin YA Rabbi.

Son düzenleme:
canım ben merve (mrvb) arkadaşımızın duasını okudum Allahım tez zamanda evladına kavuştursun inşallah.

ben duamı okudum...
rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder arkadaşımıza inş

seni ekledim diğer okunuan arkadaşların dualarınıda tamamlaya bilirmisin?

Doga3 ve esmeralde ıcın okudum kızlar Allah kabul etsın sıradakı arkadası yarınmı okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…