Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

HADİBORAZAN arkadaşım için okudum.

Yüce Rabbim inşallah kabul eder.

Allah gönlündeki neyse onu sana hayırlısıyla en kısa sürede inşallah nasip eder.

Şu mübarek günlerin hayrına Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah... Aminnn....

Nazlıefe çok sevindim. Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Darısı en kısa sürede diğer arkadaşlarımızın başına inşallah....

Ben şuna gönülden inanıyorum ki burdaki tüm arkadaşlarımızın duası er yada geç kabul olacak.

Yüce rabbimin bizleri geri çevireceğini düşünmüyorum.

Yeter ki gönülden inanalım ve dualarımızı edelim...

benimde niyetim hayırlı sağlıklı evlatlarımın olması
çoğumuz evlat sahibi olmak niyetiyle okuyoruz
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Benim hacetimin gerçekleşmesi için önümüzdeki hafta bir adım atacağım.

Hacetim işimde bana şeflik verilmesi. Yıllardır çalışıyorum bir türlü emeklerimin karşılığını alamadım. Ağlamayana emzik vermezlermiş yaaa ben de bir adım atıp gidip yönetimle konuşucam.

Herkes bunu hakettiğimi söylüyor ama maalesef icraat yok.

Açıkçası ben de çok istiyorum emeklerimin karşılığını alabilmeyi...

O nedenle sizlerden bir ricam olacak. Benim için dua edermisiniz?

Diğer arkadaşlara haksızlık olmasını da istemem tabiki ama bu ay içinde bu oldu oldu olmadı kısmet değilmiş diyeceğim napalım....(yılda birkez sadece görev tanımları değişiyor-aralık)

benimde niyetim hayırlı sağlıklı evlatlarımın olması
çoğumuz evlat sahibi olmak niyetiyle okuyoruz
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım merak etme ben senin yerine de okurum. Adetliyken insan okuyamadığı için kendini kötü hissediyor.

Yüce rabbim cumalarımızın ve şu mürarek günlerin hayrına inşallah sana en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip eder.

Şimdi toplantıya gidiyorum. Gelince okuyacağım. İçimden geldi. Sırayı bozacağım ama olsun...

Son düzenleme:

Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebek istiyorum.Bebeğimiz olmuyor bizimde ve ben çok üzülüyorum,çok dert ediyorum.Biliyorum olmamasında da bir hayır var,Rabbim en hayırlı zamanda verecek ama işte insanım bende,çok acıtıyor canımı bu konu,eşim önumuzdekı hafta sperm testını yenılıcek ve 1 tane bıle çıksa şükredicez..Bu dua vesilesiyle inşaallah tüm isteyenlerin ve benimde bir bebeğim olur hayırlısıyla..arkadaslar benıde yazın lısteye Allah rızası ıcın ve nasıl ne yapacağımı banada anlatınkı yardımcı olayım rabbım hepımızın bebeğini nasip etsın

‎100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur

Esilayagmur.............100
buujuu....................100
kalbindesakli.............100
sevgilim06................100
hurremsultan2012......100

Şu mübarek cuma gününün hürmetine Allah kabul etsin.Sizler için okudum.

arkadaslar lısteyı tekrar duzenleyebılırmısınız.en son kımde bıttı görsek olurmu.

Canım inşallah Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eder en kısa sürede....

Tabiki eminim canınız çok acıyordur. Allah'tan ümit kesme O okdar büyük ki ol dediği herşey oluyor. Sadece zamanı vardır.

Şu aziz mübarek günde senin için de dua edicem. İnşallah bir mucize ile karşılaşır ve eşinin sperm tahlili güzel çıkar.

Allah senden razı olsun canım inşllh bı mucıze gerceklesır hayatımda rabbım ızın verır.. Rabbım senınde gönkunde ne muradın varsa kabul etsın ınsallah amın

Allah senden razı olsun canım inşllh bı mucıze gerceklesır hayatımda rabbım ızın verır.. Rabbım senınde gönkunde ne muradın varsa kabul etsın ınsallah amın

Allah senden de razı olsun canım ne demek.

Şİmdi senin için de okuyacağım.

Bu aziz mübarek gün Allah dualarımızı kabul eylesin.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız.

Rabbim bugüne kadar benim dualarımı geri çevirmedi. Bunları da çevirmez inşallah....

aminnnn inşallah canım arkadasım inşalah.. dua almak benı okadar mutlu edıokı inan içime umut doğuyo rabbım bana ve tum bebeğini bekleyenlere tez vakıtte nasip etsin bende senın gönlundekı neyse onun olması ıcın rabbıme dua edıcem

Ecrin23 arkadaşım için okudum.

Yüce rabbim hayırlı haberler almanı ve sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bir evlat sahibi olmana yardımcı olsun.

İnşallah duam kabul olur da rabbim seni mutlu eder. Yüzünü güldürür.

Daha doğrusu hepimizin yüzünün gülmesini nasip eder inşallah...

Allah razı olsun arkadasım rabbım açtığımız ellerı dualarımızı kabul etsın..inşallah hayırlı haberler alıp burada paylaşırım. rabbım senınde yuzunu guldursun bende sana duamı ettım okudum yüce rabbım gönlundekı muradın neyse sana nasip etsın inşallah.

Allah razı olsun arkadasım rabbım açtığımız ellerı dualarımızı kabul etsın..inşallah hayırlı haberler alıp burada paylaşırım. rabbım senınde yuzunu guldursun bende sana duamı ettım okudum yüce rabbım gönlundekı muradın neyse sana nasip etsın inşallah.

Allah razı olsun canım.

İnşallah dualarımız kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…