arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende sizler için okumak isterim.kim için ne dilekle okucam bilgi verirseniz sevinirim.
bu arada benım dileğim niyetim çoğumuz gibi hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımın olması.
benıde listeye eklerseniz sevinirim.
allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
benimde niyetim hayırlı sağlıklı evlatlarımın olması
çoğumuz evlat sahibi olmak niyetiyle okuyoruz
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Canım merak etme ben senin yerine de okurum. Adetliyken insan okuyamadığı için kendini kötü hissediyor.
Yüce rabbim cumalarımızın ve şu mürarek günlerin hayrına inşallah sana en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip eder.
Şimdi toplantıya gidiyorum. Gelince okuyacağım. İçimden geldi. Sırayı bozacağım ama olsun...
ben adetliyim şuanda bitince listeye kaldığım yerden devam edeceğim
Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebek istiyorum.Bebeğimiz olmuyor bizimde ve ben çok üzülüyorum,çok dert ediyorum.Biliyorum olmamasında da bir hayır var,Rabbim en hayırlı zamanda verecek ama işte insanım bende,çok acıtıyor canımı bu konu,eşim önumuzdekı hafta sperm testını yenılıcek ve 1 tane bıle çıksa şükredicez..Bu dua vesilesiyle inşaallah tüm isteyenlerin ve benimde bir bebeğim olur hayırlısıyla..arkadaslar benıde yazın lısteye Allah rızası ıcın ve nasıl ne yapacağımı banada anlatınkı yardımcı olayım rabbım hepımızın bebeğini nasip etsın
Canım inşallah Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eder en kısa sürede....
Tabiki eminim canınız çok acıyordur. Allah'tan ümit kesme O okdar büyük ki ol dediği herşey oluyor. Sadece zamanı vardır.
Şu aziz mübarek günde senin için de dua edicem. İnşallah bir mucize ile karşılaşır ve eşinin sperm tahlili güzel çıkar.
arkadaslar lısteyı tekrar duzenleyebılırmısınız.en son kımde bıttı görsek olurmu.
Allah senden razı olsun canım inşllh bı mucıze gerceklesır hayatımda rabbım ızın verır.. Rabbım senınde gönkunde ne muradın varsa kabul etsın ınsallah amın
Allah senden de razı olsun canım ne demek.
Şİmdi senin için de okuyacağım.
Bu aziz mübarek gün Allah dualarımızı kabul eylesin.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Rabbim bugüne kadar benim dualarımı geri çevirmedi. Bunları da çevirmez inşallah....
Ecrin23 arkadaşım için okudum.
Yüce rabbim hayırlı haberler almanı ve sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bir evlat sahibi olmana yardımcı olsun.
İnşallah duam kabul olur da rabbim seni mutlu eder. Yüzünü güldürür.
Daha doğrusu hepimizin yüzünün gülmesini nasip eder inşallah...
Ecrin23 arkadaşım için okudum.
Yüce rabbim hayırlı haberler almanı ve sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bir evlat sahibi olmana yardımcı olsun.
İnşallah duam kabul olur da rabbim seni mutlu eder. Yüzünü güldürür.
Daha doğrusu hepimizin yüzünün gülmesini nasip eder inşallah...
Allah razı olsun arkadasım rabbım açtığımız ellerı dualarımızı kabul etsın..inşallah hayırlı haberler alıp burada paylaşırım. rabbım senınde yuzunu guldursun bende sana duamı ettım okudum yüce rabbım gönlundekı muradın neyse sana nasip etsın inşallah.
Allah razı olsun canım.
İnşallah dualarımız kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?