• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Surekli aklima gelen bir mevzuydu birinde gerçek olmus biraz konulari kisileri degistirmekli mi lazim bilemedim

ya ben sırf bu korkum yüzümden bazen konu açmak istesem bile açamıyorum valla. hatta bi derdimi, sırf bu yüzden konu açamayıp yorumlarını hep takip ettiğim bi üyeye özel mesajla danışmıştım :KK70: tehlikeli bi durum valla bi de sinirlenip neler yazıyoruz ayy düşünmek bile istemiyorum.
zaten geçen gün google da açık unutmuşum burayı nişanlım bu ne falan dedi baktı bi kaç konu okudu sonra bana ''dedikodu açlığını buralarla mı bastırıyon'' falan diye güldü ben de üye olmadığımı söyledim :KK23: yoksa hep takip eder rahat olamam ki ama:lülülü: allahtan giriş yapmamıştım da üyeliği görmedi. aman buraya da karışmayıversinler canım burda rahat bıraksınlar bizi:63:
Ben eşime buradaki hamile günlüğümü gösteremedim :)) bazen okumak istiyorum ama vazgeçiyorum. Nickimi bilmiyor bilse rahat edemem okur yazdıklarımı

Ben eşime buradaki hamile günlüğümü gösteremedim :)) bazen okumak istiyorum ama vazgeçiyorum. Nickimi bilmiyor bilse rahat edemem okur yazdıklarımı
benim eşim üyeliğimi biliyo ama nickimden habersiz bi de kk karıştırsın da tam olsun kk larda mı gezdin sen diye üste çıkarım :sopa::p

burada bir konu okuyorsunuz ve olay tanıdık geliyor..

yaa bizim x mı acaba bu deyip konularını araştırıyorsunuz ve evet o kişi x çıkıyor.
kayınvalidemin en yakın arkadaşı pembesu sana bişi sorcam kızım dedi sor dedim :işsiz:

hani ben sana gelmiştim annenle senin evde kahve içiyorduk sende bozulmuştun laf saymıştın vs eee dedim sen bunu kk ya mı yazdın dedi :skandal:

sen nerden biliyon kk yı dedim ee bende yazıyorum dedi vay anasını dedim.. okudum tüm konularını bilmiyordum bu kadar sıkıntı yaşadığını biizmkide bana hiç anlatmıyor bu kadar detayı dedi..

nerde çözdün olayı dedim anahtarı aldın ya en son ondan sonra da bel fıtığı ile ilgili konu açınca anladım dedi :oha: sana yorum bile yaptım dedi ben şok! he bi de babanın bebeği mevzusunda bu bizim kız valla o deyiverdim içimden hep takip ettim seni dedi :KK59:

inanın hiç böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmezdim bile... şimdi bende bi paronayak oldum açıkcası o anladıysa ee başka herkeste anlayabilir, sabahtan beri de bi fırsat bulup yazamadım.
he yaşadığım hiç bişey gizli saklı değil elbet ama insan sinirle hoş olmayan şeylerde yazabiliyor yaniii bir de tanıyan biri çıkınca ayy bi acayip oldum doğrusu.

sizler hiç aaa acaba bu o mu deyip birilerine baktınız mı yada tanıdıklarınıza denk geldiniz mi yoksa bu evrenin en kadersiz kadını ben miyim :rolleyes:

neyse ki çok severim kendisini o da beni.. komşuyuz sorunlarımızı az çok bilirdi artık hepsini biliyor..
gerçi kendi bana adını vermedi ama olsun :KK70: azmettim bulcam :21:

he ayrıca kadınlar kulubunde takıldığımı herkes bilir ama konu açtığımı adımı kimse bilmiyor ee haliyle konudan tanıyıp sonradan bana söyleyince suç üstü yakalanmış gibi yani ne bileyim yahu bi acayip oldum işte :KK31:

Yakın vakitte benimde başıma geldi. Fena bir durum :KK70:

ben de hep korkmuşumdur bu durumdan ama sanıyorum ki çevremde tek kk yı bilen benim:KK57:

İnternet kullanan bilmeyen kadın azdır. En azından araştıranlar için az. Herhangi bir ürün için dahi araştırma yapınca illaki KK çıkıyor googleda. Bende böyle tanışmıştım. Mesela geçenlerde deşifre oldum smüstakbel nişanlım takip ediyormuş, görümcemde buralardaymış ama kullanıcı adını bilmiyorum. :KK70: Kız kardeşimde takılıyormuş.

sirf bu yuzden agzimin tadiyla adam gibi konu acamiyorum cok sinir bozucu bir durum.bi ara burda arkadasin biri kv ve esiyle cok konu acmisti ve esi hepsini okumustu baya bir aralari cok kotuydu veda etti gitti cikti burdan simdi napiyor bilmiyorum.

Yakın vakitte benimde başıma geldi. Fena bir durum :KK70:

İnternet kullanan bilmeyen kadın azdır. En azından araştıranlar için az. Herhangi bir ürün için dahi araştırma yapınca illaki KK çıkıyor googleda. Bende böyle tanışmıştım. Mesela geçenlerde deşifre oldum smüstakbel nişanlım takip ediyormuş, görümcemde buralardaymış ama kullanıcı adını bilmiyorum. :KK70: Kız kardeşimde takılıyormuş.
off sana rahat yok o zaman nasil yakalaniyorsunuz

benim esimde biliyi nikimi bilmiyor ama telimden kayit sifre yerinde nik yaziyo onu gorurse kotu
ben kk dayken kafayı uzatıyo bazen oooo diyorum özel hayata müdahale yok :duduk: tel imi karıştırmaz o yüzden rahatm gerçi görse de ndn yazdın demez ztn burdan yazıdklarımdan haberdar yani ama ulu orta yazıyon diye bıdı bıdı eder :işsiz:

Buraya konu açarken tanınmaya sebep olabilecek bazı detayları yanlış veriyorum ben. Yer zaman vs. olayla alakalı çok ayrıntı da vermiyorum ki izimi sürüp sobelemesin kimse :D Bende de bir bedevilik vardır kimsenin başına gelmeyenler başıma gelir kesin tanıyan çıkar...

Oh oh maşallah sizin kadro baya sağlammış:)))

Buraya konu açarken tanınmaya sebep olabilecek bazı detayları yanlış veriyorum ben. Yer zaman vs. olayla alakalı çok ayrıntı da vermiyorum ki izimi sürüp sobelemesin kimse :KK70: Bende de bir bedevilik vardır kimsenin başına gelmeyenler başıma gelir kesin tanıyan çıkar...
Yanlıs verip snr burda baska konu acınca hain üyelerden bazısı anında kafaya kakıyor bunu:))

"Acaba bu filanca mı" deyip profiline baktıklarım oluyor, ama şu zamana kadar hiç tutturamadım. Teşhis edebildiğim hiç tanıdık yok yani. Ha beni tanıyan ve gizliden izleyen varsa da umrumda olmaz.

Evet müstakbel nişanlım. Zaten üye olduğumu vs biliyordu gizli değil ama kullanıcı adımı bilmiyordu.

off sana rahat yok o zaman nasil yakalaniyorsunuz
Benim üye olduğumu biliyordu ama kullanıcı adımı bilmiyordu.
Sevdiğim beraber izlediğimiz bir dizi var. Oradaki bir karaktere atıf yapıyordu nickim. Avatarımda filminden bir kareydi. Oradan anlamıştı. Sonra profilime girip bakmış. Doğum tarihi yazmıyordu. Sadece kan grubumu yanlış yazmıştım oradan bir tek o şüpheye düşürmüş sonra bir gece sabaha kadar tüm mesajlarımı okumuş uykusuz kalıp. Kötü bir şey yazmıyorum neysem oyum tabii. Hoşuna gitmiş yazdığım şeyler sabah seni seviyorum diye mesaj atmıştı.Sonra itiraf edip özür diledi:KK70: Yinede mesajlarımı okumaya devam edecekti.Bakmam dese de merak ediyordu. Görümce adayımda buralardaymış bir de ablasına sormuş KK yı. ablasıda takılıyor. Sonra dedim ki o nicke elveda :KK25:
Gerçi şu mesajı okursa yine deşifre olurum.:KK70:

Back
X