• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERTLERLE NASIL BAŞEDİYORSUNUZ?

Gücünüz tükendiğinde,baş edemediğiniz, çıkmazda olduğunuzda, eviniz huzurunuz işiniz rast gitmediğinde, çabalayıp da birşeylerin sonuıcu hayal kırıklığı olduğunda, emeklerinizin boş olduğunu hissettiğinizde,kalbiniz katılaştığında duaya sığınırmısınız ne yaparsınız? Arkadaşlarınızla paylaşırmısınız özelinizi? Genel de modum yüksek biriyim ama nedense insanlar enerjini kırmak için elinden geleni yapıyor.Buna eşim de dahil.Zaman Zaman zaman iş arkadaşlarım da.Duaya sığınıyorum..Herkes istediği gibi davransın. Neden kötü enerji verirsin yeterince kötü bu dünya iyi şeylerin olmasına neden izin vermezler
Barış Manço'nun iki güzel parçası var.. Ne zaman darlansam onları dinliyorum.. Biri Allah'ım Güç Ver Bana.. Biri de Benden Öte Benden Ziyade.. dinlerken de birkaç kötü damlacık düştüğünde yanaklara.. oh mis arınıyorum :) tavsiye ederim.. tabi en güzeli dua etmek.. derdi veren dermanı da veriyor..

Back