• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Yoook tanıdığım yok.:KK51:
Yani benim bildiğim biri yok.
Ama dışarıda görüştüğüm çok arkadaşım var... Buraya gelmeseler de biz kopmadık mesela...:KK19:
Heh bir de 5 sene önce kadar biri yolda geldi tanıştı.
Buradan tanıyormuş beni. Almanya'da yaşıyormuş,görünce selam vermek istemiş.:spor:
O dönemlerde çarşaf çarşaf fotoğraf koyardık,gençtik,güzeldik tabiii...:KK37:
Şimdi nerede o günler... :KK14:

Ya şimdi burada trilyon tane benzer konu var. Kayınvalidem öyle dedi, eltimle küsüm, görümcemden nefret ediyorum gibi. Sizin konununuz çok çok farklıydı. Takıntılı hatta sorunları olan bir kayınvalide, dikizleme huyları ve ne deseniz de umursamadan eve girmesi çok çok farklı sık karşılaşılacak bir şey değilken üstüne babanızın ikinci eşinin hamile olması falan. Hani çok sık olacak şeyler değil. Ondan benim de komşum olsanız ben tanırdım :D

:skandal:
Ayy sırf bu yüzden konu açmaya bile çekiniyorum ben. :skandal:
Burada birini tanısam reel hayatta seni kk da tanıdım diyemem herhalde. Hem o da benim peşime düşer hem de uzaktan takip etmeye de devam ederim diye gıkımı çıkaramam. :KK14:

Ya şimdi burada trilyon tane benzer konu var. Kayınvalidem öyle dedi, eltimle küsüm, görümcemden nefret ediyorum gibi. Sizin konununuz çok çok farklıydı. Takıntılı hatta sorunları olan bir kayınvalide, dikizleme huyları ve ne deseniz de umursamadan eve girmesi çok çok farklı sık karşılaşılacak bir şey değilken üstüne babanızın ikinci eşinin hamile olması falan. Hani çok sık olacak şeyler değil. Ondan benim de komşum olsanız ben tanırdım :KK70:

o da öyle dedi yaşadıklarını yaşayacak kaç insan vardır ki türkiyede hemde ard arda dedi hemen anladım dedi ama bi süre izledim dedi. eski konularını okudum dedi bazen yorum yaptım dedi belkide şuan burada ve yorum yapıyor :rapci:

çılgın seni :halay:

valla benim tanıdık biri varsa kesin anlamıştı rben olduğumu =)) aileme dair çok detay var açıkcaksı bende bazen dert konuları tanıdık geliyor peşlerine düşüyorum ama bulamadım tanıdık aman aman kimsede beni bulmasın =)) bende dha yazıcak şeylerim varda olur ya tanıdık çıkar =))

Eyvahlar olsun valla ben bdv ilerde bir konu açıcam tanıyan çıkar diye açamıyorum yada biraz mekan konu değişimi yapacağım olay aynı mekan zaman şehir kılıfa uydurup yazıcamo_O

Kayınvalidenin kankisine bak sen :KK70: şaşırdım
Bilmem ben safım tanıdığım varsa bile çakmam ben şuyum demedikçe
Benim yazdıklarımı hatta paylaştığım hobilerimi gören çakar kim olduğumu, çaksınlar sorun yok

Ben bazen tanıdık çıkar diye konu bile açmıyorum sorcağım şeyler içimde kalıyor :işsiz:
Akrabalarla toplandığımızda acaba kimler KK'da üye diye içimden geçiriyorum :KK48:
Bi ara bu siteyi tek ben keşfetmişim gibi hissediyordum :KK45:
Bazen arkadaşlarla burda olay yaratan konuları bir komşumuz yaşamış gibi anlattığım bile oluyor :confused:
Tabi o kişi de buraya üyeyse atma recep diyordur belki içinden :KK67:

Valla çok dert ettiğim ama beni ele verecek şeyleri yazmamayı tercih ediyorum, benim özel hayatımda anlatmadığım şeyleri buradan bir tanıdık okur diye hep tedirgin oluyorum.

Şimdi diyeceksiniz baktın mi niye baktın ama ben gecenlerde metrobüs KK'da takılan yanımdaki bayana göz ucu ile baktım ve populerlerden biri Ayy bir hoşuma gitti sanki ünlü birini görmüş gibi hissettim konu acarsa daha dikkatli takipteyim a:dondurma::rapci::KK73:

Back
X