DERTLEŞEBİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM

aman geçti gitti işte walla çalışmak gibisi yok eline para gecince güzel oluyor ya

aman geçti gitti işte walla çalışmak gibisi yok eline para gecince güzel oluyor ya
kesinlikle canm ya hiç bidaha bende örgün devam etmem. okursam açıktan okurum bişeyler 4 yıllık mezun olayım diye. 4 gözle bakıyorum artık bitsinde işe gireyim diye :)

ebru biri özelden msj yazmıs ay nedese beğenirsin fotodaki bebeğin resmini nerden buldun benim kızım dio bende dedim o benim kızım noluyo die

nerden buldun dio dedim noluyo benimkinin bebekliği bu gerci hala bebek yeni doğdugu bi kaç ay bu galiba :)

ay ewet ya cok güzel birşey ama deliksiz uykuYA HASRETİM YANİ UYUTUYO AMA HABİRE SÜT İSTİYO BİBERON DOLDUR DUR GECELERİ :)

kıyamadım ya o kadar tatlı oluyolar kı her nazları çekiliyor işte :) bezi attınız mı canm
YOK YA KAYNANAM ÜŞENGEÇ ÖGRETEMEDİ KISTA GİRDİ ARAYA BEZLE DURUYOZ HEM COCUK PİŞİYO HEM PARALAR GİDİYO HABİRE BEZ AL DUR

YOK YA KAYNANAM ÜŞENGEÇ ÖGRETEMEDİ KISTA GİRDİ ARAYA BEZLE DURUYOZ HEM COCUK PİŞİYO HEM PARALAR GİDİYO HABİRE BEZ AL DUR
evet canm bezi aması çok para valla gerçi büyüyüncede okul masrafı ondan kurtuluş yok artık :) allah ömür versin yeterki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…