Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Arkadaşlar , liste ne listesi neyin listesi bilmiyorum ama , duayı isteyen herkese okuyacağım her gün . Benim de Rabbimden çok önemli bi dileğim var . bunun içinde zamanınız olduğunda beni de dualarınıza eklerseniz çok mutlu olacağım . Rabbimin dualarımızı kabul etmesi dileğiyle ..

arkadaşım lütfen ya benide unutma panikatağım var iyileşemiyorum bir türlü onun yüzünden işe bile giremiorum çok istememe rağmen bunun için okurmusun bana bende sana okucam ne dileğin varsa belirt:43:

bi yarım saat sonra okumaya başlayacağım arkadaşım . Ben dileğimi söylemesem de sen söylemiş gibi kabul etsen olur muu lütfen :) Rabbimin izniyle birbirimize dualarımızla destek olup sıkıntılarımızdan kurtulucaz inşallah .

bi yarım saat sonra okumaya başlayacağım arkadaşım . Ben dileğimi söylemesem de sen söylemiş gibi kabul etsen olur muu lütfen :) Rabbimin izniyle birbirimize dualarımızla destek olup sıkıntılarımızdan kurtulucaz inşallah .

elbette! ben sadece dileğine yönelik dua edeyim die sölemiştim daha etkili olur die..nasıl istersen ,farketmez ozaman allahım ne dileği varsa ver arkadaşımın selin gibisinden dua ederim olurmu:)kalpten;)allah kabul etsin ve ayrıca çok teşkler.allah razı olsun kardeşim.amin...

Şey diyelim Selinin o büyük korkusundan sıkıntısından kurtar onu Rabbim diyelim :) Hadi başlayalım okumaya :) Bide yasin okuyayım :*

cnm yaa ben geçen listede hiç okumadım hastayım şuan bitince hepsini okuyacağım
hakkınızı helal edin

kızlarrr merhaba reglıme daha 16gun varken lutfen bana da okurmusunuz :5: allhım bebek ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın benım ıcın okuyanlar yazımı begenırlerse cok mutlu olurum bende sızler ıcın okurum...

yok nısanbu sen nıye ustune alındın kı...bılıuyorum dıger duadada bırlıkteyız..olurmu öyle sey.sonucta sen vesıle oldun.ama ben sana ıkı kız msj atmama ragmen özelden cvp gelmeyınce kendımce dusundum bır sorun mu var dıye...neyse önemlı degıl canın sagolsun...sonucta hepımız cabalıyoruz bırseylere vesıle olmak ıcın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.

İlk mesajına cevap verdim ama ikinci mesaj gelmedi bana :50: yoksa neden cevap vermiyim..

Arkadaşlar blk10 arkadaşımın listeleri 24,25,26. sayfalarda sağolsun oluşturdu.

Listenin son halinde aşagıda ismi bulunan arkadaşlar var.

nazlıefe
hadiborozan
paris68
perlonere
egeli
ne kadar zor
ironik
mavimenekşe
nisanbu
blk10
bahar85
vck
umut99
başak2569
esma
rainsun
purple-timi
dolunay12
capri
sevgilim06

Bu cumaya kadar listeye eklenmek isteyenler tekrar yazarlarsa onları da ekleyelim. Hakısızlık olmasın. Ondan sonra gelenlere de gerekli açıklamaları yaparız.

ben başak 2569 arkadaşımızada okudum allah kabul etsin inşallah

Listeyi en son tamamladığım zaman yayınlayacağım canım....

Siz okuduğunuz kişileri yazarsanız ben listede güncel şekilde takip ediyorum.

canım ben listeden başak2569 arkadaşımızda dahil olmak üzere ondan öncekilerede okudum bilgi vereyim dedim

capri arkadasım ilgın ıcın cokkk tsk ederım Allah razı olsun.ilgilenmeyıp lısteden cekılmedın ıstersen bırlıkte takıbını yapalım bırkaçgun daha gecsın ben yenıden guncelleyecegım ama gecen 1.5 saatımı aldı onemlı degıl bu hafta ıcı yenıden guncelleyecegım.Allah gonlunun muradını versın.burada kım ne ıstıyorsa Rabbım ıstegını nasıp etsın

Ne demek canım yaaa Allah senden de razı olsun.

Tekrar liste ile uğraşmana gerek yok canım. Sadece bundan sonraki günlerde kim kimin için okudu benim kaçırdığım olursa diye onu takip etmen kafi...Ben çok güzel şeilde liste oluşturdum excelde günlük olarak işliyorum.

Ciddi zamanımı alıyor ama olsun. Yeter ki dualarımız kabul olsun muradlarımıza erişelim.

benıde alırmısınız lısteye dıe her sayfaya yazdım ama gene unutulmusum canınız sağolsun kızlar ıyıgeceler

Canım seni ekledim yaaa... Dün söyledim yaaa.

Lİsteyi ben ve blk10 arkadaşımız takip ediyoruz artık...

Günyadın kızlar,

Öncelikle şimdi toplantıya gidiyorum. Öğleden sonra dünden beri beni ekle diye mesaj atanlarda dahil olamak üzere listeyi güncelleyip yayınlayacağım.

Merak etmeyin kim kime okudu onun da takibini sistemli şekilde taklip ediyorum.

Listeyi yayınladıktan sonra bir eksiklik varsa iletirsiniz düzeltmeleri yaparım.

Kimse darılmasın kızmasın merak etmeyin cuma güğnüne kadar gelen herkesi listeye ekleyeceğim.

Öğleden sonra görüşmek üzere...

Dualarınızı eksik etmeyin kızlar....

Ben regl döneminde olduğum için okuyamıyorum, 2 güne bitecek inşallah başlayacağım ben de. Ne niyetle dua edeceğimizi de biliyor muyuz bu arada? Yoksa sadece gönlünden geçen olsun hayırlısıyla diye mi okuyacağız?

bu lıstedekı arkadaslara hergun sırayla okuyoruz.ılk sıradan baslayarak.......ısımlı arkadasa dıye nıye edıyorsun tabı öncesınde ben 3 fatıha 3 ihlas 3 felek 3 nas okuyup öyle baslıyorum.buradakı herkezın genelde dılegı hayırlı bır evlat onun ıcın toplanıp dua edıyruz boyle nıyetlenırsen daha ıyı olur.Allah kabul etsın

Arkadaşlar , liste ne listesi neyin listesi bilmiyorum ama , duayı isteyen herkese okuyacağım her gün . Benim de Rabbimden çok önemli bi dileğim var . bunun içinde zamanınız olduğunda beni de dualarınıza eklerseniz çok mutlu olacağım . Rabbimin dualarımızı kabul etmesi dileğiyle ..

bugun lısteyı guncellemeye calısacagım.lıstenın en basından baslayarak hergun bır arkadasa hayırlı bır evlat dıleyerek bu duayı okuyoruz.yada gönlunun muradını ver Allahım dıye de dua edebılırsınız.senıde lısteye ekleyeyım ıstersen..........

Back
X