- 28 Kasım 2010
- 42.514
- 141.211
- 798
Gel annem tanisalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel annem tanisalim
Tanıyan tanısın umrumda diil dertlesemiycez mi yanien çok da foto koyanlara şaşırıyorum ben![]()
ben assssla kimseye tavsiye etmiyorumBen de birkac uyeyi eltim, gorumcem olma ihtimalini dusunerek yakin markaja almistim ama bazi bariz ayriliklardan onlar olmadigini tespit ettim ancak ben desifre olma korkusu ile yakin zamanda ismimi degistirdim, tipki konu sahibi gibi ben de hep kk'yi tavsiye ederim ama kullanici adimi neden herkese soyledim orasini bilmiyorumhemen ismimi degistirdim ama bu mesaji bulup okurlarsa beni bulmalari hic de zor olmaaazzz
![]()
kız çok samimi tatlı yazıyo yazılarını seviyom ondan merak ettiydimAy onu niye merak ediyorsun, isteyene tc nosuna kadar veriyor, ama ben kendisini ispiledim muneye
kız çok samimi tatlı yazıyo yazılarını seviyom ondan merak ettiydim![]()
Hemen alinti yapilip cevap verilince kalbim sıkıştı birdenben assssla kimseye tavsiye etmiyorumbende birini görümce sandıydımdı sonradan anladım değilmiş
![]()
düşünsene şimdi elti çıkıyomuşuz meselaHemen alinti yapilip cevap verilince kalbim sıkıştı birdendedim, aha birisi ben senin görümcen, eltinim diyecek
gerci kv, gorumce, elti sikayetleri herkesin ayni ayirt etmeleri pek kolay olmaz
![]()
bizde yakalanırmıyız mı anam korktum şimdi :)burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..
yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim
hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi
sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..
nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedisana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi
inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.
sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim![]()
neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsunazmettim bulcam
he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte![]()
eee sen kaşınmışsın kv ye burası önerilir mş benim yokkkk yazamazda oooo kızı yok mu ooo beni bulur :)
ben hep çok faydalı şeyler var girin bakın derim anneme de kv ye de hani bayanlara tavsiye ederim ama ne bileyim bdv ı takip edip konuma denk gelebileceklerini ne yalan söyliyim cidden şok oldum![]()
Allahtan hamile eltim yokdüşünsene şimdi elti çıkıyomuşuz mesela![]()
Bunu okumuyormu sizce neden boyle bir konu actiniz ki okuyacagini bile bileburada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..
yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim
hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi
sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..
nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedisana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi
inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.
sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim![]()
neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsunazmettim bulcam
he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte![]()