- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
merhaba hanımlar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum herşey üst üste gelir derler ya işye öyle bir noktadayım
başıma gelen şeyleri yazsam roman olur..:)) sanırım piskolojik destek almam gerekecek..(
neyse listeyi yoluna koymuşsunuz bugünden itibaren artık burdayım karışıklıkları engellemeye çalışırım allah razı olsun kızlar
amin amin amin... Allah kabul etsin inşallah.
Bende şimdi bitirdim haber vereyim dedim. Umarım Rabbim tez vakitte hayırlı kısmetlerimizi karşımıza çıkarır ve hayırlı bir şekilde tamamına erdirir. O kadar çok istiyorum ki hayırlı, huzurlu, mutlu, çocuklu bir yuvam olmasını bilemezsiniz kızlar eminim sizde aynı istekle rabbime el açıyorsunuzdurHepimize Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.
Kızlar beni bağışlayın, ben dün gece okuyamadım. Bugün okuyacağım inşallah.
Hayırlı cumalar hepinize.
oda bişey mi ben asla evlenmem asla asla asla işim olmaz die naralar atıodum 1 haftalıgına ankaraya geldim hooop koca buldum döndüm asla dien ben şimdi 20 yasında evimim kadını çocuklarımın anasıyımKızlar Allah inşalahh gönlünüze göre verir..bende yeni evliyim evlenebileceğimi düşünmüyodum yaşım 26 ama sanki kısmetm kapanmş gibi geliyordu..öyle bi zamanda oluyor ki pat diye karşısına çıkıyo insann hiç beklemediği anda..Allah tüm bekarların gönlüne göre hayrlı eşler kısmet etsin..ama hayırlısını istemek en önemlisi sanırım..
oda bişey mi ben asla evlenmem asla asla asla işim olmaz die naralar atıodum 1 haftalıgına ankaraya geldim hooop koca buldum döndüm asla dien ben şimdi 20 yasında evimim kadını çocuklarımın anasıyım(cocugum yok sözgelimi )
aynen allah herkese mutlu sıcak bi yuva kıymet bilir bi eş versinhahakısmet valla yaa..
Kızlar Allah inşalahh gönlünüze göre verir..bende yeni evliyim evlenebileceğimi düşünmüyodum yaşım 26 ama sanki kısmetm kapanmş gibi geliyordu..öyle bi zamanda oluyor ki pat diye karşısına çıkıyo insann hiç beklemediği anda..Allah tüm bekarların gönlüne göre hayrlı eşler kısmet etsin..ama hayırlısını istemek en önemlisi sanırım..
Kızlar bugün türbede turkuaz8 esmeralisa hurremsultan ve ismi aklıma gelmeyen bu topikteki herkes için toptan dua ettim hayırlı, gönlümüze göre kısmet bulmamız için. Allah kabul etsin.
MRVB ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARI OLMASI
Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------XXXXX
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------okudu
pıtırcık_43-------------okudu
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------okudu
whattodonow----------
hpk(pınar)--------------
burcu_81---------------
doga3------------------OKUDU
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------
bahar85----------------
mrvb-------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------XXXXX
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------
seni ekledim diğer okunuan arkadaşların dualarınıda tamamlaya bilirmisin?
esmeralda için okumasını tamamlayanlar
1.turkuaz8------------------okudu
2.esmeralda
3.doga3---------------------okudu
4.moonlight_night-------------okudu
5.aybirgen-------------------okudu
6.hytdnze-------------------okudu
7.burcu_81-------------------okudu
8.nurlum---------------------okudu
9.dttubakoc
10.okyonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?