Size deger vermeyen biriyle niye gorusuyorsnz bulusmaya gdiyorsunuz.ayrilin gitsin.evet zor aci elbette kolay degl ama sizi sevmeyen birine oyuncak ettirmeyn kendnzi yazik sizeCanım çok yanıyor fazlasıyla içim acıyor naptım bunları hakketcek ne suçum vardı ? Sadece sevdim 3 senedir çok sevdim ? Ama karşılığı bi hiç . Konuyu anlatayım biz sevgilimle buluşacaktık . Sevgilim gelmedi .Gecen hafta yaptığı gibi yine ekildim. O kadar canım yanıyor ki gönlümü almak yerine , neler söyledi bana. Bi erkek gelmeyince gönül almaz mı ? Ne Perviz ne lahana turşuşu ?
İlk uzun ilişkim çok güzel günlerim oldu kıyamıyorum ama o bana kıyıyor..Size deger vermeyen biriyle niye gorusuyorsnz bulusmaya gdiyorsunuz.ayrilin gitsin.evet zor aci elbette kolay degl ama sizi sevmeyen birine oyuncak ettirmeyn kendnzi yazik size
Doğru sölüyorusunuz biliyorum ama içim acıyor gidesim gelmiyor . Biliyorum çok klişe ama çok sevdim ve seviyorum kalbime neden söz geçiremiyorumbiri beni bu kadar önemsiyorsa ben onu burada konu açacak kadar önemsemem
çoktan tekmeyi yemiş olurdu
Demek beni görmeyi istemiyorSenin için güzel günler onun için değil büyük ihtimal, üstüste ekiliyorsan ve üstüne tersliyorsa otur bi düşün ayrılmayı
Aynen öyle , hepsi geçiyor merak etmeDemek beni görmeyi istemiyor
Bizim sevgililik zamanımız geçti bizim mutlu olmamızın zamanı artık ben mutlu olmak istiyorum insanlardan şeylerden gına geldi yanımda ol yada böyle yapmaya devam ediceksen olma . Bana böle mesaj atmış
Böyle bir oduna boşuna zamanınızı ayırmayın... değişmez böyleleri üzüldüğünüzle kalırsınız...
Yanımda ol ya da olma. Haha, ne zekice ama. Ayrılmak istersen "Yanımda olmamayi tercih ettin." diyecek. Nasıl savunuyor kendini gelmeme konusunda? Sebebi neymiş?Bizim sevgililik zamanımız geçti bizim mutlu olmamızın zamanı artık ben mutlu olmak istiyorum insanlardan şeylerden gına geldi yanımda ol yada böyle yapmaya devam ediceksen olma . Bana böle mesaj atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?