Seni kandırıyor olmasın? Bir anda 2 tane ev almak bütçeyi zorlamaz mı?Yine ben bana kızmayın lütfen inanki dertleşicek kimsem yok eşimin ailesi ile altlı üstlü bazı sorunlar yaşadık burda yazdm. Kaynım evleniyor bizim aile apt gelmiyecek ayrı ev alıcak. Bende başında olur dedim ama olmuyormuş eşimle çok kavga ettik ayrı eve çıkalım diye.eliim tm ev alalıcaz diye bu güne kadar getirdi. Eşimle kaynım ortak iş yapıyor bu arada. Eşime Bak kardeşin alıcak bizde alalım dedim tm dedi sorucam bir ev var dedi bu gün sordum eşime ev işini benm çok işim var birtek işlemi uğraşıyorum ben deyip şimdi tavır yapmaya başladı. Ne yapıcam ben bu kocayla allah aşkına yardım edin. İçinizde böyle şeyler yaşamış olanlar vardır. Yardımcı olun lütfen.
Kafam okadar karışıkki yani eşim kardeşini yardım edicek sence öylemiSeni kandırıyor olmasın? Bir anda 2 tane ev almak bütçeyi zorlamaz mı?
Sükrediyorum dua ediyorum sğl yorumun için eşim böyle olduktan sonra ne yapsan olmuyırSabret sukret dua et. Istediğin her sey olsun istiyorsan şikayet ve isyan etme...
sağl yorumun için ısrarcı olmam lazım.. Bu güne kadar bu yüzden kaybettim ya işte...Bence huzurla siz o evi alamayacaksınız gibi. Sizi üzmek istemem ama siz bu adama ısrar kıyamet gitmedikce o halinden memnun gibi. E siz de surat asın madem bütün işler tavır yapmakla çözülüyor... söz verin tutmayın, yarım yamalak yapın sorarsa bi senin işinle mi uğraşıyorum bir sürü işim var benim de deyin
Benim eltimle problemim yok doğru olanı yaptı benm naşımda yapmam gerekeni ama nerden bilebilirdimki böyle olucağını altlı üstükü çok iyi geçinenler var başında iş kötü düşünmemiştimEltiniz dogru olani yapmis ama siz baska bir ailesiniz, sürekli kendinizi kiyaslarsaniz kendi ailenizi yipratmis olursunuz
Bende aptalım ya bir oğlunu yanında tutucak herşeye onu kullanıcak öylemi diyorum kendimce artık çok yıprandım düşünemiyotum bile..Kaynanayla kayınpederin bakımı size kalmış, geçmiş olsun.
Bende aptalım ya bir oğlunu yanında tutucak herşeye onu kullanıcak öylemi diyorum kendimce artık çok yıprandım düşünemiyotum bile..
cinnet derken?Maalesef baştan kabul etmişsiniz birlikte oturmayı. Eltinizse akıllı davranmış ayrı ev istemiş. Onun şartlarının yerine getirilmesini bekleyeceksiniz. Çünkü o henüz evlenmemiş ve büyük ihtimalle evlilik bu şartın yerine getirilmesine bağlı. Sizse evlenip o düZenin içinde yer edinmişsiniz. Güzellikle elde edebileceğinizi sanmıyorum. Belki bir cinnet çözer.
Ben kp ve kv ile sorunlar olduktan sonra eşime hep ev alalım dedim eşimde alıcağız diye kandırdı bir şekilde bu zanana kadar geldi. Ben eltimden önce istedim .Aynı anda iki ev alabilceklerini sanmıyorum.Bu durumda önce eltinize alınır o şartı baştan koymuş çünkü.Sizin bir süre daha beklemeniz lazım ama pek sanmıyorum ikna edeceğinizi.
Ayrıca yıl 2017 ben cevremde bi tane bile altli üstlü oturup mutlu olan görmedim hala nesini bilemiyosunuz da bu hatalara düşülüyor bilemiyorum.Düğün üstü çok gündeme getirmeyin bu konuyu ama eltinizim düğününden sonra bu şekilde yürümeyeceğini zorla da olsa anlatın esinize.
Ama evliyken istemişsiniz hanımefendi.Önce ayrı ev tutulacaktı sonra evlenecektiniz.Siz önce kabul etmişsiniz sonra ne oluysa olmuş istemişsiniz ama kabul edilmemiş.Tam eltiye alincakken isterim diye diretmeniz doğru olmazBen kp ve kv ile sorunlar olduktan sonra eşime hep ev alalım dedim eşimde alıcağız diye kandırdı bir şekilde bu zanana kadar geldi. Ben eltimden önce istedim .
sınuçta ben evi kp ve kv den istemiyorum eşimle beraber almak istiyorumAma evliyken istemişsiniz hanımefendi.Önce ayrı ev tutulacaktı sonra evlenecektiniz.Siz önce kabul etmişsiniz sonra ne oluysa olmuş istemişsiniz ama kabul edilmemiş.Tam eltiye alincakken isterim diye diretmeniz doğru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?