canım merhaba
canım diyanet işlerinin sayfasını okurmusun http://kurul.diyanet.gov.tr/sorusor/sorusor.aspx
sayfada yazanı kopyalıyorum
Hanımlar âdet günlerinde veya nifâs (loğusalık) hallerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, Kelime-i şehâdet, Kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Aynı şekilde tefsir, hadis ve fıkıh gibi dinî eserleri okuyup mütalaa edebilirler (Merğînânî, el-Hidâye, I, 31; İbn Nüceym, Bahru’râik, I, 49; Şirbînî, Muğnî’l-Muhtâc, Beyrut, 1418/1997, I, 120-121, 172).
diyanet işleri başkanlığının soru sor bölümünden alıntıdır.
Arkadaslarim Cumamiz mubarek olsun hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin
dun gecede dua edip uyudum gece ruyamda tek tas yuzuk gordum, elime takmisim bakiyorum cok guzel buyuk tasi var ama parmagima biraz buyuk geliyordu yuzuk.. cok dusundugumden mi yoksa oyle gercekten karsima artik birisi cikacagi dualarim kabul olacagi icin mi bilmiyorum ama ruya iste:)
gonulden dua etmeye herzaman devam edelim Yuce Allah sabredenlerle beraberdir ..
Arkadaşlar bu dua çok önemli ve çok tesirli bir dua muhakkak okuyun..
birde kün fe yekun ün geçtiği bir ayet varki onu devamlı okumanızı tavsiye ederim
yasin/82.ayeti..
" İnnemâ emruhu iżâ erâde şey-en en yekûle lehu kun feyekûn "
Meali : Bir şeyi dilediği zaman, O'nun emri yalnızca: 'Ol' demesidir; o da hemen oluverir.
ben bu duayı ağzıma tekerleme yapıp sürekli okudum sizde okuyun arkadaşlar..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?