capri arkadasım ilgın ıcın cokkk tsk ederım Allah razı olsun.ilgilenmeyıp lısteden cekılmedın ıstersen bırlıkte takıbını yapalım bırkaçgun daha gecsın ben yenıden guncelleyecegım ama gecen 1.5 saatımı aldı onemlı degıl bu hafta ıcı yenıden guncelleyecegım.Allah gonlunun muradını versın.burada kım ne ıstıyorsa Rabbım ıstegını nasıp etsın
capri arkadasım ilgın ıcın cokkk tsk ederım Allah razı olsun.ilgilenmeyıp lısteden cekılmedın ıstersen bırlıkte takıbını yapalım bırkaçgun daha gecsın ben yenıden guncelleyecegım ama gecen 1.5 saatımı aldı onemlı degıl bu hafta ıcı yenıden guncelleyecegım.Allah gonlunun muradını versın.burada kım ne ıstıyorsa Rabbım ıstegını nasıp etsın
blk10 arkadaşım istersen listelerin takibini beraber yapabiliriz. Daha kolay olur.
Canım ben ilgilenmeyipde çekilmedim yetişemediğim için çekildim bilgin olsun
Arkadaşlar blk10 arkadaşımın listeleri 24,25,26. sayfalarda sağolsun oluşturdu.
Listenin son halinde aşagıda ismi bulunan arkadaşlar var.
nazlıefe
hadiborozan
paris68
perlonere
egeli
ne kadar zor
ironik
mavimenekşe
nisanbu
blk10
bahar85
vck
umut99
başak2569
esma
rainsun
purple-timi
dolunay12
capri
sevgilim06
Bu cumaya kadar listeye eklenmek isteyenler tekrar yazarlarsa onları da ekleyelim. Hakısızlık olmasın. Ondan sonra gelenlere de gerekli açıklamaları yaparız.
geçmiş olsun..Amatista taşını önermek istiyorum..Kesinlikle işe yarıyor..Antalya da iken bir komşumuz 6 ay ara ile annesini babasını kaybetti ilk babasını kaybettiğinde hastaneden çıkmadığı için mezarında bile bulunamamış..Amatista önerdim..kolye bileklik ve küpesini almıştı ve annesinin cenazinde rahatsızlanmamış bile..O kadar etkisi olmuş..
canım büyük bir sevinç ve hevesle başladım zaten dört gözle bekliyorum. Bahar arkadaşımızınkinide okudum harika bir düzenleme yapmışsın ikisi arka arkaya iyi oluyor insan kaptırıyor kendini rabbim kabul etsin inşallah :)))
1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma
11-bahar85
12-blk10
13-umut99
kızlar listeye katılmak isteyen başka kişi yoksa duamızı başlatalım inşallah yarından sonra okumaya başlarız
arkadaşlar bu arada duanın nasıl yapılacağını sizlere anlatmak istiyorum öncelikle sıradaki arkadaşın hayırlı niyetin için şu şekilde okuycaz.
fetih suresi okunacak ve 29.ayet olan Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman arkadaşımızın dileğini söyliycez ve fetih suresi bittikten sonra kün feyekün duasını okuyup daha önceden yaptığımız gibi niyet okunacak yerde arkadaşımızın dileğini söyliycez böylelikle hem fetih suresi hemde kün feyekün suresi okunmuş olacak evet belki biraz zor olacak ama inşallah duamızın daha makbul olmasına sebep olacak.bu arada listemizin başına arkadaşımız bahar85 i almak istiyorum arkadaşımızın eşi rahatsız ve acil iş bulması lazım sizin için mahsuru yoksa yarından itibaren ben topikte olmasam bile duamıza başlanması ve bahar arkadaşım için okunmasını rica ediyorum şimdiden ALLAH herkesten razı olsun duamız hayırlara vesile olsun amin
Bahar85 için okuyoruz
1-bahar85
2-skylıne
3-vck
4-mavimenekşe=okudu
5-nisanbu
6-doğa3
7-nekadarzor
8-askbebek
9-mrvb
10-nur.sen
11-mirror1981
12-esma
13-blk10
14-umut99
15-capri
canım büyük bir sevinç ve hevesle başladım zaten dört gözle bekliyorum. Bahar arkadaşımızınkinide okudum harika bir düzenleme yapmışsın ikisi arka arkaya iyi oluyor insan kaptırıyor kendini Rabbim kabul etsin inşallah :)))
be okudum Allah baharın eşine hayırlı bir iş nasip etsin amin
Allah yar ve yardimcin olsun cnm acil sifalar versin esine. Cok uzuldum insallah eski hastaligi tekrarlamaz canim benim. Suan yaninda olsam sarilir aglardim cok uzuldum etkilendim. Kullandigim ignelerden hormonlar alt ust zaten offfff. Kendi esim geldi aklima allah acilarini ve yokluklarini gostermesinarkadaşlar saolsun vck beni öne almış allah ondan da okuyan herkesten de razı olsun ben durumumuzdan biraz bahsedeyim...
eşim temmuz başında çalıştığı şirket kapandığı için işsiz kaldı...
temmuz sonunda ilk tüp bebek tedavime başlayacaktık...
onun için balıkesirden istanbula gidecektik...
yeni çalıştığı yerden problem olmasın diye iş başvurularını tedavi sonrasına aldık...
çok yumurtam toplandığı için transferim eylüle ertelendi...
transferden döndükten sonra eşim iş başvurularına başladı ama 7 eylülden beri bi türlü iş bulamadı
nasibimiz kapandı resmen
15 eylülde de tedavimizin sonucunu negatif olarak aldık zaten
o gün bu gündür eşim iş arıyor hala yok...
ki iş bulamazsa yarıyıl tatilinde 2. denememide yapamıycam...
eşim daha önce 2 kere kanseri atlattı
şimdiden üzüntüden "zona" hastalığına yakalandı çok ağrısı var
üzüntüyle eski hastalığı tekrarlayacak diye çok korkuyorum
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin...
benim niyetim; eşimin hayırlısıyla iyi bi işe başlaması ve şifa bulup tüm hastalıklarından kurtulması...
rabbim dualarınızı kabul eder inş
benıde alırmısınız lısteye dıe her sayfaya yazdım ama gene unutulmusum canınız sağolsun kızlar ıyıgeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?