Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

kendi duamı okudum okuyan arkadaşlar Allah sizden razı olsun ve tüm dualarımızı kabul etsin

arkadaşlarımızın dualarını okudum Allah kabul etsin amin

selam arkadaşlar ben birkaç gün liste yayınlamama kararı vermiştim çünkü listemizde eksiklikler var sizleri sıkmak istemiyorum ama lütfen duyarlı olalım .

nasıl yani dua okumaya aramı verdiniz? eksiği olanlar tamamlaya bilir eksiği olan kişileri beklersek dua geç bitmezmi? benim hiç eksiğim yok

Esma-----------vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
cemre29---------bahar,mrvb
nisanbu----------whattodonow,hpk,burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
sengelen-----------hpk,burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
flzask--------mrvb
nekadarzor--------sevil,mrvb
whattodonow---------tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
burcu_81----------mavimenekşe,bahar,mrvb
sevil-------------as25,cemre29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask,pıtırcık,oknk,tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
cemre1987--------bahar,mrvb
mavimenekşe-------vck
mrvb----------bahar,mrvb
skyline----------oknk,tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
suzan-------cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
aşkbebek--------mrvb
su1938--------mavimenekşe,bahar,mrvb
yattaravalli------burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
zarifinci-------bahar,mrvb
beklenengüngelecek-----------haber bekleniyor
asinaz------haber bekleniyor

Son düzenleme:
evet öyle yapıyorum allahım kabul etsin dualarımızı.

allah kabul etsin canım allah razı olsun bende aksamadan okunsun istiyorum ama kimseyi de sıkmak istemiyorum sonuçta herkes dua okumanın bilincinde olan kişiler ama bazen işleri olabiliyor önemli olan duaların okunması inşallah en kısa zamanda bitircez ve başka dualarada geçicez

Kızlar bugün türbede turkuaz8 esmeralisa hurremsultan ve ismi aklıma gelmeyen bu topikteki herkes için toptan dua ettim hayırlı, gönlümüze göre kısmet bulmamız için. Allah kabul etsin.

Allah razi olsun canim, cok tesekkür ederim,
daha cok dualar edelim burda, biraz saldik bayram nedeniyle, ama yine basliyalim :)

rabbim hepimizin gönlüne göre versin.hayırlı insanlarla ömür boyu sevceğimiz insanlarla karşılaştırsın inşallaah....

Cnm Allah kucagina hayirla ve saglikla almayi nasip ins evladini. Allah im isteyenlere banada ins o gunleri hayirli bir sekilde nasip etsin ins. Amin

amın kızlar ben hıc belemedıgım anda ocak subat ayı ıcın tup bebege hazırlanırken oldu tumbunlar rabbım sabrımızı denıyor unutmayalım hep dua sukur ve sabır ıcınde olalımınsll kı bebegımız ummadıgım z anda gelır ınslll bıs 3-4gundur ruyada gıbıyız kalbımın atısını duyana kdrda öle olucak sanırım dua edınde hersey yolunda gıtsın tum bebek ısteyen ark.duadasınız ınsl...rabbım dılegınıze kavustursun ınslll

ooo süper haber çok şükür Rabbim dualarını kabul etmiş ne güzel

İnş. herkesin duası kabul olurr

esmeralda için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8------------------okudu
2.esmeralda
3.doga3---------------------okudu
4.moonlight_night-------------okudu
5.aybirgen-------------------okudu
6.hytdnze-------------------okudu
7.burcu_81-------------------okudu
8.nurlum---------------------okudu
9.dttubakoc-------------------okudu
10.okyonus--------------------okudu

doga3 için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8-----------------Okudu
2.esmeralda
3.doga3---------------------okudu
4.moonlight_night------------okudu
5.aybirgen-------------------okudu
6.hytdnze---------------------okudu
7.burcu_81-------------------okudu
8.nurlum---------------------okudu
9.dttubakoc----------------okudu
10.okyonus-----------------okudu

moonlight_night için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8
2.esmeralda
3.doga3
4.moonlight_night
5.aybirgen
6.hytdnze
7.burcu_81
8.nurlum
9.dttubakoc
10.okyonus

çok sevindim canım ya allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayatın hep rüyadaymış gibi geçsin canım

Tamam canım. Benim adıma da niyet edersen bende mutlu olurum ;D

LİSTE:

HurremSultan2012 ---> Emine

Esmeralisa ---> Saniye

ben yeni gördüm inş. bugün okuycam hepiniz için...

Turkuazım Rabbim senden razı olsun inş. hep dualarındayız inş. herşey gönlüne göre olur cnm bnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…