Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

olmazsa ben yarın lıstelere bır göz atayım.tekrar guncelleyeyım

Canım ben ilgilenmeyipde çekilmedim yetişemediğim için çekildim bilgin olsun

Canım ben ilgilenmeyipde çekilmedim yetişemediğim için çekildim bilgin olsun

yok nısanbu sen nıye ustune alındın kı...bılıuyorum dıger duadada bırlıkteyız..olurmu öyle sey.sonucta sen vesıle oldun.ama ben sana ıkı kız msj atmama ragmen özelden cvp gelmeyınce kendımce dusundum bır sorun mu var dıye...neyse önemlı degıl canın sagolsun...sonucta hepımız cabalıyoruz bırseylere vesıle olmak ıcın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Arkadaşlar , liste ne listesi neyin listesi bilmiyorum ama , duayı isteyen herkese okuyacağım her gün . Benim de Rabbimden çok önemli bi dileğim var . bunun içinde zamanınız olduğunda beni de dualarınıza eklerseniz çok mutlu olacağım . Rabbimin dualarımızı kabul etmesi dileğiyle ..

cannım bir sakıncası yoksa ben katılabilirim duaya ama kimde kaldınız baştan herkese yenidenmi okuyacapım yoksa liste yenidenmi başlayacak

ben kullandım onu bana yaramadı uykusuzluk içinde iyi gelmedi...ters etki yaptı inanmıyorum o tür şeylere...

Ben regl döneminde olduğum için okuyamıyorum, 2 güne bitecek inşallah başlayacağım ben de. Ne niyetle dua edeceğimizi de biliyor muyuz bu arada? Yoksa sadece gönlünden geçen olsun hayırlısıyla diye mi okuyacağız?

Bahar85 için okuyoruz
1-bahar85
2-skylıne
3-vck
4-mavimenekşe
5-nisanbu
6-doğa3
7-nekadarzor
8-askbebek
9-mrvb
10-nur.sen
11-mirror1981
12-esma
13-blk10
14-umut99
15-capri

allah razı olsun canım okumuşsun hemen.canım bu arada ben uzun zamandır topikte olmadığım için artık topiğime kimse girmiyor sanırım haber verebileceğin kişiler olursa lütfen arkadaşları bilgilendirirmisin dualarımız hayırlısıyla tekrar semalara ulaşsın her kalbin muradı hasıl olsun inşallah

nisanbunun yaptığı son liste bu şekilde

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569----
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85---

ben bugün okumaya başlıyorum kaldığım yerden

canım benimmmmmm allah senden razı olsun çok çok teşekkür ederim
rabbim dualarınızı kabul eder hayırlısı ile eşim iş bulup sıkıntılarını atlatır inş
bize vesile olduğun için allah ne muradın varsa canım arkadaşım kocaman öpüldün

Bahar85 için okuyoruz
1-bahar85
2-skylıne
3-vck
4-mavimenekşe=okudu
5-nisanbu
6-doğa3
7-nekadarzor
8-askbebek
9-mrvb
10-nur.sen
11-mirror1981
12-esma
13-blk10
14-umut99
15-capri

ben okudum Allah baharın eşine hayırlı bir iş nasip etsin amin

Son düzenleme:
arkadaşlar saolsun vck beni öne almış allah ondan da okuyan herkesten de razı olsun ben durumumuzdan biraz bahsedeyim...
eşim temmuz başında çalıştığı şirket kapandığı için işsiz kaldı...
temmuz sonunda ilk tüp bebek tedavime başlayacaktık...
onun için balıkesirden istanbula gidecektik...
yeni çalıştığı yerden problem olmasın diye iş başvurularını tedavi sonrasına aldık...
çok yumurtam toplandığı için transferim eylüle ertelendi...
transferden döndükten sonra eşim iş başvurularına başladı ama 7 eylülden beri bi türlü iş bulamadı
nasibimiz kapandı resmen
15 eylülde de tedavimizin sonucunu negatif olarak aldık zaten
o gün bu gündür eşim iş arıyor hala yok...
ki iş bulamazsa yarıyıl tatilinde 2. denememide yapamıycam...
eşim daha önce 2 kere kanseri atlattı
şimdiden üzüntüden "zona" hastalığına yakalandı çok ağrısı var
üzüntüyle eski hastalığı tekrarlayacak diye çok korkuyorum
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin...
benim niyetim; eşimin hayırlısıyla iyi bi işe başlaması ve şifa bulup tüm hastalıklarından kurtulması...
rabbim dualarınızı kabul eder inş

be okudum Allah baharın eşine hayırlı bir iş nasip etsin amin

saolun kızlar allah razı olsun sizlerden rabbim dualarınızı kabul etsin inş

:2: Allah yar ve yardimcin olsun cnm acil sifalar versin esine. Cok uzuldum insallah eski hastaligi tekrarlamaz canim benim. Suan yaninda olsam sarilir aglardim cok uzuldum etkilendim. Kullandigim ignelerden hormonlar alt ust zaten offfff. Kendi esim geldi aklima allah acilarini ve yokluklarini gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…