Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar , liste ne listesi neyin listesi bilmiyorum ama , duayı isteyen herkese okuyacağım her gün . Benim de Rabbimden çok önemli bi dileğim var . bunun içinde zamanınız olduğunda beni de dualarınıza eklerseniz çok mutlu olacağım . Rabbimin dualarımızı kabul etmesi dileğiyle ..
bi yarım saat sonra okumaya başlayacağım arkadaşım . Ben dileğimi söylemesem de sen söylemiş gibi kabul etsen olur muu lütfen :) Rabbimin izniyle birbirimize dualarımızla destek olup sıkıntılarımızdan kurtulucaz inşallah .
yok nısanbu sen nıye ustune alındın kı...bılıuyorum dıger duadada bırlıkteyız..olurmu öyle sey.sonucta sen vesıle oldun.ama ben sana ıkı kız msj atmama ragmen özelden cvp gelmeyınce kendımce dusundum bır sorun mu var dıye...neyse önemlı degıl canın sagolsun...sonucta hepımız cabalıyoruz bırseylere vesıle olmak ıcın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Arkadaşlar blk10 arkadaşımın listeleri 24,25,26. sayfalarda sağolsun oluşturdu.
Listenin son halinde aşagıda ismi bulunan arkadaşlar var.
nazlıefe
hadiborozan
paris68
perlonere
egeli
ne kadar zor
ironik
mavimenekşe
nisanbu
blk10
bahar85
vck
umut99
başak2569
esma
rainsun
purple-timi
dolunay12
capri
sevgilim06
Bu cumaya kadar listeye eklenmek isteyenler tekrar yazarlarsa onları da ekleyelim. Hakısızlık olmasın. Ondan sonra gelenlere de gerekli açıklamaları yaparız.
Listeyi en son tamamladığım zaman yayınlayacağım canım....
Siz okuduğunuz kişileri yazarsanız ben listede güncel şekilde takip ediyorum.
capri arkadasım ilgın ıcın cokkk tsk ederım Allah razı olsun.ilgilenmeyıp lısteden cekılmedın ıstersen bırlıkte takıbını yapalım bırkaçgun daha gecsın ben yenıden guncelleyecegım ama gecen 1.5 saatımı aldı onemlı degıl bu hafta ıcı yenıden guncelleyecegım.Allah gonlunun muradını versın.burada kım ne ıstıyorsa Rabbım ıstegını nasıp etsın
cannım bir sakıncası yoksa ben katılabilirim duaya ama kimde kaldınız baştan herkese yenidenmi okuyacapım yoksa liste yenidenmi başlayacak
benıde alırmısınız lısteye dıe her sayfaya yazdım ama gene unutulmusum canınız sağolsun kızlar ıyıgeceler
Ben regl döneminde olduğum için okuyamıyorum, 2 güne bitecek inşallah başlayacağım ben de. Ne niyetle dua edeceğimizi de biliyor muyuz bu arada? Yoksa sadece gönlünden geçen olsun hayırlısıyla diye mi okuyacağız?
Arkadaşlar , liste ne listesi neyin listesi bilmiyorum ama , duayı isteyen herkese okuyacağım her gün . Benim de Rabbimden çok önemli bi dileğim var . bunun içinde zamanınız olduğunda beni de dualarınıza eklerseniz çok mutlu olacağım . Rabbimin dualarımızı kabul etmesi dileğiyle ..