Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

arkadaslar kusura bakmayın ilk defa liste yaptım mutlaka hatam olmustur yazmadıgım olmustur bu konuda hıc tecrubelı degılım baya bı ugrastım kusurum varsa affola..............

Canım senin hazırladığın liste ile doğru orantılı olarak bie excel tablosu hazırladım. Tek sayfada takip yapabileceğimiz ama nasıl yüklerim bilmiyorum.

ahh ahh beni de alın aranıza.ben bu konuda demirbaş oldum
herkes gönlündeki işe,hakettiği şekilde en kısa zamanda ulaşsın inş.

Cumamiz mubarek olsun, bende okudum hepimize dun gecede bugunde, okuyan herkestende Allah razi olsun
birimizden birinin muradi olsa, birimizden birinin dilegi olsa bile kendimin olmus giibi mutlu olacagim, insallah Rabbim dualarimizi kabul eder

Cumamiz mubarek olsun, bende okudum hepimize dun gecede bugunde, okuyan herkestende Allah razi olsun
birimizden birinin muradi olsa, birimizden birinin dilegi olsa bile kendimin olmus giibi mutlu olacagim, insallah Rabbim dualarimizi kabul eder

Allah kabul etsin canim.Allah sendende razi olsun.Dualarini kabul etsin allahim

Kimseler gelmiyor topige.Evlendinizmi nettiniz kizlar :-D
Hadi sizleride bekliyoruz.Bize katilin dualara beraber amin diyelim

Adetli oldugum icin okuyamiyorum.Hakkinizi helal edin.
Ama ayetel kursi ve kevser suresi okudum gonderdim sizlere.Allah dualarinizi kabul etsin.

nisanbunun yaptığı son liste

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569----
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85---

selam arkadaşlar bende arkadaşmız için dua okumak istiyorum kimin için okuycaz ve ne isticez o kişi için isteği nedir?bilen varmı kime okucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…