- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
allah razi olsun senden ben cok istedim listeyi olusturayim ama hiiiic anlamiyorum.hakkini helal et bizlere olurmu canim.allahim ne sikintin varisa gidersin bebeklerin olsun yuvan mutlu huzurlu olsun insallah
ben vck ve umutsuz arkadaşlarım için okudum. Ama adet oldum sanırım. diğer arkadaşlarınki gusül alınca tamamlayacağım. Hakkınızı helal edin...
slm kızlar ben bu topiği yeni gördüm mümkünse bende katılsam olurmu ama şartlar nasıl ne şekilde okunacak
beni katarsanız aranıza nasıl bir süreçte okunacağınıda yazın ben başka topiklerdede dualardayım zor olmazzsa bende katılırım
kenzül arş çok büyük bir dua eşimi çokkkk seviyordum ama ailem istememişti bende çok dua yaptım ve kenzul arşı hergün okudum ve
veeeeee eşime kavuştum çokkkk şükür
inş bu defada okur veeee bebeğime kavuşurum ve hepimiz kavuşuruz inşşşşş
arkadaslar cok ozur dilerim ben tamamen unutmusum burdaki dualari cunku ben okudugumda en son esma arkadasimiz vardi onuda okuyup bitirmistim ama yeni eklenen arkadaslarimiz varmi fakat gercekten sayfa cok karisik ben suan anlamadim kim var listede kimin dua sirasindayiz falan hepsi birbirine karisti kafamda:))listenin son haline gorebilsek iyi olur
nekadarzor isimli arkadaşım benim için okuduğun dua için çok teşekkür ederim, ben de senin için okudum şimdi Allah senin de gönlündekini versin inşallah..Eğer net bir sıralama yapılırsa ben hergün okumak isterim..
Ben artık listeye yetişemez oldum çünkü her yeni gelen kişi ilk arkadaştan okumaya başlıyo listeyi güncelliyorum ve bir türlü devamı gelmiyo,bir dua topiğim daha var onu takip edicem diye buna yetişemiyorum ben artık bunu takibini yapamıcam ya sen o dediğin listeyi oluştur yada herkes kendine hergün 1 kere okumayı alışkanlık haline getirsin,sana bırakıyorum Rabbim bütün arkadaşlarımın gönlüne göre versin,bu duanın çok büyük bir dua olduğunu okudum ve okuyup herkesin faydalanmasını istedim,banada bi Allah razı olsun deseler yeter,bebek isteyen herkes en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşaallah benide dualarınızda unutmayın olur mu...
hangi dua'yi okuyorsunuz kizlar bende okurum
capri ve sevgilim06 icin okudum Allahim gonullerindekini nasip etsin
Canım haklısın ben artık listeye yetişemez oldum çünkü her yeni gelen kişi ilk arkadaştan okumaya başlıyo listeyi güncelliyorum ve bir türlü devamı gelmiyo,bir dua topiğim daha var onu takip edicem diye buna yetişemiyorum ben artık bunu takibini yapamıcam ya sen o dediğin listeyi oluştur yada herkes kendine hergün 1 kere okumayı alışkanlık haline getirsin,sana bırakıyorum Rabbim bütün arkadaşlarımın gönlüne göre versin,bu duanın çok büyük bir dua olduğunu okudum ve okuyup herkesin faydalanmasını istedim,banada bi Allah razı olsun deseler yeter,bebek isteyen herkes en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşaallah benide dualarınızda unutmayın olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?