• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Açtığımız konuları Nasıl sileriz ki :) biri söylesın

Facede kk yı beğenen arkadaşlarım var tırsmıyor değilim:)
Ben facede kk yı beğenmedim ama üye olduğum anlaşılmasın diye:D
Bir de bdv de konu açmamaya mütemadiyen dikkat ediyorum:D

Burada tanıdık birine rastlamadım henüz:)
Korkudan yaşadığım şehri bile hiç bir yerde yazmıyorum:D

yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:
Evet canım heralde malesef sensin .Benim eşim dışında ha bide ablam dışında kimse bilmez kk üye olduğumu dünya küçük illaki bi tanıdık denk gelir korkarım öyle şeylerden. üstelik ben göğüs büyütme ameliyatı oldum onun için daha bi tedbirliyim kötü olmuş ne yalan söyleyim:KK48::KK48:

ya ben sırf bu korkum yüzümden bazen konu açmak istesem bile açamıyorum valla. hatta bi derdimi, sırf bu yüzden konu açamayıp yorumlarını hep takip ettiğim bi üyeye özel mesajla danışmıştım :KK70: tehlikeli bi durum valla bi de sinirlenip neler yazıyoruz ayy düşünmek bile istemiyorum.
zaten geçen gün google da açık unutmuşum burayı nişanlım bu ne falan dedi baktı bi kaç konu okudu sonra bana ''dedikodu açlığını buralarla mı bastırıyon'' falan diye güldü ben de üye olmadığımı söyledim :KK23: yoksa hep takip eder rahat olamam ki ama:lülülü: allahtan giriş yapmamıştım da üyeliği görmedi. aman buraya da karışmayıversinler canım burda rahat bıraksınlar bizi:63:

Açtığımız konuları Nasıl sileriz ki :) biri söylesın

hahahaha tırstın değil mi :KK70:ama konu silmek diye bişey yok yasak :KK48: yani dua edelim de şansımız yaver gitsin :KK70:o değil de düşünsenize belki de gerçek hayatta bildiğimiz tanıdığımız kişilerle konuşuyomuşuz burdan :KK70: olamaz mı olabilir :silah:

hahahaha tırstın değil mi :KK70:ama konu silmek diye bişey yok yasak :KK48: yani dua edelim de şansımız yaver gitsin :KK70:o değil de düşünsenize belki de gerçek hayatta bildiğimiz tanıdığımız kişilerle konuşuyomuşuz burdan :KK70: olamaz mı olabilir :silah:
en azından saklayabilsek oda yok

Yorum yaptım dediği konuna bak yaşlardan yaşanılan yerlerden vs hepsini ele canım. Ama haksızlık sana adını vermemesi, o seninkini biliyor. Keşke inkar etseydin.. Benim çevremde de kk'yi bilen yok sorsam o ne derler o yüzden rahatça yazıyorum inşallah denk gelmem :KK70:

Hanım teyze bunu okuyorsan: Adil olması için kıza hesap adını vermelisin ve gizliden hafiye gibi takip etmeyi bırakmalısın.

ben de bazen okurken düşünüyorum diyorum buna benziyor falan sonra eski konulara bakıyorum alakasız ama tabi belli olmaz :KK49:

Ay kötü olmuş ciddeno_O
Benide bi tanıdığım görse şık diye anlar profil fotomu ig de paylaşmıştım hemde isimden falan :skandal:
:silah:

Bende bu yüzden hiç konu açmiyorum özel hayatımla ilgili..:\ Sanal ama yine elalem derdi ....

Gece. Is yerinde aklima geldi durduk yere, dedim burda vardir birileri KK'da uye, belki beni de biliyolar lavanta diye, yada yorumlastik, ama bihaberiz yanyana olup :KK53: ilginc bisey aslinda

burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:

Ben konu acip acip sonradan korkudan kendini yiyenlerdenim

Ama soyle diyeyim bende cok yakimdaki birini burda gordum hic konu acmamis kendisi ama tevafuk bi konuda yorumuna denk geldim sonra diger yorumlwrinada bakinca o oldugunu anlafim

Ve konulari okuyunca bazi konularda onun gunlugunu okumusum gibi icim acidi hicbirsey soylemedin rahat etsin diye

Belki oda beni gormustyr tanimistir burda artik cokta umursamiyorum bazi seyleri
Bazende fazla umursuyorum ya

Ama ozetle bence yakinlarimiza denk gelme ihtimalimiz var

burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:
hemen ikinci bi isimle yeni bir form all bunuda sildir ne olur nolmazz

Back
X